Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

valla elimden geleni yapıyorum canım ama yediklerim dokunuyor maalesef, artık dokunmasına bakmıyorum, sütüm artsın diye yiyorum, napiim?

herkez bi öneride bulunuyodur mutlaka ama boza seviyosan çok işe yarıyomuş bi dene istersen şu humananın çayıda bende işe yaramıştı

olumunekankayizsmile nurcum hoşgeldin nasılsın ilayda nasıl

hoşbuldum canım
ilaydada iyi şimdi cailou izliyor
siz nasılsınız paşam nasıl

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn... kaçak... hala mı pc bozuk?

ablacım pc ye bi hal oldu sayfaları açıyorum
ama hemen hatayla kapatıyor ve giremiyorum
ablacım geçmişe bakamadım ama rahatsız mısın?

hoşbuldum canım
ilaydada iyi şimdi cailou izliyor
siz nasılsınız paşam nasıl

ablacım pc ye bi hal oldu sayfaları açıyorum
ama hemen hatayla kapatıyor ve giremiyorum
ablacım geçmişe bakamadım ama rahatsız mısın?

hiç sorma canım, karı koca zehirlendik galiba, barsaklar fena durumda bende dolayısıyla sütüm çok çok azaldı

ne diyeyimki erkekler hep böyle bencil işte:roflol:

hepsi değil bence boshayallersmile

günaydıııınnn.umarım bugün bende dahilkaydirigubbakcemile3 herkesin her istediği olur.aaaammmmiiiinn.kaydirigubbakcemile5

umarım öyle olmuştur gün bitti sayılır kaydirigubbakcemile3

tüm bebişleri öpüyorum opuyorumnanaktan

bebişlerde seni öpüyor mucxxxxxxxxxxxxxx

günaydin canımmmmmsempatiksalakcinni

iyi akşamlar kankaaaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

dünüürrr iyi akşamlar canım nasılsın

Günaydın kızlar, barsaklarım hala kötü :( bu arada iki gün boyunca doğru dürüst yiyemediğim için sütüm de kesilmek üzere mafoldumben mafoldumben mafoldumben moralim çok bozuk, yavrum aç kalmasın diye mamayla destek veriyorum ama memeyi kesmedim, emdikçe belki sütüm çoğalır diye umuyorum ama doymuyor orası bariz çünkü emdikten çok kısa bir süre sonra tekrar emmek istiyor... offfffffffffff offfffffffffffffff mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Burcu'ya da söylediğim gibi sanırım bayat tavuk yedik :( inşallah bir an önce toparlanırım da sütüm geri gelir, yemeye çalışıyorum ama yedikçe barsaklar daha kötü oluyor, haşlanmış patates yiyorum biraz iyi geliyor ama bu sefer de sütüm gidiyor, ne yapacğımı şaşırdım valla

hadi bakalım inşallah yarın kurtulursun şu batıklardan ve inşallah acısı da çok uzun sürmez operasyon sonrası, kıyamam sana :(

eve gidince öp kokla benim için yavru kuşumu :)

iyi akşamlar ablaaammmmm işlerden ancak fırsat bulup gelebildim valla
gelmeyenlerede duyurulur yaniiiiiiiii

ooyyy halamı rahatsızsın canım benim yaaa çok dikkat et kendine ablacım yediğine içtiğine bozayıda dene belki işe yarar ama süt gelmedi diyee kendini parçalama lütfen biliyorsun hemen hemen hepimiz maleserfki bu duyguyu yaşadık üzülünce elimize bir şey geçmiyor olan yine bize oluyor o yüzden olduğu kadar ablam ne yapalım.

yarın akşam gidiyorum lokal anestezi yapıcaklar ama iki ayak birden acıyı hissedermiyim bilmiyorum yaaa acaba genel anestezimi olsam bilmiyorumkismile
oooffff küçücük tırnak diceksiniz ne tatlı canın varmış diceksiniz ama inanın kzılar feciii canım yanıyor ayy bilemiyorumki yarın iş çıkışında bitecek bu mesele umarım fazla uzun sürmez acısı akannehir

öperim cerenimi merak etme sen ablammmm opuyorumnanaktan

sen geldin emme ben yoktum görüşemez olduk bacım opuyorumnanaktan

kızlar Rüzgar uyandı ben kaçıyorum

senide burda yakalayamadım tüh neyse sen git paşamıza bak ablacım
sonra yine grş. inş.
paşamıda öp benim yerimeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Her türlü hastalığın kaynağı huzursuzluktur.

Tedirgin edici duygular ve endişelerin yarattığı gerilimle yaşayan insan, “Ne olur, bir parça sakin kalabilsem!” dediği halde bunun için ne yapacağını bilemez. Aslında basit bir kaç adımla sakinleşmek hiç de zor değil.

Nefesinizi dinleyin:

Nefesinizin sesine konsantre olduğunuzda, soluk alıp verdiğinizi gerçekten duyduğunuzda, kendinizi son derece huzurlu hissedeceksiniz. Bunun için derin soluk alın. Ve bir çiçeği kokladığınızı hayal ederek nefesi içinize çekin

Vakti gelince endişelenin:
Endişelerin çoğu gelecekle ilgilidir. Birçoğu asla gerçekleşmeyecek olayların etrafında dönüp durur. Bu nedenle yaşadığınız zamana konsantre olun. Böylece “gelecek”, kendi başının çaresine bakacaktır.

Nane için:
Eğer daha uyarıcı olan kahve veya siyah çay içmeyi tercih ediyorsanız, sakinleşmeyi unutun, boşa harcanan zaman demektir. Ya da nane çayı gibi bitkisel çayları tercih ederek sakinleşmeye yardımcı olun.

Hassas ayakkabılar giyin:

Herhangi bir refleksolojist size gerçek rahatlamanın ayaklardan başladığını söyleyecektir. Açıkça görülüyor ki, rahat ayakkabılar giymek, hiç ayakkabı giymemiş olmak kadar rahatlatıcıdır.

Her şeyin içinde en iyiyi arayın:

İnsanlarda ve olaylarda en iyiyi aramayı alışkanlık haline getirin. Bu basit yaklaşımın sizi sakinliğe götürecek iyimserlik ve pozitiflik yarattığını anlayacaksınız.

Tara ve tarat:

Birinin saçlarını taramak için vakit ayırın. Daha iyisi, kendi saçlarınızı tarayın veya başkasına taratın. Yavaşça, metotlu ve uzunca. (Taramak birkaç sakinleştirici akupresür noktaya temas ederek mesaj etkisi yaratır ve tekrarlanması daha çok işe yarar.)

İnsan olduğunuzu düşünün:

Kusursuz ve mükemmel olmayı başkalarına bırakın. Ne olduğunuzu, kim olduğunuzu düşünün ve bulunduğunuz halden mutlu olun, sonuç olarak daha rahat olacaksınız.

Çocukları izleyin ve ders alın:

Çocuklardan sakinlik (huzur!) dersi alın: Onların her anlarını, nasıl sadece ve sadece o anın zevki için yaşadıklarını seyredin. Kendinizin de böyle olabileceğinizi düşünün.

Sakin düşünün:

Sakin düşüncelere sahip olun. Sakin manzaralar hayal edin, sakin sesleri anımsayın ve ne hissedeceksiniz tahmin edin, bakalım. En iyisi tahminle vakit geçirmeyip hemen uygulamaya başlamak. En iyisi de bir deniz kenarında engin suları seyretmek. Denizin olmadığı yerde gökyüzünün derinliklerine bakabilirsiniz.

Portakal çiçeği spreyleyin:

Bir bardak maden suyuna 3 damla portakal çiçeği yağı ekleyin ve rahatlama ihtiyacı hissettiğinizde etrafa bir sprey ile sıkın.

Beyaz giyinin:

Giydiğiniz giysilerin nasıl hissettiğiniz yönünde ciddi etkileri vardır. Bedeninizi sıkmayan rahat giysiler, doğal kumaşlar ve açık renkler hep sakinleştirir. Bu yüzden yogiler hep beyaz giyerler. Sahip olmak ile yaşamak arasındaki farkı tanıyın.

Bebek gibi uyuyun:

Uykunuzu engelleyen her şey kahve, kola, alkol sakin olabilme yeteneğinizi engeller. Bunları içmek yerine ihtiyacınız olduğu kadar uyuyabilmek için gereken ne ise onu yapın.

Gülümseyin:

Gülümsemek yüzünüzdeki başlıca bütün kasları gevşetir. Aynı zamanda kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak müthiş bir etki yaratır.

Daha az nefes alın:

Oldukça rahatlamış bir insan dakikada sadece 5–8 defa nefes alır. Nefesinizi bu kadar düşürdüğünüzde çabucak rahatlayıp gevşeyeceksiniz.

Güzellik saçın:

Hayatta nereye giderseniz gidin, ne yaparsanız yapın, bir parça güzellik katmak için gayret edin veya zaten var olan güzelliği geliştirin.

Biraz gözyaşı dökün:

Ağlamanın hem duygusal, hem de fiziksel rahatlatıcı bir yanı vardır.

Günbatımını hayal edin:

Günbatımları bazen hüzünlü olmalarına rağmen her zaman huzurludurlar. Ve pembe olanları daha da huzur yüklüdür. Cumartesi olduğunu hayal edin.

Değişin:

Gergin durumlarla başa çıkmanın iki yolu vardır, ya onları değiştirirsiniz ya da onlara bakış açınızı değiştirirsiniz. Bakış açınızı değiştirmek daha zordur, fakat kişiyi aydınlatır.

Kol saatinizi satın:

İşte, en çarpıcı sakinleştirici. Hiç saatinizi çıkarttığınız zaman ne kadar sakinleştiğinize dikkat ettiniz mi? Zaman zaman saatinizi çıkartın ve zamanın baskılarından kurtulun…..

SON MADDEYİ YAPAMAM DAHA YENİ ALDIM BEN ÜSTELİK İÇİNDE KIZIMIN RESMİ VAR kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Mevsim yaz, aylardan Ağustos ayı…Riviera kıyısında küçük bir kasaba, yaz sezonu, ancak yağmur yağıyor, yani kasaba bomboş.
Herkesin borcu var ve kredi ile yaşıyorlar.Şans eseri bir otele zengin bir Rus geliyor ve resepsiyona 100 $ bırakıp, odaya bakmaya çıkıyor.
Otel sahibi parayı hemen alıp, et marketine olan borcunu ödüyor. Market sahibi 100$ kaparak, hemen toptancıya olan borcunu vermeye gidiyor.
Toptancı büyük bir sevinçle parayı alıp, kriz nedeniyle kredili hizmet veren son defa birlikte olduğu fahişeye götürüyor.
Fahişe parayı alıp aynı otele giderek oraya olan borcunu ödüyor….
Ve o anda Rus müşteri odadan geri dönüyor ve odayı beğenmediğini söyleyip 100$ parasını alarak kasabayı terk ediyor.
Rus müşterinin bu ziyaretinden somut olarak hiç para kazanan olmuyor, ancak
TÜM KASABA BORÇLARINDAN KURTULUYOR VE GELECEĞE ÜMıTLE BAKIYOR!!!

Almanya’da Almanlar yaşıyorsa

Sakarya’da sakarlar mı yaşar?

File çorap aldım.

-File niye aldın? Kendine alsaydın ya..

Abi sana Sıla’nın selamı var.

-Hangi Sıla?

-Gayri Safi Milli HaSıla

Taşımasuyla neden değirmen dönmez?

-Çünkü Taşımasu bir japon kızıdır.

-Peki Taşımasu annesinden nasıl su ister?

-Mataramasuko.

Bankacı fil neden hapise girmiş?

-Bankayı hortumladığı için.

Kızın biri kitap okurken ölmüş. Neden?

-Satırbaşına gelmiş.

- Fransız ihtilali neye karşı yapılmıştır?

-Sabaha karşı

-Küçük su birikintisine ne denir?

-Sucuk

Yerin kulağı vardır benim de kulağım var..

o zaman ben yer miyim ? Yemem..

Sen o çeteyi tanıyor musun

Hangi çeteyi

Peçeteyi.

John Wayne’in ebesi kimdir?

-Ebeveyn.

-Gözlüklerin numaralı mı?

-Yok kale arkası…

Cin Ali mavi mürekkebe düşerse nolur?

-Blue Jean

Çok makbule geçti

şimdi de Ayşe geçiyor.

Yangın dolabını açmışlar nolmuş?

Yang çok kızmış!

-Ali’nin selamı var.

-hangi Ali?

-Şehirlerarası Otobüs termin-ali

Erkek ata ne denir?

Bayat

En güzel çay hangi dağda içilir?

Çay bar-dağı’nda

Yıkanan Ton’a ne denir?

-Washington

Kral tahta çıkınca ne yapmış?

-Tahtayı yerine takmış.

Adamın biri yüzme bilmiyormuş,

denize düşmüş fakat bir şey olmamış.

Neden?

-Adamın tipi kayıkmış.

Örümcek adam ağ atamıyormuş, neden?

-Çünkü ağ bağlantısı kopmuş.

Ben kamyonu sürüyordum,

leonardo da vinci.

Bir elmanın içinden bir kurt çıkmasından daha kötü ne olabilir?

-Bilemediniz iki kurt değil, yarım kurt çıkması!

Sarışınlar neden 11′i yazamazlar?

-Hangi 1′i önce yazacaklarını bilmedikleri için.

4. Murat neden intihar etmiş..?

İlk 3 e giremediği için.

Sarışın pizza ısmarlar.

Pizzacı sorar: “6 parçaya mı böleyim, 8 parçaya mi?

Sarışın “6′ya böl”, der, “sekiz parçayı bitiremem”.

77 yi neden bugüne kadar kimse ayıramamış?

-Seven’leri ayırmak günah ta ondan:)

Temel kahvede işe başlar, müşterilerden biri seslenir:

-Temel bize üç çay, biri açık olsun.

-Hangisi?

Sıcak buza ne denir?

-Hatice. (hot ice)

Hangi pansiyonda kalınmaz?

-Süspansiyon.

Sana bir kıllık yapayım, içine kıllarını koyarsın.

Sen şimdi terlemişsindir, ben sana bir terlik getireyim en iyisi.

Şoförle konuşmayın, adi herif herkese laf taşıyor!

İlk görüşte aşka inanır mısın? Yoksa tekrar mı gidip geleyim?

Boşluktaki file ne denir_

-Fil in the blanks.

Geçen gün arkadaşlarla fırında patates yiyorduk,

fırın sıcak geldi bahçeye çıktık

Cem, Uzan üstünü örteyim….

:roflol: :roflol: :roflol:

naniknanik naniknanik naniknanik

Merkezi Malezya’da bulunan ve Çin genelinde de faaliyet gösteren M.J. Sağlık Yönetimi Merkezi adlı kuruluşun raporunda, bacak bacak üstüne atmanın kan akışını engellediği, buna bağlı olarak kan pıhtılaşması, bel burkulması ve incinmesi, omurga disklerinin kayması ve skolyoz (omurgada anormal eğrilik) gibi ciddi rahatsızlıklara neden olduğu bildirildi.

18 bin 61 kişiye uygulanan anket sonucunda yayımlanan raporda, modern toplumun standart alışkanlıklarının insan sağlığına etkileri araştırıldı.

Yaşlıların uyandıktan sonra tansiyon aniden düştüğü ve muvazene kaybına neden olduğu için yataktan hemen kalkmamaları önerilen raporda, yaşlıların uyandıktan sonra en az üç dakika daha uzanarak beklemeleri ve yavaş bir şekilde yataktan doğrulmaları istendi.

Araştırma sırasında tuvalette çok fazla kalmanın zararı da incelenirken, tuvalette kitap okumanın hemoroid ve kabızlığa davet niteliğinde olduğu ve bağırsaklarda tembelleşmeye sebep olduğu belirlendi.

Çay ve kahvenin aşırı sıcak tüketimi, bilgisayar ekranına üç saatten fazla bakma, ofislerde devamlı oturarak çalışma ve az su tüketimi gibi modern toplumun alışkanlıklarının da değerlendirildiği rapor, bu “sağlıksız alışkanlıkların” ölüm nedenlerinde yüzde 50′lik bir orana sahip olduğunu belirtiyor.

merhaba kızlar nasılsınız
hepinize güzel temennileriz için çok ama çok teşekkür ederim inşallah bu sefer kuzum beninle olmayı seçer rabbim herkesin gönlüne göre versin kimseyi bu yolda çaresiz ve ümitsiz bırakmasın inşallah
neyse bekeleyip görücez rabbim hayırlısını versin inşallah

ablacım çok geçmiş olsun rahatsızmışsın allah şifa versin inşallah biran evvel düzelirsin
ablam sütüm azalıyor diye sıkıntı yapma kendine onun bile etkisi olabilir şuan hasta olduğun için bu şekilde iyileşince normale dönücek inşallah

gülçinim canım nasılsın yarın doktora gidiyormuşsun hadi bakalım inşalalh bütün acıların diner
şimdiden geçmiş olsun canım allah şifa versin canımm

nurcum nasılsın canım ilayda nasıl
burcu özge nasılsınız kızlarrr

iyi akşamlar ablaaammmmm işlerden ancak fırsat bulup gelebildim valla
gelmeyenlerede duyurulur yaniiiiiiiii

ooyyy halamı rahatsızsın canım benim yaaa çok dikkat et kendine ablacım yediğine içtiğine bozayıda dene belki işe yarar ama süt gelmedi diyee kendini parçalama lütfen biliyorsun hemen hemen hepimiz maleserfki bu duyguyu yaşadık üzülünce elimize bir şey geçmiyor olan yine bize oluyor o yüzden olduğu kadar ablam ne yapalım.

yarın akşam gidiyorum lokal anestezi yapıcaklar ama iki ayak birden acıyı hissedermiyim bilmiyorum yaaa acaba genel anestezimi olsam bilmiyorumkismile
oooffff küçücük tırnak diceksiniz ne tatlı canın varmış diceksiniz ama inanın kzılar feciii canım yanıyor ayy bilemiyorumki yarın iş çıkışında bitecek bu mesele umarım fazla uzun sürmez acısı akannehir

öperim cerenimi merak etme sen ablammmm opuyorumnanaktan

senide burda yakalayamadım tüh neyse sen git paşamıza bak ablacım
sonra yine grş. inş.
paşamıda öp benim yerimeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
valla sütümüartırmak için herşeyi deniyorum, takmamaya çalışıyorum ama oğluşum bir müddet zevkle emip kısa bir süre sonra memeyle mücadele etmeye başlayıp sinirlenince anlıyorum ki süt bitmiş... bakalım kısmetimizde yoksa emzirmek yapacak bir şey yok :(

ah kıyamam canım ya... inşallah canın çok yanmaz :( lokal anestezi ile hallolur gibime geliyor ama yok dayanamam diyorsan konuş doktorla kısa bir süre için uyutsun seni... canının tatlı olduğunu kim söyledi ki? ne kadar çok canının yandığını da tahmin ediyorum üstelik, inşallah kısa bir sürede acısı geçer canımcım :)

paşanı öptüm canım senin için :):):)
merhaba kızlar nasılsınız
hepinize güzel temennileriz için çok ama çok teşekkür ederim inşallah bu sefer kuzum beninle olmayı seçer rabbim herkesin gönlüne göre versin kimseyi bu yolda çaresiz ve ümitsiz bırakmasın inşallah
neyse bekeleyip görücez rabbim hayırlısını versin inşallah

ablacım çok geçmiş olsun rahatsızmışsın allah şifa versin inşallah biran evvel düzelirsin
ablam sütüm azalıyor diye sıkıntı yapma kendine onun bile etkisi olabilir şuan hasta olduğun için bu şekilde iyileşince normale dönücek inşallah

gülçinim canım nasılsın yarın doktora gidiyormuşsun hadi bakalım inşalalh bütün acıların diner
şimdiden geçmiş olsun canım allah şifa versin canımm

nurcum nasılsın canım ilayda nasıl
burcu özge nasılsınız kızlarrr

güzeliiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm inşallah emeklerinin ve çabanın karşılığını en kısa zamanda alacaksın, ben bütün kalbimle inanıyorum :)

inşallah düzelir hayatım, inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X