Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın gülçin nasılsın tatlım
gülçin kız batık tırnak derdin yenidenmi başladı oyyyyy nasıl canın yanıyodur kimbilir
günaydın kızlar bende gülçin hariç kimse online gözükmüyor burcu gibi hayalet olaraktan duran varsa onlarada günaydın
kızlar hadi nerdesinizzzzz toplaşalımmmm
kız gülçin adın var kendin yoksun
Bende senİn kuzunun fotolarına baktım hepsİ bİrbİrİnden gÜzel maŞallah
Mİsafİr sen kİmsİn Çık ortaya
Mİsafİr sen kİmsİn Çık ortaya
Heyyyy millet nerelerdesiniz yaaaaaaa
ya kaç kere yazdım oğlan izin vermedi bitirmeme... neyse hemen kısacık yazıyorum ve yine kaçıyorum... dün oğluşumu doktora götürdük ve maşallah çok iyi buldu, 8,5 kg olmuş azmanım benim, boyu da 70 cm. :) alttan dişleri ha çıktı ha çıkacak, dr hanım 15 güne kadar çıkar dedi ama sanırım o kadar bile sürmeyecek... benden haberler bunlar kızlar, oğluşum henüz uyumadı ve kendini yırtmak üzere, ben kaçtım byeeeeeeeeeee
ben geldiim sen nerdesin yaaaaa![]()
ya kaç kere yazdım oğlan izin vermedi bitirmeme... neyse hemen kısacık yazıyorum ve yine kaçıyorum... dün oğluşumu doktora götürdük ve maşallah çok iyi buldu, 8,5 kg olmuş azmanım benim, boyu da 70 cm. :) alttan dişleri ha çıktı ha çıkacak, dr hanım 15 güne kadar çıkar dedi ama sanırım o kadar bile sürmeyecek... benden haberler bunlar kızlar, oğluşum henüz uyumadı ve kendini yırtmak üzere, ben kaçtım byeeeeeeeeeee
GÜNAAAAAAYDIIIIIN. herkesin 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
kutlu olsun. opuyorumnanaktan
anladımki bu bayram sabahı
çalışan tek kadın benim kimse olmadığına göree :sinifsinif:
herkesin cuması mubarek olsun.kendiniz ve
bütünün hayrına olan tüm dilekleriniz kabul olsun.:Saruboceq:
günaydın canım benim nasılsın
Günaydın birtaneeemmmmm iyiyim şükür sen nasılsın
gördüğün gibi bayram seyran dinlemedik geldik çalışmaya sempatiksalakcinni
günaydın ğülçincim ,arifecim.
inşallah yaaa düşünsene bizim kızı allahıııım
yerim ben pamuk helvamıııı Şeniz
allah en güzel anlarında yanında baba ve annesinin
olmasını nasip etsin kuzucumun inşallah.
eee arifecimde herhalde 7 - 8 seneye kadar tutar
okulun yolunu inşallah . artık yanında küçük beymi olur küçük hnm mı onuda allah bilir.
belki iki elide dolu olur kim bilir.yerimseniben