Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn diyorum
ve sana şunu hatırlatmalıyım canımcım
biz topiğe ilk gelenlere test uyguluyoruz tabii senin bunlardan haberin yok
peki o zaman diyelimki sen topiğe ilk geliyorsun ve biz seni ilk tanıyoruz sınava hazırmısın????
merhaba canlarım...
biliyorum uuuuzzzzzuuun zamandır sizleri ihmal ediyorum.. işe geri döndüğümden beri yoğunluluğun düşmedi. tam vakit buldum derken başka şeyler çıktı vs. ama sizi zaman zaman takip edebildim. sizleri çok özledim muhabbetlerinizi çok özledim. Sude Melis Hanımı soracaksanııııızzzz....
umarım ekleyebilmişimdir. Kızım büyüdü teyzeleri ananesiyle dedesi bakıyor. tam bir dede aşığı. biraz geveze bıcır bıcır sürekli konuşuyor ve birazda kıl:hulya: işten hergün hasretle dönüyorum eve.Sizler nasılsınız canlarım????
merhaba.Bende yeni katıldım sayılır.Bende 2 ay sonra minik erkeğime kavuşacam ve çok heyecanlıyım.Oğlumu beklerken zaman geçmiyo.Allah isteyen herkese bu duyguyu tatatırsın.bebeği olanlara bebeklerinize uzun ömürler.Doğum yapacak olanlara da hayırlı doğumlaar diliyorum
aaaaa kıyama sana yanerden buldun şimdi gribi? geçmil olsun sana
hay allah ya, dikkat et Ceren'ime geçmesin bari
yazıya göre uzun yaşıyormuşuz, o yüzden iyidir herhalde, bende hiç yatıyorum deyipte yattığımı hatırlamıyorum, mutlaka en az bir yarım saat geçiyor yatana kadar
evet kızlar, merhaba demeden bir giriş yaptım :) bugün dr kontrolümüz vardı, oğluşum 63,5 cm. olmuş, kilosu da 6450 gr. maşallahAllah nazarlardan saklasın, doktorumuz gelişimini çok iyi buldu, maalesef sütüm kesildiği için son 15 gündür sadece mama yediriyordum, dr madem anne sütünden kesildi ek gıdaya geçebiliriz dedi, elma suyuyla başlıyoruz bu hafta, sonra yoğurt, sonra sebze çorbası ve muhallebi şeklinde devam edeceğiz... benden haberler böyle :) minik erkeğim gündüzleri uyumadığı için ancak şimdi gelebiliyorum nete, bu durum ne kadar sürer bilemiyorum ama sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi, dertleşmeyi çok özledim kızlar
![]()
gülçin geçmişolsun canım umarım çitlenbike bulaştırmazsın.a.s.
amin inşallah.Mutlaka 9 ay çok güzel ve bi okadarda zor ama yinede kucağımda olmasını mis gibi kokusunu koklamayı tercih ederim.Allah sağlık versinde görelim o günleri.Allah analı babalı büyütsün seninkini ve diğerlerini.onu yerimize kokla bol bol
opuyorumnanaktan günaydın iyi haftasonları.
umarım yeni hafta herkese tüm güzel sürprizleri ile gelir.
kaydirigubbakcemile5
herkese slm arkadaşlar.bende aranıza dün katıldımmm.Allah nasip ederse mart sonu gibi kızımı kucağıma alıcam.Allah hepimize bebeğimizi hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin.bebişi olanlara da güle güle büyütmeyi nasip etsin.
aramıza hoşgeldin nazlıkızım.Allah kolay doğumlar nasip etsin.ben de mart 14 de bekliyorum bebişimi
slm kızlar soniki sayfayı okudum sadece
dünürüm geçmiş olsun cicim
ben iyyim hala evdeyim malum miraç paşayla uğraşıyorum çorbalara meyve sularına alıştırmaya çalışıyorum önce kaşıkla barıştrmaya çalışıyorum tabi :))
Rüzgar bey Varan tesislerinde keyif yapıyor, sadece birkaç dakikalığına resim için oturttum, yoksa daha oturtmuyorum :)
ablacım maşallah rüzgara ya kocaman olmuş çok da yakışıklı bey hee
Allah nazarlardan saklasın ablacım
Kızlar hepinize tek tek cevap veremiyorum. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Dualarım sizinle, sizden de bol dua bekliyorum. İnşallah bu hafta meleğimin kesesini görmeye gideceğiz. Çok ihtiyacım var dualarınıza...Hepiniz kuzucuklarınızla Yaradan'a emanet olun...
günaydın herkese mutlu bir hafta geçiririz umarım hep birlikte.
bu arada bebek bekleyenlere hayırlı doğumlar,bebeği olanlarada sağlıklı büyütmeler diliyorum.hepinize kucak dolusu sevgiler.
gülçincim özlettin kendini canım bekleriza.s.
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı bol neseli güzel bir hafata diliyorum
evett gelelim benim durumuma cumartesi doktora gittim kızlar muaynede bir kist bulundu ve bu nedenle buay yapılıcak olan aşılamam mart ayına kaldı kisten dolayı şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum eritmesi için 21gün içiçem sonra adetin 3.tekrar doktora gidicem rabbim hayırlısını versin inşalah önümüzdeki ay aşılamam yapılır ve bebişim gelir dualarınızı bekliyorum hepinizi çok seviyorum
kocaman öptümm
Kızlar merhaba nasılsınız?
Biz bayağa bir ihmal ettik sizleri. Hem evi hem de ofisi taşıdım. Annemler de bende 2 aydır. O yüzden giremedim pek fazla. Ecem kızımın beslenme problemi olduğu için arada bir beslenme bölümüne girp çıktım. Bu arada site felaket yavaş. Çok da fazla dolaşamıyorum o yüzden.
Sizler nasılsınız? Nesem hamile sanırsam. Çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşaallah. Eski günlere döndüm birden bu haberle. Darısı Arifemizin başına.
Kızımın bir iki fotosunu daha koyacağım albüme. Hepinizi çok çok öpüyoruz. Kendinize iyi bakın.
canikom, çok geçmiş olsun, lütfen dikkat et kendine ve Cerenime...
opuyorumnanaktan günaydın gülçincim .umarım en kısa zamanda iyileşirsin
peki cerencimle ilgilenebiliyomusun bu hengamede?
hadi geçmiş olsun a.s.
selam kızlar
herkese günaydın.
valla gülçinin yokluğunu hissettiriyorsunuz bana.
şuraya ablanız sıfatıyla hergün bişeyler yazıyorum pas veren yok:gitme:
yani kocaman kadın neyer ne içer diyen yok:umursamaz:
selam kızlarrr
herkesler iyidir umarım
dünürüm be amma grip oldun bu sene sen geçmiş olsun
kızlar geçmişi okudummm alıntı yapamadım taksit taksit okudum cevap yazana kadar akşam olurdu...
öncelikle günaydinnn.. tek bişe söleyimm hepiniz dualarımdasınız Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizede banada nasip etsin inşallah aminn..
sağol canım yani sonunda biri sordu.
şimdi anlatıcam uzun iş.
üstünüze afiyet hastayım tadım tuzum yok.
ah bende bebek olsaydım annecim zorla yedirir iyi ederdi ya neysekaydirigubbakcemile3
canım bebişini öp, askere uğurladığın günler gelsin inşallah.a.s.
son 7 guuuuuuuuuuuuuuuuuunnn:))))
slm herkeze nasilsiniz bizler iyiyiz ama birazda morelim bozuk annemin amaliyat yarasi iltaplanmis tekrar amaliyat olucak.bende bugüb kadin dr gitdim benimde dogumda yirtilan ve dikilen dikislerim iyi kaynamamis ve tekrar bir amaliyatla dikilmesi lazimmis bir et parcasida varmis oda alinmasi gerekiyormus canim cok sikgin miracim neolucak bilmiyorum....
ayyy şimdi benim kendi doğumum geldi aklıma :) bana da sabah saat 10.00 da demişlerdi, 10.10'da ameliyathanedeydim, hemen uyuyttular 10.23'de oğlum doğmuştu :) yani doğuma girmemle oğlumun doğması bir olmuş, tabii ben o arada baygındım :) kendime geldiğimde oğluşum kollarımdaydı :) muhteşem bir duygu, sırf o duygu için bir tane daha doğurabilirim :) ama sonraki üç ayı düşününce bir tane yeter diyorum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun arkadaşım, Allah sağlıkla kavuştursun meleğine seni :) dualarım seninle canım
sanırım hatta bence kesin ben büyüğüm denizcim
benim küçüğüm 13 yaşında.yaşımı söylesemmikiiiiikaydirigubbakcemile3
41 yaşıma girdim.yaaa çokmu yaşlıyım aceba?
iki tane kocaman çocuğum var. çalışıyorum.
sağolsun gülçinin sayesinde bu kulübün en güzel köşesini
öğrenmiş oldum.sizlerin sıcacık sohbetleri beni buraya çekti.
amaaaa ben misafirim nede olsa niye bi hoşgeldin dedinizde benmi pas vermedim.
her gün sizlere iyi dileklerdede bulundum ayrıca.:CüvCüv:
GÜnaydİnn kıslaaarrrr..
günaydın canlarım nasılsınız özledim valla.ne var ne yok umarım herkes iyidir sorun yoktur.anne olmak çok güzel bütün vaktimi alıyor ama okadar güzel bir duygu ki sizide çok özlüyorum.gülçincim neseme ne oldu bebiş varfmı test yapmıştı meraktan çatlayacam ceren nasıl.nur nasılsın ilayda nasıl.filiz ablamıda özledim o nasıl. hepinizi çok özledim.
canım ya iyiki geldin.
valla özlettin kendini .a.s.
gelelim test konusuna
hadi neyse olalımda kurtulalım şunu kaydirigubbakcemile3
cerennasıl umarım ona bulaşmamıştır.
biz tüm aile geçirdik çünki.:bbo:
tekrar geçmiş olsun
GÜlÇİncİm Çok geÇmİŞ olsun canım.
hepinize hayırlı sabahlar kızlar delikafadulden
günaydınnnn
aa test usulune devammı :))))
tünaydın dünnüürrrrrrr
kııı dünür yazacaamaa dürüm yazıyordum sana :roflol: :roflol: :roflol:
hee ya devam tabii yeni gelene yapmıyossmuu bisss madam hanımda yeni deeelmi
günaydın kızlar nasılsınız
açsın galiba dünür kaydirigubbakcemile3
he yapıok yeni gelen olmadı ama son zamanda madam hanım yeni tanıtsın bakam kendini
Tekrardan herkese günaydın
gülçincim çok sevindimya darısı arifemin başına.
Nesem hamilesin ha ben ne dedim sana canım benim rabbim kucağına almayı ansip etsin sağlıklı bi hamilelik diliyorum sana.gözün aydın tatlım tebrik ederim canı gönülden inanıyodum bu mutluluğu yaşayacağına.
Oğluşumda ii gülçin teyzesi kolik oldu yalnız ilaçta vermiyolar çok sancısı var yavrumun o ağlıyo ben ağlıyom o yüzden giremiyorum zaten 3 aya kadar çeker diyolar.birinin bebğide olmuştu bizden kimdi hatırlamıyom o ne yaptı acaba.ona bişi olması çok üzüyor beni.gülçin teyzesi en kısa zamanda yeni fotolarda ekleyeceminşallah.herkese kolay gelsin güzel bir gün olsun öpüyorum
Topik için bizim bazı kriterlerimiz var ve senin bunlara uyman gerekiyor
1- Öncelikle düzenli bir şekilde topiğe gelip bizimle sohbet edecek kendinden haber vereceksin.
2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.
3- Her ay düzenli bir şekilde topiğe üyelik parasını belirtilen hesaplara yatıracaksın. (bu hesap benim hesabım oluyor canım her sabah kahvaltı ediyoruz topikte market alışverişi için) dersem inanma kaydirigubbakcemile3
4- Biz burada aile gibiyizdir sende kendini ve buradakileri yabancı hissetmeyeceksin.
5- Bu şartlara uyduğun sürece topiğe sende katılabilirsin....
MELEKLERİNE KAVUŞANLAR, KAVUŞMAK İÇİN GÜN SAYANLAR
Topiğinin Yeni Üyelerinin Dikkatine....
1- Ne kadarlık evlisin?
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
3- İlk Hamileliğinmi?
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı?
5- Kaç Yaşındasın?
6- Kaç Kardeşsiniz?
7- Nerelisiniz?
8- Evin kaçıncı çocuğusun?
9- Meslek? Okul?
10- Eşin ne iş yapıyor?
11- Maddi durumunuz nedir?
12- Burayı nasıl buldunuz?
13- Burdaki üyelerden memnunmusunuz?
14- Samimiyetinize güvenebilirmiyiz?
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yaaaa çalışmadığım yerden çıktı sorular hocam yaaaeyvahedigeldismile
karöa karışık cevaplasam?
2 düşük sonrası 2 canınımın içine normalyolla hml kaldım.
ortalardayım kardeşlerimin arasında.
işimi özelden yazmıştım hocameyvahedigeldismile
eşime çocuklarıma ve işime(tüm zorluğuna rağmen)aşığım.
aslında acık kaynana çekiştirmesem ortaya konuşucamdaa....
son olarak mecburen genital siğil topiğine uğramam lazım
iyileştim diye kaçmak istemiyorum.
yazık deneyimlerimi bilsinler çok zor bi durum.
hocam notlar nezaman okunacak?:roflol:
herkese selama.s.
selam arkadaşlar. resimler yüklenmemiş geçen gün. Şimdi yükledim. bakmak isteyen arkadaşlar bakabilirler.
Canlarım bebeğimin beslenme sorununu sormuşsunuz. Reflü vardı bebişimde. Emmeyi ve mamayı reddediyordu. KAtı gıdalara biraz erken geçtik o yüzden. Şimdi düzeldi çok şükür. Biberon da alıyor meme de. meyve püresi ile muhallebi de veriyorum. Yavaş yavaş toparlanıyor.
Cerenciğim, kendi evimize taşındık. bebiş olduğu için ortağımdam da ayrıldım. kendi ofisimi açtım. Kızıma daha çok vakit ayırabilecek şekilde çalışacağım.
Kızlar bu arada herkes birbiriyle tanışmış. Gidip gelmeler artmış. ben de Pendik Kurtköy' de oturuyoru. Şöyle havalar biraz güzelleşsin. Annemler de memelekete dönünce mutlaka beklerim. Ama laf olsun diye söylemiyorum.