Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ğülçincim nasılsın canım.pembe pamuk helvam nasıl.
valla bir girdin topiğe gözümüz gönlümüz açıldı(tabi çitlenbikin sayesindee)
kuzum benim yaaa . ben varya bigün bu kızı yiycem![]()
![]()
![]()
ooo melloş abla nabersin
kullanıcı adın değişmiş hayırdır?
şu adımın baş harfine şapka koymayı adet edindin ya görürsün sen kötükedihüso
demek senin gönül gözünü açan ben değilim ceren öylemi
o vakit bende boş mesaj gönderemde sırf ceren görünsün bari kaydirigubbakcemile3
yeme kızımı beeee
burda bazı kurtlar bilgisayarımı kemirmiş canım
çaktırma belkim yuttururum dedim.zaten arkadaş listem dışında
herkese özelimide kapadım.alsanaalsanasmile
valla gönder arasıra boş moş benim için hava hoş.
bakarım pembe pamuk helvama ,açılır gözüm gönlüm.
valla herseferinde 41 kere maşallah diyorum kuzuma.![]()
BİR ÇOCUĞUN AĞZINDAN ANNENİN TANIMI )
Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış ... bu kadar olur yani,tam tarif !!!
ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan
tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir. Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır . Yemek
yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş, göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir, bulaşık, ütü, vb. yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan,kadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir . Yemek
uzmanı, düzen insanı, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir,
yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, 'amaaan ben sana daha güzelini bulurum' diyebilen komik bir karakterdir. 'Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni emi aslan evladım. Kara börülcem >benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla >reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre yorumlayan bilişim
düşmanıdır .. >*** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, >harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum ulen seni !' >diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır, evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç > abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır, mutfakta yaşayan, evde herkesi idare eden bir tür canlıdır. Sevginin güçlerini birleştirdiği >sonsuz bakiredir !! Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu >mezun olunca, çocuğu gol atınca, çocuğu hasta olunca,çocuğu askere > gidince, asmalı kabağı seyredince, dolar yükselince velhasıl
buna benzer > bissürü şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp - gözleri > dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır, son kiiii üç >dört; uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru ama heeeep duygulu*** en önemlisi; kıçı başı oynamayan tek kadın modelidir.
hımmm anladım kimmiş o kurtlar ben o kurtlara çakal olurum yok ederim amaaa aklinialirimsmile
bencede engelle zaten bizde bütün arkadaşlar öyledir genel değil özeldir bilgiler özellikle albümler yerimseniben
maşallah sübanallah
tamam arada yollarım boş mesaj sırf sen cereni göresin diye beni özleyen yok nasılsa :dilcikar:
evet canım insanlar bi tuhaf. ne ararlar bilmem.
ne bu şimdi kıs alsanaalsanasmile
nettinki benim pembe pamuk helvamılmaz:
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum her ne kadar benim için kötü başlasada
olmadı kızlar bu seferde olmadı malesef benim kımızılar geldi bebişim bu ayda benimle değil malesef
kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum içim kan ağlıyor herşeyi bırakıp sadece son damlasına kadar ağlamak istiyorum ama yapamıyorumçok üzgünüm kızlar çokkkkk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Gülçincim sana dönemedim, biliyorsun nedenini, msn'den mesaj göndereyim dedim, ben bilgisayarı açana kadar Rüzgar uyandı, yarın konuşuruz hayatım :)
arkadaşlar hepinizi çok seviyorum :)
ay kızlarrrrr aklıdayken söyleyeyim sizede
3 gündür zeynep yürüyorrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi:
günaydın herkese
herkese güzel birgün diliyorum
günaydın sen meloş ablamısın?CADIARZUgünaydın herkese
maşallah zeynepçiğe erkenden başladı desene yürümeye sen nasılsın hamileleik nasıl gidiyor deryacım?ay kızlarrrrr aklıdayken söyleyeyim sizede
amin canım inşallah isteyen herkese:Saruboceq:aminnnnnnnn canım benimmm rabbim sanada yaşatsın bu duyguyu ama hayırlısı ile inşallah
sen yeterki o yüreğindeki muhteşem sabrı ve umudu yitirme meleğim
er yada geç inan sende ANNE olucaksın yeterki mutsuz umutsuz olma.
tabikide zaman geçtikçe ağır geliyor mücadele etme gücünü kaybediyorsun
tekrar hayal kırıklığı
tekrar üzüntü yeni bekleyişler
ama inan herşey bizler için birtanem
bunları yaşamanında elbet mutlaka bir sebebi var inan bana
sen gerçekten o kadar güçlü o kadar kocaman yüreği olan bir kadınsınki seni gerçekten takdir ediyorum hayranlık uyandırıyorsun keşke herkes sen gibi olabilse. boshayallersmile
o kadar güzel ifade etmişki
son cümlelerde de yazdığı gibi
inan okurken gözlerim doldu ve tüylerim ürperdi
ANNELİK o kadar kutsal bir meslek o kadar muhteşem bir duygu öyle mucizevi bir haz ki
Başka hiç bir şeyden alamazsın Annelikten aldığın zevki
RABBİM HİÇ BİR KADINI BU YOLDA HASRET İÇİNDE BIRAKMASIN :Saruboceq:
aminnn ablam inşallah rabbim nasip etsin ben layık olmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıcam:Saruboceq:sabrediyorumm sabredicemm bebişime kavuşana kadararifecim harika ,tşklr. hiç şüphem yokki yüce rabbim sana
annelik görevini en alasından nasip edecek ve sende bu görevi en güzel şekilde
sürdüreceksin sadece biraz sabır canım.kaydirigubbakcemile5
merhaba ablacım iyiyiz sen nasılsın rüzgar nasıl herşey yolundadır inşallahmerhaba kızlar, nasılsınız, güzel bir haber var mı diye girdim ama Arife'min haberiyle canım sıkıldı... ama önce sağlık deği mi Arife'ciğim, üzülmekte çok haklısın tatlım, ağlamak istiyorsan ağla ama sonra kendini toparla ve yola devam etmek için güçlü ol, tamam mı? biliyorum söylemek kolay ama biliyorsun ben de ne üzüntüler yaşadım, kaybettiğim bebeklerimin ardından çok gözyaşı döktüm ama sonra tam tüp bebeğe karar verdiğimizde Rüzgar gelmeye karar verdi ve de geldi, galiba biraz rahat olmak gerekiyor... bu kararı verdiğimizde ben kendimi rahatlamış hissetmiştim, üstümdeki baskı kalkmıştı ve kendiliğinden olacak diye hiç düşünmeden tüp bebeğe hazırlık olsun diye kürlere başlamıştım, işte tam o sırada geldi küçük bey... neler hissettiğini çok iyi anlıyorum, kafandan neler geçiyor, kafan ne kadar karışık, nasıl bir duygu karmaşası içindesin, hepsini A'dan Z'ye biliyorum hayatım... hepsini yaşadım, keşke yaşanmasaydı ama yaşandı ve geçti gitti... inşallah sen de yakın bir zamanda anne olacaksın ve bugünlerini acı tatlı bir gülümsemeyle hatırlayacaksın ve kendini boşuna üzdüğünü anlayacaksın... dualarımız her zaman seninle hayatım :)
Gülçincim sana dönemedim, biliyorsun nedenini, msn'den mesaj göndereyim dedim, ben bilgisayarı açana kadar Rüzgar uyandı, yarın konuşuruz hayatım :)
canım benim sağol hayırlsını dilyorum beyazcım büyük allahım herşeyin en iyisini bilircanım benim ya hakkında hayırlısı olsun hiç bişey için üzülme vakti gelmemiş demekki
ne desek boş senin için biliyorum ama yanındayız unutma cnm
dualarımızdasın
bence bi süre hiç düşünme stres çok önemli sende biliyorsun biraz akışına bırak tatil falan yap:1hug:
oyyyy maşallah kuzuma allah nazarlardan saklasınay kızlarrrrr aklıdayken söyleyeyim sizede
günaydın ablacım nasılsın inşallah güzel bir gün oluropuyorumnanaktangünaydın herkese
ay kızlarrrrr aklıdayken söyleyeyim sizede
merhaba kızlar, nasılsınız, güzel bir haber var mı diye girdim ama Arife'min haberiyle canım sıkıldı... ama önce sağlık deği mi Arife'ciğim, üzülmekte çok haklısın tatlım, ağlamak istiyorsan ağla ama sonra kendini toparla ve yola devam etmek için güçlü ol, tamam mı? biliyorum söylemek kolay ama biliyorsun ben de ne üzüntüler yaşadım, kaybettiğim bebeklerimin ardından çok gözyaşı döktüm ama sonra tam tüp bebeğe karar verdiğimizde Rüzgar gelmeye karar verdi ve de geldi, galiba biraz rahat olmak gerekiyor... bu kararı verdiğimizde ben kendimi rahatlamış hissetmiştim, üstümdeki baskı kalkmıştı ve kendiliğinden olacak diye hiç düşünmeden tüp bebeğe hazırlık olsun diye kürlere başlamıştım, işte tam o sırada geldi küçük bey... neler hissettiğini çok iyi anlıyorum, kafandan neler geçiyor, kafan ne kadar karışık, nasıl bir duygu karmaşası içindesin, hepsini A'dan Z'ye biliyorum hayatım... hepsini yaşadım, keşke yaşanmasaydı ama yaşandı ve geçti gitti... inşallah sen de yakın bir zamanda anne olacaksın ve bugünlerini acı tatlı bir gülümsemeyle hatırlayacaksın ve kendini boşuna üzdüğünü anlayacaksın... dualarımız her zaman seninle hayatım :)
günaydın sen meloş ablamısın?CADIARZU
maşallah zeynepçiğe erkenden başladı desene yürümeye sen nasılsın hamileleik nasıl gidiyor deryacım?
günaydın canım benim..
günaydın canım benim..
amin canım inşallah isteyen herkese:Saruboceq:
ben hiç böyle değildim biliyormusun sabredemezdim hep hemen olsun isterdim beklemek zor gelirdi şimdide zor geliyor ama artık sabretmeyi öğrendim galiba hemde çok iyi bir şekilde aslında varıcam sonu düşündükçe tatlı zorlu bir mücadele diyorum kendi kendime
o sağlıkla hayırlsıyla gelsin ben bu zorlukların hepsine göğüs germeye razıyım umdumu yitirmedim yitirmicem hergün dahada çok yeşerticem bebeğim için kucağıma aldığım gün çiçek açıcak inşallah ben gerçekten dediğin kadar güçlümüyüm gülçinimm
aminn rabbim isteyen herkese anneliği tatdırsın inşallahh
günaydın bitanem nasılsın ceren nasılŞeniz
günaydın :umursamaz:.amaaa çitlenbikin
eski resmini istiyoruuuumbayanssulusmile
Tünaydın canım benim
nasılsın hayatım paşamız nasıl keyifler yerindemi?
canım yaaa zaman işte zaman herşeyi öğretiyor insana
sabredip beklemeyi olmaz dediklerimizi olur dedirtmeyi
Zaman herşeyin en güzel ilacı
sendeki bu sabır be umut varken asla sırtın yere gelmez balım emin ol :teselli: :teselli:
dediğim kadar değil diyemediğim kadar daha çok güçlüsün ben olsaydım şimdiye kadar inan çocuklara bu kadar bağlı ve de düşkün olduğum halde amaannn banane ya istemiyorum çocuk felan derdim.
En yakınımdan örnek vereyim sana canım ben hamile iken bir kız geldiydi eylül adı ile bir yada iki defa geldi ve gitti benim arkadaşımdı belki hatırlarsın. yaklaşık 7 yıldır evliler kadınında eşininde yaşıda var aslında gençte sayılmazlar ilk zamanlar eşi istemiyordu düşünmüyordu çocuk takii çevrede bebekler çoğalıpta neşe kaynakları olduğunu görünceye kadar ondan sonra artık çocuk istemeye başladı adam kadın zaten hep istiyordu en büyük hayali idi, tabi bunlar çocuk için çalışmalara başladı fakat bir türlü hamile kalamıyordu her ay hüsran her ay hayal kırıklığı kadın doktora gitti yumurtalıklarda kist çıktı ilaç tedavisi ile yok olmadı o kistler ve ameliyat oldu sırf bebek sahibi olabilmek için. Fakat ameliyattan sonra doktor bazı problemler olduğunu söylemiş ve hamileliğin zor görünüyor demiş. Çok büyük bir hüsran ve inan bana o an soğudu bebek olayından hatta şuan nefret ediyor bile diyebilirim. İstemiyor böyle uzaklaşmış Anne olmakta istemiyor artık.
Ama sen öyle değilsin bak uzun süredir uğraşıyorsun çabalıyorsun kendince mücadeleler veriyorsun yapman gerekenleri yapmaya çalışıyorsun daha hiç pes ettiğini görmedim bu yüzden diyorum sana sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın ve bunun karşılığını çok iyi şekilde alacağına inanıyorum ben. opuyorumnanaktan
aaa delimi neeee :dilcikar:
insan bir hal hatır sorar yaffuuu
koymuyorum işte eski resmini :dilcikar: :sm_cool:
wooowwwwwww süpppeeerrrrrrrr :dance: :dance: :dance:
ama acaba gerçekten süpermi :uhm:
şimdi hep yürümek siteyecek?
bu arada sen bahsetmemişsin ama sorayım hamilelik nasıl gidiyor ikinci bebek nasıl bir duygu neler hissediyorsun?
Göbek çıktımı?
maşallah zeynepçiğe erkenden başladı desene yürümeye sen nasılsın hamileleik nasıl gidiyor deryacım?
..
canım benim sağol hayırlsını dilyorum beyazcım büyük allahım herşeyin en iyisini bilir
yanımda olduğunzu bile bilmek güç veriyor kuzum sağol sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik hiç anlatmıyorsun yaa merak ediyorm kendine ve zeynebe dikkat et çok öptümopuyorumnanaktan
oyyyy maşallah kuzuma allah nazarlardan saklasın![]()
hadi gözün aydın canım.desene işin çoğaldıguclubacismile
sanırım daha çok koşturmalısın,allah herzaman böyle tatlı
yorgunluklar versin .bu arada zeynep çok güzel bir isim
adıyla yaşasın.opuyorumnanaktan