Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ısırıyorum valal dünür herbitr köşesini dayanamıyorum valla
ellimden geldince koyarim resimleri.
benim belim iyi sükür annemde iyiye gidiyor birazdan gidicem yanina.
kiz iki elli agzina aldi an ögürmeye basliyo ama cok tatli olsa gerek eller
canlarim bana müsade mirac uyumusken hazirlanayim annemin yanina gidicem.
disarisida okadar soukki -15 derece.allah yardimcimiz olsun.hepinizi öptüm allaha emanet olun
neree gittinizzzzzzz
şişşttttttttttt uzak dur nen damadımdan ısırmaaa :mymeka:
ceren ısıracak onu yeni taze minik dişleriyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızzz ben işlere daldım dünüüürrrrr naniknanik
slm kızlar geçmişe bakamadım ama umarım herşey yolundadır?
canıııııııııımmmmmmm çok özletiyorsun kendini yaİyi akşamlar kızlar. Bu aralar sınavlar var epey yoğunum, sizi özledim bir bakayım dedim. Herkes iyi mi? Bebişler nasıl? Maşallah hepinize ayrı ayrı..Kumsalım hala özlem kelimeleri var resminin yanında inşallah ahyırlıısyla özlemin özlemimiz biter. Kızlar ben hala bildiğiniz gibi. Üstüne kilo aldım çünkü prolaktinim bir türlü dşmek bilmiyor. En son 165,5 idi ve doktor bana kilo yapan ilaçların miligramını 2 katına çıkardı 4 ay kullan gel dedi. Benim elektrik ondan sonra koptu. Şimdi tüp bebek e düşünemiyoruz çünkü bildiğiniz gibi prolaktin yüksek ve vücut kendini hamile sanıyormuş. Hayırlısı bakalım. Sizlerde değişik bişiler var mı? Bebişleriniz büyüyordur. Sağlıkla büyüsünler inşalah. Hepinizi kocaman öpüyorum...
teşekkürler hayatım :)GÜNAYDIN HERKESSEEEEEEEE
maşallah rüzgar bebeğe ve gelinime ne güzeller tü tü tü
rüzgar da seni öpüyor teyzesi :) ben de seni seviyorum :)canolar günaydinnnnn zemuszemus geçmişi okudum resimler süppeerrr rüzgar bebişide ceren tosbaamıda kocaman kocaman kocamn öpüorummm...
kıslar sizleri pek çok seviorum keyifli günlerrr..
hadi bakalım, eski günler geri mi geliyor yoksa? bir ben yokmuşum galiba?wuuhuuuu kalabalık görüyorum buraya haydin kızlaaaaarrrrrr toplaşın toplaşınnn :dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey: :teytey:
ne güzeeeellll :) bu saate kadar gelmişsindir herhalde, eee nasıl ufaklığımız annesi?günaydın arkadaşlar 2 gündür klavyem bozuk yazamıyodum kudurdum nasılsınız iymisiniz.ben iyim şükür ve bu gün salı görüş günümüz var yine çok mutluyum.oğluşumu göreceğim.
oyyyyy yerim ben bu paşayı, çok tatlı maşallaaaaaahhhhhhhhh
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar bugün verem aşısı olduk biz, hemşire yapmaz dedi ama sabahtan beri acayip huysuz ve uyumuyor, şu an babası oyalamaya çalışıyor, göğüslerim mahvoldu emzirmekten, ağlama krizine girdikçe emzirdim, düşünün kaç kere girdi ki bu krize bende göğüs möğüs mahvoldu, nasıl acıyor anlatamam, inşallah bir an önce uyur ve şu huysuzluğu geçer... bu arada Gülçin'cim akşam operasyon başarıyla sonuçlandı :):):)
hepinizi öpüyorum kızlar :)
maceraperst komikçi arkadaşım benimmmm sabah sabah güldürdün geneee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnigünaydın herkeseeeee erkenciyiz b iz bugun
sabah kapımızı polis çalınca uyandık eşim işe giderken aprtmandan acayip bi horultu sesi geliyodu
ben kapadım kapıyı yattım meğer yandaki ırıspının sevgilisi sarhoş aprtmanda sızmış polis bana sordu burdamı oturuo die hayır tanımıom dedim ona rağmen adamı bıraktılar anahtarıyla girdi içeri herhalde ev sahibi burda oturuo dedi
ablacım fitil yapsaydın uyyolar hemen miraçda tüm gece mıkır mıkırdı uyumadık sabaha kadar
ne iş operasyon falan açılış oldu galiba :))))
günaydin balımm kaymaammmolumunekankayizsmile
:roflol::roflol: senden habersizmiii kaydirigubbakcemile3 adam kapının önündemi sızmış aşadamıkız öz napiim olayalr bırakmıo bizi meğer kociş şikayet etmiş polise adamı
kız burç yap nen keyiff benim sabahları yataktan çıkasım gelmioo paçoz gibi geliorum işee son dakikadaoyy dünür çok güzel görüküyo sabah sabah keyif yapasım var ama nerdeeeeeeeee
:roflol::roflol: senden habersizmiii kaydirigubbakcemile3 adam kapının önündemi sızmış aşadamı
kız burç yap nen keyiff benim sabahları yataktan çıkasım gelmioo paçoz gibi geliorum işee son dakikada![]()
oyy o minik dişlerinden öperim ben onun opuyorumnanaktan
he herkeşler iş yapıo bende acıkın evi toparadım siz yokkene:hulya:
hadi bakalım, eski günler geri mi geliyor yoksa? bir ben yokmuşum galiba?
kızlar bugün verem aşısı olduk biz, hemşire yapmaz dedi ama sabahtan beri acayip huysuz ve uyumuyor, şu an babası oyalamaya çalışıyor, göğüslerim mahvoldu emzirmekten, ağlama krizine girdikçe emzirdim, düşünün kaç kere girdi ki bu krize bende göğüs möğüs mahvoldu, nasıl acıyor anlatamam, inşallah bir an önce uyur ve şu huysuzluğu geçer... bu arada Gülçin'cim akşam operasyon başarıyla sonuçlandı :):):)
günaydın herkeseeeee erkenciyiz b iz bugun
sabah kapımızı polis çalınca uyandık eşim işe giderken aprtmandan acayip bi horultu sesi geliyodu
ben kapadım kapıyı yattım meğer yandaki ırıspının sevgilisi sarhoş aprtmanda sızmış polis bana sordu burdamı oturuo die hayır tanımıom dedim ona rağmen adamı bıraktılar anahtarıyla girdi içeri herhalde ev sahibi burda oturuo dedi
günaydin balımm kaymaammmolumunekankayizsmil /QUOTE]
günaydınnn yvarummmm nasseennnnn
oyy dünür çok güzel görüküyo sabah sabah keyif yapasım var ama nerdeeeeeeeee
ooyyy canımcım yaaaa kıyamam sanaa kııızzz yakın olaydık vallaha beraberce yapardık o keyfi anasını satiim alırdık bebeleri giderdik güzel bir yere kahvaltı etmeye gariiii onlarda hava alırdı anasını sattığımın memleketinde şööyle keyşf yapacak kadar bile bir arkadaşım yok yaaa ne kadar şanssızım insanlar ne kadar çıkarcı menfaatçi :1no2:
sabah sabah moralim bozuldu bak gördünmü dünür![]()
ne olurdu aynı şehirde olaydık :1no2:
kız öz napiim olayalr bırakmıo bizi meğer kociş şikayet etmiş polise adamı
hadeeee yaaaa ilahi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: senden habersizmiii kaydirigubbakcemile3 adam kapının önündemi sızmış aşadamı
kız burç yap nen keyiff benim sabahları yataktan çıkasım gelmioo paçoz gibi geliorum işee son dakikada![]()
yok özge evin içine girmiş sarhoş herif kaydirigubbakcemile3
sen zaten paççozsun anacımmm süslensen nolcekkkkk kaydirigubbakcemile3
bu gidişle tamami ile baba evinde kalcan anacım turşunu kuacak anan senin kaydirigubbakcemile3
he işe giderken adamı görünce polisi aramış hee apartmanın içinde merdivende sızmış eve kadar çıkamamış kadın piyasada yok zaten
kız nası yapam keyifmi kaldı bizde ben çay bile yapmıom alal acele iki dilim ekmek zeytin tamam :bbo:
oohhhooo karı kim bilir nerde adamda ne içmiş kalmış orda vayy beeeee
ayyy canımmm sen gel ben sana ne kahvaltı masaları hazırlar ne çaylar kahveler yaparım canımcımmmm gel hele gel