Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

heee üst üste konandan al 25 dakikada 4 çeşit yemek kaydirigubbakcemile3
kociş senin üstünde iken tencerelerde de üst üste yemek pişer aklinialirimsmile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızzz dünürrrr bizim damat kocaman olmuş yaa büyümüşşşşş tü maşallah sübanallah çok şeker olmuş bu annesi yaaaaaa

slm şekerşler nasılsınız bakalım
ben ütünün içinde boğulmuş durumdayım geçmişe müsait olunca bakacam
bi yaramazlık yoktur inş

yavrummmmmmmmmm serim senin totonuuuu bebeğimmm Şeniz

çiçek miraç :))
aşkımmmmmmm teyzesinin papatyası gülü o gülüüüüüü mıncırık şeyyyy çirkin

heee üst üste konandan al 25 dakikada 4 çeşit yemek kaydirigubbakcemile3
kociş senin üstünde iken tencerelerde de üst üste yemek pişer aklinialirimsmile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
çatlaaaaakkkkk :kedi:

slm şekerşler nasılsınız bakalım
ben ütünün içinde boğulmuş durumdayım geçmişe müsait olunca bakacam
bi yaramazlık yoktur inş
canımmmm hoşgelmişinnnn sen evde biz burda çalışıos işte naparsınnn :1hug:

kolay gelsin şekerim bende halı sildimohaoldumsmile
wuhuuuuuuuuuuu koçum beeee yürrüüüüü kim tutar seniiiiiiii -tatlicadiarzu-

ay uyandı benim velet
koşşşşşkaydirigubbakcemile4

opuyorumnanaktan forma girergirmez butopiğe giriyorum .önce sizlerin sıcak sohbetini okuyup sonra diğer bölümlere giriyorum. bu ara çok sık giremiyorum gerçi,işlerim çok yoğun hepiniz çok şekersiniz
ufaklıklarda başka şeker hepinize selamlar.a.s. a.s.

ismiyle büyür inşallah canımmm tabi ki dualarımızdasinnn.. güzel olucak herşeyyy :1hug:

günaydin canımmm hayırdır nolduuu uykusuz bi gecemi geçirdinn:teselli:
amiin canım inşallah Allahım sanada hayırlı bir eş hayırlı evlatlar nasip etsin..
burdasınmı hani nerdesin hani aklinialirimsmile
nerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn ben neden görmüyorummmm alsanaalsanasmile

evet karmakarışık duygular içindesin dimi gözünü korkutmak gibi olmasın ama bu karışık duygular yerini bunalıma bırakacak bir süre lohusalık döneminde bu kaçınılmaz son sanırım ama kısa bir süre sürüyor tırsma hemen sonrada dünyanın en mutlu kadını oluveriyorsunnnn zemuszemus zemuszemus

hımmm doktor izin verdiyse sorun yok hadi bakalım süsle kendini bayanssulusmile

tünaydın cancanım hayırdır ne oldu neyin var?
evet canım geceleri neredeyse sabaha kadar uyumuyorum böyle bi sıkıntı bi tuhaf hal var üzerimde ama sabır sabır sonu güzel olucak ya bu sıkıntıların inşallah o teselli ediyo beni :)
jasmin sen doormadınmı daha bakim hee:olmaz:
ben seni doordun sanıom geçen doktoru arıcam ağrım var yazınca bebek geldi sandım hala içindemi tutuyon sen onu kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana hayırlısıyla vaktnde gelsin yavrucak :Saruboceq:

yok canım doğurmadım daha ama az kaldı haftaya kısmetse hayırlısıyla inşallah kızım bu günlerde kucağımda olucakk :Saruboceq:

opuyorumnanaktan forma girergirmez butopiğe giriyorum .önce sizlerin sıcak sohbetini okuyup sonra diğer bölümlere giriyorum. bu ara çok sık giremiyorum gerçi,işlerim çok yoğun hepiniz çok şekersiniz

selam canım sağolasın her zaman bekleriz topiğimize kaydirigubbakcemile3

karmaşık duygular içindeyim 9+3 günlük hamileyim. dr 2 gun once gıttım dr ultrasyonda bebegi bana gösterirken sankı baskasının bebegını bakıyormusum gıbı oldum.eşim karşım da bebeğimizin o güzelliğine bakarken çok mutluydu,bense eve geldıgımızde elımızdekı ultroson kagıdını görünce farkına vardım ve cooooooook mutlu oldum sımdı hergun bakıyorum.ALLAH herkeze bu mutlulugu yasatsın.benıde lıstenıze yazarsanız sevınırım.muhtemelen dogum tarıhım 11 agustos 2010

slm kızlar ....bende sabırsızlılkla bebeğimi bekliyorum.....
oğluşum için şafak sayıyorum bu çok güzel bir duyguymuş....allah isteyen herkese yaşatsın.....

selam güzeller nasilsinizbakalim uzun ca bir süredir ugramiyordum insallah hepiniz iyisinizdir benim kayinvalidem burda iyimiyim kötüyümüyüm siz biln artik ( aslinda iyi anlasiriz ama yinede kaynana iste ) kendinize ve kuzucuklarinza iyi bakin öpüldünüz
merhaba karamanlı, nasılsın canım? demek kaynanan gelmiş, valla en iyi kaynan bile adı üzerinde "kaynana" işte... sözüm ona benimki de iyiydi.... benden uzak Allaha yakın olsun diyorum sadece
sağol ablacım zaten sayılı günüm kaldı haftaya perşembe doğum olucak büyük ihtimal kısmetse az daha dişimi sıkıcam sonraa kızıma kavuşucam inş

hehe evet hemde ne tembellik su içmeye bile üşenir oldum neyse en kısa zamanda inş eklicem fotoları
hayırlısı olsun hayatım, bir şey kalmamış kuzuna kavuşmaya, o doğduktan sonra hayatın tamamen değişecek :) güzel ve mutlu bir değişim tabii ki :) güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
VALLA NEDİYEYİM ALLAH HEPİNİZİN YOLUNU AÇIK ETSİN.SAYFALARI KARIŞTIRDIM ÇOK HOŞ ŞEYLER YAZMIŞ HERKES .
HEPİNİZİ AYRI AYRI KUTUYORUM SAMİMİ DUYGULARINIZDAN ÖTÜRÜalkisalkisalkis
ZAMAN BULDUKÇA MİSAFİRİNİZ OLUCAM.:kahve:
AMA BENCE BU TOPİĞİ SAKIN İHMAL ETMEYİN.BUKADAR TATLI Bİ ORTAMI NETTE YAKALAMAK ÇOK ZOR. :icecream:
CERENCİĞİN ANNESİ BRAVO TOPİĞİN HARİKA,DOSTLARINDA ÇOK ŞEKER.OZAMAN BANA YOLUNUZ AÇIK OLSUN DEMEK DÜŞÜYOR.a.s. a.s.opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
aramıza hoşgeldin canım, umarım sık sık gelirsin aramıza :)
yaaa sorma tam bir maymun oldu şimdi ceren hanım zemuszemus
oyyyyyy yerim ben o maymunu yaaa :):):) nasılsın hayatım?
tamam ablacım bi dene bakalım işe yararsa ben de yapayım ya gerçektewn insan ne yapacağını bilemiyo sinirlenince de dediğin gibi üzülüo sonra aynı şeyler herkeste oluo demek ki senağlama
yok canikom işe yaramadı ben de bıraktım, şimdi Metsil kullanıyorum, o iyi geldi :) her bebekte farklı ilaç iyi geliyor işte, deneyeceksin canım :)
aboo jasmin doğuruyomu yoksaabilmiyorumkismile

ben kaç gündür analık paramıalmakla uğraşıyorum hastane yanlış bi tarih yazmış sigorta kabul etmiyor muhasebe uğraşıo olmadı hastaneye zar zor kavga gürültü dilekçe yazdırdım guclubacismile herşey halloldu sandımki sigorta beni görmek istiyomuş neyimi görcekse ohaoldumsmile bugun gidemiyorum yarın gidleim bakalım illa zora koşucaklar işi üç kuruş para alıcam
yeni ifacdelerde süpermiş bayanssulusmile
ayyyy bürokratik işlemler işte, Allah yardımcın olsun, umarım hemen alırsın paranı güzelim, bu arada Miraç ne kadar büyümüş annesi, çok ama çok tatlı olmuş kuzum, maşallah, Allah nazarlardan saklasın yavru kuşumu :)
selam kızlar ben geldim ve doğurmadım hala :) doktora gittik yatırdı beni nst ye bağladılar bi kaç defa sancı çıkmadı maselef sonra ultrasonla böbreklerime felan bir sürü muayene ettiler ordanda bişi çıkmadı meğer benim cadı dayamış vücudunu böbreklerimin üzerine bastırdıkça ağrı giriyo bana :) ama günümüz kısmetse kesinleşti haftaya perşembe sezeryana giriyorum kısmetse,kızımda 3600 gr olmuş bugün bizden böle yani şekerler
oh maşallah, kilosu çok iyi canım, hadi bakalım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz :)
kızzlarrrrrr biraz önce şikayetimvar.com a bir şikayette bulundum sizinde aklınızda olsun diye burayada yazıyorum bilginize.
biz yaklaşık 15 gün önce tefalin şu çok reklamı yapılan bir kaşık yağ ile harikalar yarattığını iddia ettikleri fritözü aldık. eşim ve ben ikimizde kızartmaları özellikle patates kızartmasını çok sevdiğimiz için sağlıklı diye düşündük. ama malesef ilk defa tefalin bir ürününden memnun değilim.
patatesleri tam 35 dakikada pişriiyor
kızartmıyor resmen döndüre döndüre kavuruyor
tabii bu pişirme işlemi bittikten sonra patatesler kupkuru kalıyor ve yenmeyecek kadar sert oluyor bizde de tabii ne damak tadı ne lezzet nede yemekte keyif kaldı diğer yemekleride eminin bu hale getirecektir çünkü 1 kaşık yağ espirisi var ve yağ bittikten sonra kavurup kurutuyor yiyecekleri bütün lezzezti kaçıyor. bu üründe sadece kestanenin çok iyi olduğunu söylediler ama bence kestane içinde 500 liralık bir fritöz alınmaz.
Aklınızda bulunsun eğer içinizde almayı düşünen avrsa kesinlikle almasın tavsiye etmiyorum.
o şuan mutfağın bir köşesinde duruyor ve ben yine daha önceki fritözümü kullanmaya başladım içinde litrelerce yağ olan ama kıartmalarıda leziz olan fritözüme döndüm....
amaaaaan iyi ki söyledin hayatım, ben de almayı düşünüyordum... en güzeli bence de fritöz :)
ne güzel, topiğimizi sevdiğine sevindim :) sık sık uğra o zaman :)
karmaşık duygular içindeyim 9+3 günlük hamileyim. dr 2 gun once gıttım dr ultrasyonda bebegi bana gösterirken sankı baskasının bebegını bakıyormusum gıbı oldum.eşim karşım da bebeğimizin o güzelliğine bakarken çok mutluydu,bense eve geldıgımızde elımızdekı ultroson kagıdını görünce farkına vardım ve cooooooook mutlu oldum sımdı hergun bakıyorum.ALLAH herkeze bu mutlulugu yasatsın.benıde lıstenıze yazarsanız sevınırım.muhtemelen dogum tarıhım 11 agustos 2010
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, hele tekmeleri duymaya başla çok daha büyük mutluluklar yaşayacaksın :)
oğluşum için şafak sayıyorum bu çok güzel bir duyguymuş....allah isteyen herkese yaşatsın.....
amiiiiiiiiin canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)

Kızlar nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Hepinizi öpüyorum çok. Okul çok yoğun, ev işleri deseniz hiç yetişemiyorum, eşimle hiç ilgilenemz oldum. Bursaı aklıma bile gelmiyor ama bebişi hiç unutamıyorum tabi. Dua ediyorsunuz dimi?Beni unutmadınız dimi? Arife naptı? Hepinizi çok seviyorum. ınşallah herşey yolundadır. Bebişlerinizi benim için öpün...

canımmmmm hoş geldin her zaman bekleriz tatlım gel sende katıl sohbetlere kendinden bahset bak gördüğün gibi bizler çok yeni anneleriz burada senin tecrübelerinden faydalanabiliriz aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

evet canım geceleri neredeyse sabaha kadar uyumuyorum böyle bi sıkıntı bi tuhaf hal var üzerimde ama sabır sabır sonu güzel olucak ya bu sıkıntıların inşallah o teselli ediyo beni :)

canımmmm hepimiz geçtik o yollardan hayatım sabırr az kaldı gülüm :Saruboceq:

allah hayırlısı ile kavuştursun bebeğine sağ salim inşallah :Saruboceq:

kesinlikle çok güzel duygular bunlar anne olduğunda kokusunu duyduğunda çok daha iyi anlayacaksın a.s

oyyyyyy yerim ben o maymunu yaaa :):):) nasılsın hayatım?

amaaaaan iyi ki söyledin hayatım, ben de almayı düşünüyordum... en güzeli bence de fritöz :)

ye onu teyzesi yeeee kaydirigubbakcemile3

evet ablacım önüme her gelene söylüyorum sakın alma bir boka yaramıyor :kızgın:

Kızlar nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Hepinizi öpüyorum çok. Okul çok yoğun, ev işleri deseniz hiç yetişemiyorum, eşimle hiç ilgilenemz oldum. Bursaı aklıma bile gelmiyor ama bebişi hiç unutamıyorum tabi. Dua ediyorsunuz dimi?Beni unutmadınız dimi? Arife naptı? Hepinizi çok seviyorum. İnşallah herşey yolundadır. Bebişlerinizi benim için öpün...

canıımm neşem hoşgeldin güzelim yoğunluk sende de had safhada dimi allah kolaylık versin güzelim

Bu ne yaaa? Kimse gelmiyor mu artık? Tamam anne olduk ama en azından gelip kendimizden ve bebişlerimizden haber verebiliriz değil mi? Bugün gerçekten çok kötü burası ohaoldumsmile

Oğluşum bir kaç gündür maalesef doymuyor sütümle. Dr'u aradım ve tarttırın dedi. Tam 1 kg. almış 20 günde, çok iyi dedi, günde 1 kere ek mama yiyebilir doymadığında dedi. Hipps 1 almamızı önerdi, organik mamaymış. Geceleri yatmadan yedirmeyi düşünüyorum en azından geceleri tok uyur ve belki gece yarısı uyanmaz, bilemiyorum. Bu gece ilk denemeyi yapacağız. Bu arada halamı bugün yolcu ettik. O kadar yardımı olmuştu ki halbuki, gün içerisinde bayağı iyi dinleniyordum sayesinde o Rüzgar'la ilgilenirken. Neyse ayın 20'sinden sonra 2-3 günlüğüne İstanbul'a gideceğiz, dedesi çok özlemiş ufaklığı. Belki dönerken bizimle gelecek. Bizden haberler böyle kızlar. Sizlerde ne var ne yok?

Kızlar nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Hepinizi öpüyorum çok. Okul çok yoğun, ev işleri deseniz hiç yetişemiyorum, eşimle hiç ilgilenemz oldum. Bursaı aklıma bile gelmiyor ama bebişi hiç unutamıyorum tabi. Dua ediyorsunuz dimi?Beni unutmadınız dimi? Arife naptı? Hepinizi çok seviyorum. İnşallah herşey yolundadır. Bebişlerinizi benim için öpün...
Canııııııııımmmmmm uzun zamandır yoksun ortalarda, tahmin ettim çok yoğun olduğunu. Kendine dikkat et canım :)
ye onu teyzesi yeeee kaydirigubbakcemile3

evet ablacım önüme her gelene söylüyorum sakın alma bir boka yaramıyor :kızgın:
tam yemelik canım :)

isabet oldu söylediğin valla
heyyy millet nerelerdesiniz yaaaa ama olmazki böyle iyice boşladınız topiğiiiiiii
çok haklısın, topik iyice boşlanmış :olmaz: geçen sene böyle miydi ki? :oklava:

çiçek miraç :))

oyy yerim seni
burcum çok tatlı bu benim yerime mıncıkla bu kuzuyu

canım hoşeldin aramıza her zaman bekleriz

hayırlı olsun canım kuzun
sağlıkla gelsin inş

sağlıkla ve zamanında gelsin inş kuzun
rabbim kimsenin kucağını boş koymasın herkese aşatsın bu duyguyu

biz iyiyiz neşecim
allah kolaylık versin sana
seni hiç unuturmuyuz inan dualarımız seninle canım benim
rabbim senide kavuşturacak avruna inş

heyyy millet nerelerdesiniz yaaaa ama olmazki böyle iyice boşladınız topiğiiiiiii

benim bilgisayarım çöküyor siteyi açıyorum geçmişe bakıorum bilgisayar kapatıyor kendini
hafıza yetersiz geliyormuş senağlamasenağlama

Bu ne yaaa? Kimse gelmiyor mu artık? Tamam anne olduk ama en azından gelip kendimizden ve bebişlerimizden haber verebiliriz değil mi? Bugün gerçekten çok kötü burası ohaoldumsmile

Oğluşum bir kaç gündür maalesef doymuyor sütümle. Dr'u aradım ve tarttırın dedi. Tam 1 kg. almış 20 günde, çok iyi dedi, günde 1 kere ek mama yiyebilir doymadığında dedi. Hipps 1 almamızı önerdi, organik mamaymış. Geceleri yatmadan yedirmeyi düşünüyorum en azından geceleri tok uyur ve belki gece yarısı uyanmaz, bilemiyorum. Bu gece ilk denemeyi yapacağız. Bu arada halamı bugün yolcu ettik. O kadar yardımı olmuştu ki halbuki, gün içerisinde bayağı iyi dinleniyordum sayesinde o Rüzgar'la ilgilenirken. Neyse ayın 20'sinden sonra 2-3 günlüğüne İstanbul'a gideceğiz, dedesi çok özlemiş ufaklığı. Belki dönerken bizimle gelecek. Bizden haberler böyle kızlar. Sizlerde ne var ne yok?

Canııııııııımmmmmm uzun zamandır yoksun ortalarda, tahmin ettim çok yoğun olduğunu. Kendine dikkat et canım :)

tam yemelik canım :)

isabet oldu söylediğin valla

çok haklısın, topik iyice boşlanmış :olmaz: geçen sene böyle miydi ki? :oklava:

ablamm canım çok özledim seni
rüzgarım çok güzel kilo almış ablacım sen üzülme gelişmişş yavrum
yukarda gülçinimede anlattım durumumu
inş yenileyecem bilgisayarı ama biraz zaman istiyor
istanbula geldiğinde bekliyorum ablacım banada buyurun gelin

Back
X