güzelim benim, Gülçin de açıklamış işte, son derece normal şeyler bunlar, ota bo.a ağlıyordum bende ama geçici bir durum, doğumdan sonra da biraz devam edecek ve sonra geçecek, hiç merak etme, sadece sen değilsin canım :)
aynen ben de ne yapacağımı şaşırdım hayatım, burada arkadaşların bebeklerine yarayan şeyleri denedim bende işe yaramadı mesela, hala çekiyoruz bu sancıları, yavrum ıkınıyor ıkınıyor, resmen kıpkırmızı kesiliyor ıkınmaktan, gaz çıkmayınca basıyor yaygarayı ama ne yaygara, etinden et koparıyorlar sanki, yavrum kucağımda yusyuvarlak oluyor, eller yumruk haline geliyor, kaskatı kesiliyor, bir de ağlarken çenesi titremiyor mu işte orada bitiyorum, içim akıyor ama geçen gece sinir küpüne döndüm, ne yapsam fayda etmedi ve can hıraş çığlıklarla bağırdı, kafayı yiyorum sandım, eşim kucağına alıyor sallıyor bana mısın demiyor, ben alıyorum susturamıyorum, halam alıyor daha büyük çığlıklar atıyor, delirecektim, sonra kendiliğinden sakinleşti ama o gece sinirden deliye döndüm, sonra da kendime kızdım sinirlendim diye ama insanın elinde olmuyor işte... bugün aktara gittim orada bana muskat diye bir şey tavsiye ettiler, birçok anne kullanıyormuş, halam da bahsetmişti ondan... cevizin küçük boyu, sert kabuklu bir şey, onu rendeliyorsun ve içine azıcık (bir çay kaşığı gibi) zeytinyağ katıyorsun ve o karışıma emziği ya da parmağını batırıp emdmesini sağlıyorsun... ben bugün denedim, bakalım faydasını görecek miyiz, eğer faydası olursa sana da söylerim sen de deneyebilirsin
eh bu aralar işlerin yoğunsa şanslısın... bak bu saatte geldim yine kimse yok topikte bilmiyorumkismile
tamam tamam şaka yaptım gülüm ben boshayallersmile
aaahhh ahhh sen mi ben mi? valla bir kaşık suda boğulacak cinsinden bir kadın, kadın bile demeye dilim varmıyor, hemcinslerimize hakaret oluyor, hayvan yapmaz o vahşinin yaptığını alsanaalsanasmile :mymeka: :mymeka: :mymeka:
canııııııım nasılsın?
tembel sen de :umursamaz:
bir de bana sor canım ne zor olduğunu mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sağol ablacım zaten sayılı günüm kaldı haftaya perşembe doğum olucak büyük ihtimal kısmetse az daha dişimi sıkıcam sonraa kızıma kavuşucam inş
hehe evet hemde ne tembellik su içmeye bile üşenir oldum neyse en kısa zamanda inş eklicem fotoları