oyy filiz ablacım üzülme beslenmene bak sütün çoğalır inşallah
valla elimden geleni yapıyorum canım ama yediklerim dokunuyor maalesef, artık dokunmasına bakmıyorum, sütüm artsın diye yiyorum, napiim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy filiz ablacım üzülme beslenmene bak sütün çoğalır inşallah
valla elimden geleni yapıyorum canım ama yediklerim dokunuyor maalesef, artık dokunmasına bakmıyorum, sütüm artsın diye yiyorum, napiim?
herkez bi öneride bulunuyodur mutlaka ama boza seviyosan çok işe yarıyomuş bi dene istersen şu humananın çayıda bende işe yaramıştı
ben geldimmmmmm
ben geldimmmmmm
olumunekankayizsmile nurcum hoşgeldin nasılsın ilayda nasıl
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn... kaçak... hala mı pc bozuk?
hoşbuldum canım
ilaydada iyi şimdi cailou izliyor
siz nasılsınız paşam nasıl
ablacım pc ye bi hal oldu sayfaları açıyorum
ama hemen hatayla kapatıyor ve giremiyorum
ablacım geçmişe bakamadım ama rahatsız mısın?
hiç sorma canım, karı koca zehirlendik galiba, barsaklar fena durumda bende dolayısıyla sütüm çok çok azaldı
hoşbuldum canım
ilaydada iyi şimdi cailou izliyor
siz nasılsınız paşam nasıl
?
ayy ablacım ne yemiştiniz de
tabi yemiyorsun ondan azalır
ne diyeyimki erkekler hep böyle bencil işte:roflol:
günaydıııınnn.umarım bugün bende dahilkaydirigubbakcemile3 herkesin her istediği olur.aaaammmmiiiinn.kaydirigubbakcemile5
tüm bebişleri öpüyorum opuyorumnanaktan
günaydin canımmmmmsempatiksalakcinni
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlar, barsaklarım hala kötübu arada iki gün boyunca doğru dürüst yiyemediğim için sütüm de kesilmek üzere mafoldumben mafoldumben mafoldumben moralim çok bozuk, yavrum aç kalmasın diye mamayla destek veriyorum ama memeyi kesmedim, emdikçe belki sütüm çoğalır diye umuyorum ama doymuyor orası bariz çünkü emdikten çok kısa bir süre sonra tekrar emmek istiyor... offfffffffffff offfffffffffffffff mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Burcu'ya da söylediğim gibi sanırım bayat tavuk yedikinşallah bir an önce toparlanırım da sütüm geri gelir, yemeye çalışıyorum ama yedikçe barsaklar daha kötü oluyor, haşlanmış patates yiyorum biraz iyi geliyor ama bu sefer de sütüm gidiyor, ne yapacğımı şaşırdım valla
hadi bakalım inşallah yarın kurtulursun şu batıklardan ve inşallah acısı da çok uzun sürmez operasyon sonrası, kıyamam sana
eve gidince öp kokla benim için yavru kuşumu :)
ben geldimmmmmm
kızlar Rüzgar uyandı ben kaçıyorum
valla sütümüartırmak için herşeyi deniyorum, takmamaya çalışıyorum ama oğluşum bir müddet zevkle emip kısa bir süre sonra memeyle mücadele etmeye başlayıp sinirlenince anlıyorum ki süt bitmiş... bakalım kısmetimizde yoksa emzirmek yapacak bir şey yokiyi akşamlar ablaaammmmm işlerden ancak fırsat bulup gelebildim valla
gelmeyenlerede duyurulur yaniiiiiiiii
ooyyy halamı rahatsızsın canım benim yaaa çok dikkat et kendine ablacım yediğine içtiğine bozayıda dene belki işe yarar ama süt gelmedi diyee kendini parçalama lütfen biliyorsun hemen hemen hepimiz maleserfki bu duyguyu yaşadık üzülünce elimize bir şey geçmiyor olan yine bize oluyor o yüzden olduğu kadar ablam ne yapalım.
yarın akşam gidiyorum lokal anestezi yapıcaklar ama iki ayak birden acıyı hissedermiyim bilmiyorum yaaa acaba genel anestezimi olsam bilmiyorumkismile
oooffff küçücük tırnak diceksiniz ne tatlı canın varmış diceksiniz ama inanın kzılar feciii canım yanıyor ayy bilemiyorumki yarın iş çıkışında bitecek bu mesele umarım fazla uzun sürmez acısı akannehir
öperim cerenimi merak etme sen ablammmm opuyorumnanaktan
senide burda yakalayamadım tüh neyse sen git paşamıza bak ablacım
sonra yine grş. inş.
paşamıda öp benim yerimeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
merhaba kızlar nasılsınız
hepinize güzel temennileriz için çok ama çok teşekkür ederim inşallah bu sefer kuzum beninle olmayı seçer rabbim herkesin gönlüne göre versin kimseyi bu yolda çaresiz ve ümitsiz bırakmasın inşallah
neyse bekeleyip görücez rabbim hayırlısını versin inşallah
ablacım çok geçmiş olsun rahatsızmışsın allah şifa versin inşallah biran evvel düzelirsin
ablam sütüm azalıyor diye sıkıntı yapma kendine onun bile etkisi olabilir şuan hasta olduğun için bu şekilde iyileşince normale dönücek inşallah
gülçinim canım nasılsın yarın doktora gidiyormuşsun hadi bakalım inşalalh bütün acıların diner
şimdiden geçmiş olsun canım allah şifa versin canımm
nurcum nasılsın canım ilayda nasıl
burcu özge nasılsınız kızlarrr