Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın canlarım nasılsınız özledim valla.ne var ne yok umarım herkes iyidir sorun yoktur.anne olmak çok güzel bütün vaktimi alıyor ama okadar güzel bir duygu ki sizide çok özlüyorum.gülçincim neseme ne oldu bebiş varfmı test yapmıştı meraktan çatlayacam ceren nasıl.nur nasılsın ilayda nasıl.filiz ablamıda özledim o nasıl. hepinizi çok özledim.

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn diyorum
ve sana şunu hatırlatmalıyım canımcım
biz topiğe ilk gelenlere test uyguluyoruz tabii senin bunlardan haberin yok
peki o zaman diyelimki sen topiğe ilk geliyorsun ve biz seni ilk tanıyoruz sınava hazırmısın????

canım ya iyiki geldin.
valla özlettin kendini .a.s.

gelelim test konusuna

hadi neyse olalımda kurtulalım şunu kaydirigubbakcemile3

cerennasıl umarım ona bulaşmamıştır.
biz tüm aile geçirdik çünki.:bbo:
tekrar geçmiş olsun

merhaba canlarım...

biliyorum uuuuzzzzzuuun zamandır sizleri ihmal ediyorum.. işe geri döndüğümden beri yoğunluluğun düşmedi. tam vakit buldum derken başka şeyler çıktı vs. ama sizi zaman zaman takip edebildim. sizleri çok özledim muhabbetlerinizi çok özledim. Sude Melis Hanımı soracaksanııııızzzz....

umarım ekleyebilmişimdir. Kızım büyüdü teyzeleri ananesiyle dedesi bakıyor. tam bir dede aşığı. biraz geveze bıcır bıcır sürekli konuşuyor ve birazda kıl:hulya: işten hergün hasretle dönüyorum eve.Sizler nasılsınız canlarım????

canımmmmmmmmmm hoş geldin nasılsın
ihmal bu sıra bende dahil herkeste var güzelim yaa sanırım artık burası sıkmaya başladı herkesi eskisi gibi online sohbetleri pek yakalayamıyoruz malesef. neyse sağlık olsun ne yapalım bizde olanlarla gelenlerle idare edicez artık.

ayrıca sude melis hanım kocaman olmuş maşallah sübanallah şaka maka büyüttün kızı yasemincim ya. allahım gelinlik kız oldukları günleride göstersin inşallah.

merhaba.Bende yeni katıldım sayılır.Bende 2 ay sonra minik erkeğime kavuşacam ve çok heyecanlıyım.Oğlumu beklerken zaman geçmiyo.Allah isteyen herkese bu duyguyu tatatırsın.bebeği olanlara bebeklerinize uzun ömürler.Doğum yapacak olanlara da hayırlı doğumlaar diliyorum

allahım sağ salim sağlıcakla kavuştursun seni minik erkeğine inşallah. :

aaaaa kıyama sana ya :( nerden buldun şimdi gribi? geçmil olsun sana :( hay allah ya, dikkat et Ceren'ime geçmesin bari

yazıya göre uzun yaşıyormuşuz, o yüzden iyidir herhalde, bende hiç yatıyorum deyipte yattığımı hatırlamıyorum, mutlaka en az bir yarım saat geçiyor yatana kadar

bulmuşum valla abla nerden buldum nasıl buldum bilmiyorum ama bulmuşum işte.
cerene dikkat ediyorum geçmesin diye ama açıkçası çokta titiz davranmıyorum bir önceki gripte çok korkmuştum evden yollamıştım şimdi değil evden yanımdan ayırmıyorum allaha şükür hiç birşeyide yok.

valla dimi nasılda o kadar yük varken omuzlarımızda yine uzun yaşayan bizler oluyoruz :uhm: kolay kolay pes etmiyoruz sanırım ondan kaydirigubbakcemile3

evet kızlar, merhaba demeden bir giriş yaptım :) bugün dr kontrolümüz vardı, oğluşum 63,5 cm. olmuş, kilosu da 6450 gr. maşallah :nazar: Allah nazarlardan saklasın, doktorumuz gelişimini çok iyi buldu, maalesef sütüm kesildiği için son 15 gündür sadece mama yediriyordum, dr madem anne sütünden kesildi ek gıdaya geçebiliriz dedi, elma suyuyla başlıyoruz bu hafta, sonra yoğurt, sonra sebze çorbası ve muhallebi şeklinde devam edeceğiz... benden haberler böyle :) minik erkeğim gündüzleri uyumadığı için ancak şimdi gelebiliyorum nete, bu durum ne kadar sürer bilemiyorum ama sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi, dertleşmeyi çok özledim kızlar :(

oh oh oh maşallah oğlumuza maşallah sübanallah gelişimi çok iyi annesi tü tü tü :nazar:
ek gıdalara başlanıyormuş umarım ceren gibi büyük bir iştahla tüketir verdiğin herşeyi ablacım.
bende sizlerle sohbetleri efkar dağıtmayı dertleşmeyi kudurmayı çok özledim yaaa :çok üzgünüm:

gülçin geçmişolsun canım umarım çitlenbike bulaştırmazsın.a.s.

sağol canımcım geçiyor tatlım
bu gün çok daha iyi durumdayım çok şükür iki güne kadar tamamen kurtulmuş olurum gripten.
Çitlenbik iyi teyzesi merak etme kaydirigubbakcemile3

amin inşallah.Mutlaka 9 ay çok güzel ve bi okadarda zor ama yinede kucağımda olmasını mis gibi kokusunu koklamayı tercih ederim.Allah sağlık versinde görelim o günleri.Allah analı babalı büyütsün seninkini ve diğerlerini.onu yerimize kokla bol bol

rabbim inşallah hayırlısı ile göstersin o günleri sana ve sen gibi yolunu gözleyen herkese.

opuyorumnanaktan günaydın iyi haftasonları.

umarım yeni hafta herkese tüm güzel sürprizleri ile gelir.
kaydirigubbakcemile5

aminnnnnnnnnnn
gerçi haftanın ortası oldu ama anca ne yapalım kaydirigubbakcemile3

herkese slm arkadaşlar.bende aranıza dün katıldımmm.Allah nasip ederse mart sonu gibi kızımı kucağıma alıcam.Allah hepimize bebeğimizi hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin.bebişi olanlara da güle güle büyütmeyi nasip etsin.

woowww bebişler arka arkaya geliyor desenize bir sürü bir sürü bebiş doğuyor zemuszemus zemuszemus zemuszemus
allah sağlıkla kavuştursun sizi birbirinize.

aramıza hoşgeldin nazlıkızım.Allah kolay doğumlar nasip etsin.ben de mart 14 de bekliyorum bebişimi

umarım sende sorunsuz bir şekilde minik meleğine kavuşursun canım

slm kızlar soniki sayfayı okudum sadece
dünürüm geçmiş olsun cicim

ben iyyim hala evdeyim malum miraç paşayla uğraşıyorum çorbalara meyve sularına alıştırmaya çalışıyorum önce kaşıkla barıştrmaya çalışıyorum tabi :))

sağol dünürüm çok sağol geçiyor

hala evdeyim demişsin ya çokmu sıkıldın dünür evde olmaktan kaydirigubbakcemile3
ne durumda benim damadım yemesi içmesi yerindemi?
kaşıkla barışamadımı hala o inatçı kuzum

Rüzgar bey Varan tesislerinde keyif yapıyor, sadece birkaç dakikalığına resim için oturttum, yoksa daha oturtmuyorum :)

ooyyyy yesinler onuuuu gülermiş birde maymunum benim maşallah sana tü çirkin şey

ablacım maşallah rüzgara ya kocaman olmuş çok da yakışıklı bey hee
Allah nazarlardan saklasın ablacım

beyazcım seninde gözün aydın güzelim bir kızın daha oluyormuş allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin.

Kızlar hepinize tek tek cevap veremiyorum. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Dualarım sizinle, sizden de bol dua bekliyorum. İnşallah bu hafta meleğimin kesesini görmeye gideceğiz. Çok ihtiyacım var dualarınıza...Hepiniz kuzucuklarınızla Yaradan'a emanet olun...

allahımın izini ile inşallah o keseyi bu hafta göreceksin canım sonrada pıt pıtları duyacasın
sonrada zaten birbirini kovalayan testler tahliller kontroller wuuhhuuu merak ve mutluluk içinde 9 aylık serüven başladı bileeee zemuszemus zemuszemus

günaydın herkese mutlu bir hafta geçiririz umarım hep birlikte.
bu arada bebek bekleyenlere hayırlı doğumlar,bebeği olanlarada sağlıklı büyütmeler diliyorum.hepinize kucak dolusu sevgiler.
gülçincim özlettin kendini canım bekleriza.s.

günaydın canımmm umarım herkes için dediğin gibi bir hafta olur birtanem

özlettim dimi doğru haklısın bende sizleri özledim valla opuyorumnanaktan
geldim sonunda geldim kaydirigubbakcemile4

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı bol neseli güzel bir hafata diliyorum
evett gelelim benim durumuma cumartesi doktora gittim kızlar muaynede bir kist bulundu ve bu nedenle buay yapılıcak olan aşılamam mart ayına kaldı kisten dolayı şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum eritmesi için 21gün içiçem sonra adetin 3.tekrar doktora gidicem rabbim hayırlısını versin inşalah önümüzdeki ay aşılamam yapılır ve bebişim gelir dualarınızı bekliyorum hepinizi çok seviyorum
kocaman öptümm

canımmmm inşallah hepimiz için güzel biter bu hafta tatlım

kist çıkmış canım üzüldüm ama inşallah ilaçla eritirsin benim arkadaşım daha perşembe günü bu sebepten ilaçla erimediği için ameliyat oldu zor bir durum.
mart ayı senin ayın olur inşallah birtanem şimdi bütün dualarımız seninle neşemde sırasını sana verdi bak yapılması gereken ne varsa sen yap gerisi allaha kalmış canım zamanı geldiğinde bebişinde gelicek inşallah hayırlısı ile. :Saruboceq:

Kızlar merhaba nasılsınız?
Biz bayağa bir ihmal ettik sizleri. Hem evi hem de ofisi taşıdım. Annemler de bende 2 aydır. O yüzden giremedim pek fazla. Ecem kızımın beslenme problemi olduğu için arada bir beslenme bölümüne girp çıktım. Bu arada site felaket yavaş. Çok da fazla dolaşamıyorum o yüzden.

Sizler nasılsınız? Nesem hamile sanırsam. Çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşaallah. Eski günlere döndüm birden bu haberle. Darısı Arifemizin başına.

Kızımın bir iki fotosunu daha koyacağım albüme. Hepinizi çok çok öpüyoruz. Kendinize iyi bakın.

hatice hoşgeldin güzelim.
valla evet sizler baya bir ihmal ettiniz topiği artık gelmeyeceğinizi düşünmeye başlamıştım ben.
hem ev hem ofis taşınmış he bir göç durumu söz konusu hayırdır?

ecem kızımızında yeni resmini göremedik annesi ekliyorum yazmışsın ama eklemeden çıkmışsın :uhm:

canikom, çok geçmiş olsun, lütfen dikkat et kendine ve Cerenime...

geçiyor ablam geçiyorrrrr opuyorumnanaktan :1hug:

opuyorumnanaktan günaydın gülçincim .umarım en kısa zamanda iyileşirsin

peki cerencimle ilgilenebiliyomusun bu hengamede?

hadi geçmiş olsun a.s.

sağol canımın içi geçiyor artık yaaa
ceren hanım her şekilde ilgilendiriyor kendisi ile tasalanma sen
onun pek bir keyfi yerinde maşallah :nazar:

selam kızlar
herkese günaydın.
valla gülçinin yokluğunu hissettiriyorsunuz bana.
şuraya ablanız sıfatıyla hergün bişeyler yazıyorum pas veren yok:gitme:

yani kocaman kadın neyer ne içer diyen yok:umursamaz:

selam canım tekrar opuyorumnanaktan
deme öyle canım yaa normalde bizim kızlar hepsi tek tek ilgilenirler topiğimize gelenlerle ama bu sıra bir ihmal bir sıkıntı bir durgunluk var topikte

ne yersin ne içersin canım karnınmı acıktı ne hazırlayalım sana :uhm:

selam kızlarrr
herkesler iyidir umarım
dünürüm be amma grip oldun bu sene sen geçmiş olsun

selam dünürüümmmm
ay sorma canım yaa ben zaten böyle mevsim geçişlerinde olurum grip ama sanırım doğumdan sonra vücut direncim azaldı bu kadar kısa aralıkla ilk defa oluyorum ve umarım son olur.

kızlar geçmişi okudummm alıntı yapamadım taksit taksit okudum cevap yazana kadar akşam olurdu...
öncelikle günaydinnn.. tek bişe söleyimm hepiniz dualarımdasınız Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizede banada nasip etsin inşallah aminn..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sende ben gibim okuyupta cevaplayamamışsın kankaaaaa olumunekankayizsmile
sende benim dualarımdasın yavrucum inşallah en kısa zamanda eli yüzü düzgün uzun boylu hafif kumralımsı çakır gözlü eli ekmek tutan gözü yalnız sevdalısını gören aşkı için her türlü engeli aşan birini nasip eder sana inşallaaaaaahhhhhh :Saruboceq:

sağol canım yani sonunda biri sordu.
şimdi anlatıcam uzun iş.
üstünüze afiyet hastayım tadım tuzum yok.
ah bende bebek olsaydım annecim zorla yedirir iyi ederdi ya neysekaydirigubbakcemile3

canım bebişini öp, askere uğurladığın günler gelsin inşallah.a.s.

ooo sendemi hastasın ne oldu hayırdır
inşallah damadımı askere giderkende görmek nasip olur

son 7 guuuuuuuuuuuuuuuuuunnn:))))

allah kavuştuırsun :Saruboceq:

slm herkeze nasilsiniz bizler iyiyiz ama birazda morelim bozuk annemin amaliyat yarasi iltaplanmis tekrar amaliyat olucak.bende bugüb kadin dr gitdim benimde dogumda yirtilan ve dikilen dikislerim iyi kaynamamis ve tekrar bir amaliyatla dikilmesi lazimmis bir et parcasida varmis oda alinmasi gerekiyormus canim cok sikgin miracim neolucak bilmiyorum....

ooyyy canım benimmm allahım yardımcın olsun yavrucum yaaa bir doğum yaptın başına gelmeyen kalmadı aynı ben gibi
umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun güzelim işin çok zor valla aciliyet kimde ise önce o ameliyat olsun canım ya annen ya sen miraç ne olucak yoksa olmaz yani.
allahım yardımcın olsun güzelim.

ayyy şimdi benim kendi doğumum geldi aklıma :) bana da sabah saat 10.00 da demişlerdi, 10.10'da ameliyathanedeydim, hemen uyuyttular 10.23'de oğlum doğmuştu :) yani doğuma girmemle oğlumun doğması bir olmuş, tabii ben o arada baygındım :) kendime geldiğimde oğluşum kollarımdaydı :) muhteşem bir duygu, sırf o duygu için bir tane daha doğurabilirim :) ama sonraki üç ayı düşününce bir tane yeter diyorum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun arkadaşım, Allah sağlıkla kavuştursun meleğine seni :) dualarım seninle canım

neeeeee :1shok:
ikinciyimi düşünüyorsun akannehir

heee sonraki üç ay korkutuyor demek
ama o üç ayda geçiyor
ve sonra gördüğün gibi çok güzel günler başlıyor ablacımmmm opuyorumnanaktan

sanırım hatta bence kesin ben büyüğüm denizcim
benim küçüğüm 13 yaşında.yaşımı söylesemmikiiiiikaydirigubbakcemile3
41 yaşıma girdim.yaaa çokmu yaşlıyım aceba?
iki tane kocaman çocuğum var. çalışıyorum.
sağolsun gülçinin sayesinde bu kulübün en güzel köşesini
öğrenmiş oldum.sizlerin sıcacık sohbetleri beni buraya çekti.
amaaaa ben misafirim nede olsa niye bi hoşgeldin dedinizde benmi pas vermedim.
her gün sizlere iyi dileklerdede bulundum ayrıca.:CüvCüv:

bence sen filiz ablamla bu konuda konuşma canım
onun yaşını bildiğim için senin küçük olduğunu bildirmek isterim opuyorumnanaktan
yaşlı değilsiniz ayrıca orta yaştasınız siz ve bu yaşta bu enerji bu ateş maşallahınız var ikinizinde :nazar:

buraya her zaman gel oılurmu kızlar geldikçe sneinle ilgilenir meraklanma sen. kaydirigubbakcemile5

GÜnaydİnn kıslaaarrrr..

Günaydın canımmmmmm opuyorumnanaktan

Evet kızlar gelelim bana neden günler sonra hepinize cevap verdim
çünkü yoğun yorgun ve hasta idim malumunuz hepinize cevap vermeden yarım yamalak devam etmek içime sinmedi ve alınmaınızı birinizi atlamayı istemedim.
Biliyorum geç oldu ama olsun böylesi içime sindi benim.... kaydirigubbakcemile3
bu arada bende dün ceren hanımı doktora götürdüm kızlar kontrol için
kızımın boyu 71 cm ve kilosu 8500 kg. doktor gelişimini kilosunu boyunu çok beğendi uzun boylu bir kız olucak bu dedi. allaha şükürm bir yaramazlık yok herşey yolunda.
benden haberler bu akdar canlarım sizler nasılsınız.

günaydın canlarım nasılsınız özledim valla.ne var ne yok umarım herkes iyidir sorun yoktur.anne olmak çok güzel bütün vaktimi alıyor ama okadar güzel bir duygu ki sizide çok özlüyorum.gülçincim neseme ne oldu bebiş varfmı test yapmıştı meraktan çatlayacam ceren nasıl.nur nasılsın ilayda nasıl.filiz ablamıda özledim o nasıl. hepinizi çok özledim.

fatoşşş canımmm hoşgeldinnn nasılsın
evet annelik harika bir duygu kesinlikleeee rabbim her kadına yaşatsın bunu evlat acısı göztermesin inşallah.

neşem hamile canım hamileeeeeee :dance: :teytey: :dance: :teytey:
allahın izini ile bu hafta keseyi görücek haftayada kalp atışını duyacak inşallah :Saruboceq:

şimdi bütün dualarımız arifemle :Saruboceq:
sırada o var inşallahhhhhh

ceren iyi teyzesi ellerinden yanakalrından öper hatta saçını başını yolar kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın oğluşun nasıl yeni fotolar eklede görelim minik erkeğimizi annesi.

canım ya iyiki geldin.
valla özlettin kendini .a.s.

gelelim test konusuna

hadi neyse olalımda kurtulalım şunu kaydirigubbakcemile3

cerennasıl umarım ona bulaşmamıştır.
biz tüm aile geçirdik çünki.:bbo:
tekrar geçmiş olsun

geldim canım geldim uzun bir aradan sonra tekrar burdayım :dance: :dance:
bende sizleri özledim birtanem opuyorumnanaktan

kurtulalımmıııı aklinialirimsmile
peki birazdan yollarım soruları cevaplarsın canım
gerçi o test genelde bizim topiğe gelipte listeye girmek isteyenler içindi ama olsun ben seni tanımak amacı ile yapıcam yinede sınavı kaydirigubbakcemile3

ceren iyi canım öptüm kokladım yattım yuvarlandım yinede bulaşmadı grip ne kadar sakınırsan o kadar batıyor işte sakınmadım bende bu kez kaydirigubbakcemile3

sizede geçmiş olsun canım yaa havalardan dolayı oluyor işte

Topik için bizim bazı kriterlerimiz var ve senin bunlara uyman gerekiyor

1- Öncelikle düzenli bir şekilde topiğe gelip bizimle sohbet edecek kendinden haber vereceksin.

2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.

3- Her ay düzenli bir şekilde topiğe üyelik parasını belirtilen hesaplara yatıracaksın. (bu hesap benim hesabım oluyor canım her sabah kahvaltı ediyoruz topikte market alışverişi için) dersem inanma kaydirigubbakcemile3

4- Biz burada aile gibiyizdir sende kendini ve buradakileri yabancı hissetmeyeceksin.

5- Bu şartlara uyduğun sürece topiğe sende katılabilirsin....

MELEKLERİNE KAVUŞANLAR, KAVUŞMAK İÇİN GÜN SAYANLAR
Topiğinin Yeni Üyelerinin Dikkatine....

1- Ne kadarlık evlisin?
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
3- İlk Hamileliğinmi?
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı?
5- Kaç Yaşındasın?
6- Kaç Kardeşsiniz?
7- Nerelisiniz?
8- Evin kaçıncı çocuğusun?
9- Meslek? Okul?
10- Eşin ne iş yapıyor?
11- Maddi durumunuz nedir?
12- Burayı nasıl buldunuz?
13- Burdaki üyelerden memnunmusunuz?
14- Samimiyetinize güvenebilirmiyiz?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tünaydın dünnüürrrrrrr
kııı dünür yazacaamaa dürüm yazıyordum sana :roflol: :roflol: :roflol:

hee ya devam tabii yeni gelene yapmıyossmuu bisss madam hanımda yeni deeelmi

açsın galiba dünür kaydirigubbakcemile3
he yapıok yeni gelen olmadı ama son zamanda madam hanım yeni tanıtsın bakam kendini
günaydın kızlar nasılsınız

günaydın arifecim iyyiz sen nasılsın

Tekrardan herkese günaydın
gülçincim çok sevindimya darısı arifemin başına.
Nesem hamilesin ha ben ne dedim sana canım benim rabbim kucağına almayı ansip etsin sağlıklı bi hamilelik diliyorum sana.gözün aydın tatlım tebrik ederim canı gönülden inanıyodum bu mutluluğu yaşayacağına.
Oğluşumda ii gülçin teyzesi kolik oldu yalnız ilaçta vermiyolar çok sancısı var yavrumun o ağlıyo ben ağlıyom o yüzden giremiyorum zaten 3 aya kadar çeker diyolar.birinin bebğide olmuştu bizden kimdi hatırlamıyom o ne yaptı acaba.ona bişi olması çok üzüyor beni.gülçin teyzesi en kısa zamanda yeni fotolarda ekleyeceminşallah.herkese kolay gelsin güzel bir gün olsun öpüyorum

açsın galiba dünür kaydirigubbakcemile3
he yapıok yeni gelen olmadı ama son zamanda madam hanım yeni tanıtsın bakam kendini

yok kıı dünür aç deeelemm

hee demi ama tanıyalım kimle muatab olduğumuzu bilelim. kaydirigubbakcemile3

Tekrardan herkese günaydın
gülçincim çok sevindimya darısı arifemin başına.
Nesem hamilesin ha ben ne dedim sana canım benim rabbim kucağına almayı ansip etsin sağlıklı bi hamilelik diliyorum sana.gözün aydın tatlım tebrik ederim canı gönülden inanıyodum bu mutluluğu yaşayacağına.
Oğluşumda ii gülçin teyzesi kolik oldu yalnız ilaçta vermiyolar çok sancısı var yavrumun o ağlıyo ben ağlıyom o yüzden giremiyorum zaten 3 aya kadar çeker diyolar.birinin bebğide olmuştu bizden kimdi hatırlamıyom o ne yaptı acaba.ona bişi olması çok üzüyor beni.gülçin teyzesi en kısa zamanda yeni fotolarda ekleyeceminşallah.herkese kolay gelsin güzel bir gün olsun öpüyorum

amin canım amin bütün dualarımız arifemle :Saruboceq:

kolik hemen hemen bütün bebişlerde oluyor canım yaaa topikteki herkes yaşadı bu sorunu umarım çok çekmez oğlumuz üç ay sürmez inşallah canım ya
sen bol bol masaj yap göbüşüne ayaklarına birde bisiklet sürer gibi oynat ayaklarını rahat çıkarır gazını o zaman.
hadi sen oğluşunla ilgilen annesi fırsat bulunca gelirsin yine opuyorumnanaktan

Topik için bizim bazı kriterlerimiz var ve senin bunlara uyman gerekiyor

1- Öncelikle düzenli bir şekilde topiğe gelip bizimle sohbet edecek kendinden haber vereceksin.

2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.

3- Her ay düzenli bir şekilde topiğe üyelik parasını belirtilen hesaplara yatıracaksın. (bu hesap benim hesabım oluyor canım her sabah kahvaltı ediyoruz topikte market alışverişi için) dersem inanma kaydirigubbakcemile3

4- Biz burada aile gibiyizdir sende kendini ve buradakileri yabancı hissetmeyeceksin.

5- Bu şartlara uyduğun sürece topiğe sende katılabilirsin....

MELEKLERİNE KAVUŞANLAR, KAVUŞMAK İÇİN GÜN SAYANLAR
Topiğinin Yeni Üyelerinin Dikkatine....

1- Ne kadarlık evlisin?
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
3- İlk Hamileliğinmi?
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı?
5- Kaç Yaşındasın?
6- Kaç Kardeşsiniz?
7- Nerelisiniz?
8- Evin kaçıncı çocuğusun?
9- Meslek? Okul?
10- Eşin ne iş yapıyor?
11- Maddi durumunuz nedir?
12- Burayı nasıl buldunuz?
13- Burdaki üyelerden memnunmusunuz?
14- Samimiyetinize güvenebilirmiyiz?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yaaaa çalışmadığım yerden çıktı sorular hocam yaaaeyvahedigeldismile
karöa karışık cevaplasam?
2 düşük sonrası 2 canınımın içine normalyolla hml kaldım.
ortalardayım kardeşlerimin arasında.
işimi özelden yazmıştım hocameyvahedigeldismile
eşime çocuklarıma ve işime(tüm zorluğuna rağmen)aşığım.
aslında acık kaynana çekiştirmesem ortaya konuşucamdaa....
son olarak mecburen genital siğil topiğine uğramam lazım
iyileştim diye kaçmak istemiyorum.
yazık deneyimlerimi bilsinler çok zor bi durum.
hocam notlar nezaman okunacak?:roflol:

herkese selama.s.

selam arkadaşlar. resimler yüklenmemiş geçen gün. Şimdi yükledim. bakmak isteyen arkadaşlar bakabilirler.

Canlarım bebeğimin beslenme sorununu sormuşsunuz. Reflü vardı bebişimde. Emmeyi ve mamayı reddediyordu. KAtı gıdalara biraz erken geçtik o yüzden. Şimdi düzeldi çok şükür. Biberon da alıyor meme de. meyve püresi ile muhallebi de veriyorum. Yavaş yavaş toparlanıyor.

Cerenciğim, kendi evimize taşındık. bebiş olduğu için ortağımdam da ayrıldım. kendi ofisimi açtım. Kızıma daha çok vakit ayırabilecek şekilde çalışacağım.

Kızlar bu arada herkes birbiriyle tanışmış. Gidip gelmeler artmış. ben de Pendik Kurtköy' de oturuyoru. Şöyle havalar biraz güzelleşsin. Annemler de memelekete dönünce mutlaka beklerim. Ama laf olsun diye söylemiyorum.

nesem keseyi görecekmiş bu hafta. Allah tamamına erdirir inşaallah. Ne güzel herkes tek tek kavuşuyor meleklerine.

Arifeciğim inan her siteye girdiğimde aklıma geliyorsun. Dualarımdasın canım.

Filiz ablam. Maaşallah tosununa. Süt veremiyorum diye üzülme hiç. Rabbim herkesin rızkını bir şekilde belirlemiş. Bu kadar kısmetmiş. Herşeyde bir hayır vardır.

Bulcuk canım. Paşamız mama seçiyordu dimi? Şimdi nasıl?

İrreor, Mavi Deniz, Fatoş, beyaz ve diğer tüm arkadaşlar. Umarım sizler de iyisinizdir.

yaaaa çalışmadığım yerden çıktı sorular hocam yaaaeyvahedigeldismile
karöa karışık cevaplasam?
2 düşük sonrası 2 canınımın içine normalyolla hml kaldım.
ortalardayım kardeşlerimin arasında.
işimi özelden yazmıştım hocameyvahedigeldismile
eşime çocuklarıma ve işime(tüm zorluğuna rağmen)aşığım.
aslında acık kaynana çekiştirmesem ortaya konuşucamdaa....
son olarak mecburen genital siğil topiğine uğramam lazım
iyileştim diye kaçmak istemiyorum.
yazık deneyimlerimi bilsinler çok zor bi durum.
hocam notlar nezaman okunacak?:roflol:

herkese selama.s.

:roflol: :roflol: :roflol:
yazılı sınavlarda sorar ya öğrenciler
"Hocam istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz" diye
oldum olası sinir oluyorum o salak soruya varmı böyle bir şey yaaaaa kaydirigubbakcemile3

yaa demek bu güne dek 4 defa hamilelik yaşadın canım hayırdır neden düşük oldu?

ailede kalabalıksınız sanırsam kardeşlerin ortalarında olduğuna göre sempatiksalakcinni

kaynanamı dedinnnn
wuuhuuuuuuu sen içinden geleni yaz yavrucum söyle çekiştir emin ol bu konuda asla yalnız kalmazsın bütün kızlar sana eşlik eder arkanda olur :enbuyukkk: :lepi:

ehh tabii sağlık şart arada bir uğra o tarafada o toiği gördüm bende okudum allahtan başıma gelmedi umarımda gelmez. kaydirigubbakcemile3
sanada geçmiş olsun umarım tekrarlamaz.

eh işte yavrucum okuduk sınav kağıdını emme velakin benim notum sana 100 üzerinden 65 eksik bıraktığın cevaplar var birde yazın güzel değil ama geçer not bu merak etme bakalım diğer hocalar kaç puan vericekler kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar. resimler yüklenmemiş geçen gün. Şimdi yükledim. bakmak isteyen arkadaşlar bakabilirler.

Canlarım bebeğimin beslenme sorununu sormuşsunuz. Reflü vardı bebişimde. Emmeyi ve mamayı reddediyordu. KAtı gıdalara biraz erken geçtik o yüzden. Şimdi düzeldi çok şükür. Biberon da alıyor meme de. meyve püresi ile muhallebi de veriyorum. Yavaş yavaş toparlanıyor.

Cerenciğim, kendi evimize taşındık. bebiş olduğu için ortağımdam da ayrıldım. kendi ofisimi açtım. Kızıma daha çok vakit ayırabilecek şekilde çalışacağım.

Kızlar bu arada herkes birbiriyle tanışmış. Gidip gelmeler artmış. ben de Pendik Kurtköy' de oturuyoru. Şöyle havalar biraz güzelleşsin. Annemler de memelekete dönünce mutlaka beklerim. Ama laf olsun diye söylemiyorum.

canım tekrar hoşgeldin
birazdan gidiyorum prensesin resimlerine bakmaya kaydirigubbakcemile4

yaaa karı gıdalarla beslendi demek yavrum yaaa neyse şimdi düzeldi ise sorun yok

kiradamı oturuyordunuz kendi evine taşınınca rahat etmişsindir canım yaa ne güzel allah olmayanlarada nasip etsin
banada tabiiii :Saruboceq:

ortaktan ayrılmanda iyi olmuş kendine göre ayarlasın düzenini.

ne demek canım ne demek çoğumuz yüz yüze geldik gezenti olaraktan
havalar bir açsın hele yaz bir gelsin taa çok gezcez sizede uğrarız kaydirigubbakcemile4

Back
X