Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın gülçin nasılsın tatlım

gülçin kız batık tırnak derdin yenidenmi başladı oyyyyy nasıl canın yanıyodur kimbilir

günaydın balımmmm
sorma güzelim yaaa nedir bu çektiğim anlamadım valla günlük hayatımı o akdar olumsuz etkiliyorki anlatamam yürümek istemiyorum acıdan yaa mafoldumben

internette kaç yerde araştırdım çektirmeyin sakın diyor çektirenler daha çok acı çekmiş ve kesin çözüm değilmiş burdaki doktorlarda illede çekecezde çekecez kendi tırnakları değil ya onlara göre hava hoş tabi ben onları bir çekicem

neyse ben araştırdım bir yer buldum istanbulda fatihte bir dr. sırf bu konuda uzmanlaşmış protez takıyor tırnağa oraya gidicem bakalım bana gayet mantıklı geldi vede kesin çözüm gibi görünüyor. :1no2:

günaydın kızlar bende gülçin hariç kimse online gözükmüyor burcu gibi hayalet olaraktan duran varsa onlarada günaydın

kimse yoktur merak etme bende kimseyi görmüyorum çünkü bacım

kızlar hadi nerdesinizzzzz toplaşalımmmm

bütün kızlar toplanamadık toplanamadık :gitme:

kız gülçin adın var kendin yoksun

yettimm gariii geldim geldimmm kaydirigubbakcemile4

Mİsafİr sen kİmsİn Çık ortaya

yani aynurcum bırakmamışsın köşesinden izlesin
ürkütüp kaçırmışsın.bu arada sen benim olmadığım saatleri nasıl bulup
geliyorsun topiğe anlamıyorum yaniiii
hadi öptüm kısçeyi pamiş yanaklarından.opuyorumnanaktan

Heyyyy millet nerelerdesiniz yaaaaaaa

ben geldiim sen nerdesin yaaaaakaydirigubbakcemile4

ya kaç kere yazdım oğlan izin vermedi bitirmeme... neyse hemen kısacık yazıyorum ve yine kaçıyorum... dün oğluşumu doktora götürdük ve maşallah çok iyi buldu, 8,5 kg olmuş azmanım benim, boyu da 70 cm. :) alttan dişleri ha çıktı ha çıkacak, dr hanım 15 güne kadar çıkar dedi ama sanırım o kadar bile sürmeyecek... benden haberler bunlar kızlar, oğluşum henüz uyumadı ve kendini yırtmak üzere, ben kaçtım byeeeeeeeeeee

ya kaç kere yazdım oğlan izin vermedi bitirmeme... neyse hemen kısacık yazıyorum ve yine kaçıyorum... dün oğluşumu doktora götürdük ve maşallah çok iyi buldu, 8,5 kg olmuş azmanım benim, boyu da 70 cm. :) alttan dişleri ha çıktı ha çıkacak, dr hanım 15 güne kadar çıkar dedi ama sanırım o kadar bile sürmeyecek... benden haberler bunlar kızlar, oğluşum henüz uyumadı ve kendini yırtmak üzere, ben kaçtım byeeeeeeeeeee

maşallah rüzgarıma bee :nazar: bu gidişle
yakında bana yukardan bakmaya başlayacak sanırım.
TOSUN PAŞA yaniiiii :emir_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim bütün dularımızı kabul etsin inşallah

ablamm maşallah rüzgara allah nazarlardan saklasın kocaman adam olmuş ya :)
galiba istediğin gibi eşine benzicek sizin dişlerde erken çıkmaya başlamış aman maşallah maşallah
sen nasılsın bakalım kendinden de yazsaysın ya iki satır ablam

meloş abla günaydın nasılsın yok ablam yalnız değilsin bende çalışanlar kervanındayım malesef
seninde 23 nisanın kutlu olsun ay şimdi çocuklar neler neler yapıcaklardır hihoyyyt
seninde cuman mübarek olsun ablam herşey gönlünce olsun inşallah

ben geldiim sen nerdesin yaaaaakaydirigubbakcemile4

heyy allaaammm yaaaa hatunun geldim dediği saatee baaakk yaaa
arada 8 saat fark var bilmem farkındamısınız melloş hanımm huuuu

wuuhuuuuuuu nerdeyse ceren kadar olmuş paşamızz tü tü tü maşallah sübanallah sen soranlara 8 aylık de valla göze gelir ablam rüzgarımız :nazar:

GÜNAAAAAAYDIIIIIN. herkesin 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
kutlu olsun. opuyorumnanaktan

sizindeeeeeeeeeeeeeeeee iyi bayramlaaaaaaaaaarrrrrrrrr :dance: :dance: :dance:

bundan bir kaç yıl sonra inşallah allah izin verirse cerenimi alıp 23 nisan kutlamalarına götürücem :dance: :dance:

anladımki bu bayram sabahı
çalışan tek kadın benim kimse olmadığına göree :sinifsinif:

hayıııırrrr bende burdayımmmmmm hihoyyyt hihoyyyt

herkesin cuması mubarek olsun.kendiniz ve
bütünün hayrına olan tüm dilekleriniz kabul olsun.:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnn cümlemizin inşallah :Saruboceq:

Günaydın birtaneeemmmmm iyiyim şükür sen nasılsın
gördüğün gibi bayram seyran dinlemedik geldik çalışmaya sempatiksalakcinni

bende iyiim canım çok şüküe ay sorma bende çalışıyorum bugün şimdi beyzacığımın oyununu izlemek vardı kısmet olmadı işte:gitme:

günaydın ğülçincim ,arifecim.

inşallah yaaa düşünsene bizim kızı allahıııım

yerim ben pamuk helvamıııı Şeniz
allah en güzel anlarında yanında baba ve annesinin
olmasını nasip etsin kuzucumun inşallah.

eee arifecimde herhalde 7 - 8 seneye kadar tutar
okulun yolunu inşallah . artık yanında küçük beymi olur küçük hnm mı onuda allah bilir.
belki iki elide dolu olur kim bilir.yerimseniben

Son düzenleme:
günaydın ğülçincim ,arifecim.

inşallah yaaa düşünsene bizim kızı allahıııım

yerim ben pamuk helvamıııı Şeniz
allah en güzel anlarında yanında baba ve annesinin
olmasını nasip etsin kuzucumun inşallah.

eee arifecimde herhalde 7 - 8 seneye kadar tutar
okulun yolunu inşallah . artık yanında küçük beymi olur küçük hnm mı onuda allah bilir.
belki iki elide dolu olur kim bilir.yerimseniben

günaydınn ablam
ay inşallah ablacım inşallah rabbim o günleride göstersin bana allahın izniyle iki elşmde dolu olur inşallahhhhhhhhhhhhh ay ablam gözlerim doldu yaaa:gitme:

Back
X