Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slmm kızlar biz geldik..2 diş huysuz bir berra işte burdayızsüprizzzzz evet berra diş çıkardı 22 temmuzda biraz huysuzluk var yine bu bişe degil 4 derece ateşlendi yavrum o gün ateşi inip çıktı hep berra ile rüzgarda tanışıp kaynaştılar beraber oyun oynadılar..şimdi evimizdeyiz..kuzum hala alışamadı degişiklige tabii birazda huysuzluk var..hepinizi öpüyorum umarım bir yaramazlık yoktur geçmişe dönüp bakamıyorum.

filiz abla çok geçmiş olsun o korkular nedir çok iii bilirim benimde başıma şöyle bi olay geldi zeka testi için hastanenin aldığı ikinci topuk kanı sağlık bakanlığının ilgili birimlerine ulaşmamış
dengesiz sağlık ocağıda ulaşmamış kelimesi yerine bi sabah aramıştı cemre yeni doğduğunda kan testiniz de sorun var yine topuk kanı vermeye geliceksiniz ben olduğum yerde kalakaldım nefesim kesildi sandım çünkü önemli zeka testi bunlar hemen apar topar doğum yaptığım özele gittim durumu anlattım ve eşim nekadar olursa olsun ben sonucu bekliyemicem burada bu testlerin yapılmasını istiyorum dedi ve yaptırdık aynı zamanda da devlet mecburi tuttuğu için bebeğimden özel hem kendisi için topuk kanı aldı hemde sağlık ocağı için aldı orada bidaha canı yanmasın bikerede alalım dediler
yani anlıcağın o korkuları yaşadım ama sonuç olumlu idi içim rahatladır biz de aynı senin düşüncen gibi canım kızım çok zeki herşeye tepki veren hareketli harika bir bebek nasıl olur diye şok olduk ama herşey yanlış anlatma yüzünden sağlık ocağından şikayetçi oldum özür üstüne özür dilediler

bu arada berra hanımla rüzgar beyimiz pek keyifliler maşallah ohhh ne güzel bir gün geçirmişlerdir
rabbim böyle korkuları bidaha yaşatmasın ablacım

rüzgar nasıl iyimi ablacım cemre gibi huysuzlukları devam ediyomu
ah canım... neler çektim bir Allah bilir bir ben, çok şükür yavrum iyi ama öldüm öldüm dirildim valla... annelik ne zormuş :mafoldumben size de çok geçmiş olsun, bir yanlış anlama insana hayatı nasıl zindan ediyor mafoldumben iyi yapmışsın şikayetçi olmakla

çok keyifliydiler valla :) güzel bir gün geçirdik hep beraber

amiiiiin... Allah hiçbir anneye babaya yaşatmasın böyle korkular :Saruboceq:

Rüzgar iyi hayatım :) uykuları düzene girince her şey rayına oturdu, ben biraz eve kapanmış oldum ama olsun çocuğum huzurlu olsun da gerisi önemli değil :) Cemre'mi öp benim için annesi :)
filiz ablammmmmmmmm özledim valla uzun zaman oldu hep aklımdasın çok şükür iyi aras abla..rüzgarın sonuçlarınında ii çıkmasına çok sevindim anne olmak abla işte her şeye pimpirikli yaklaşıyoruz neyse atlatmışın ya rahatlamışındır...maşallah berrayla rüzgara nede tatlı çıkmışlar berra senin gülümsemeni rüzghar seninde görünen dişlerini yerim teyzem...
sağol hayatım, evet rahatladım çok şükür, kafamda bir soru işareti kalmadı en azından :) evet çok tatlılardı yumurcaklar :)
Kızlar ben artık bebişimi kucağıma almak istiyorum bugün itibariyle zamanında gelirse bebişim 81 günümüz var 2 aydan fazla nasıl geçecek offff ya off
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, bugünlerinin kıymetini bil ve uyku stoğu yap kendine, doğumdan sonra bir müddet için uykulara veda edeceksin, keyfini çıkar hamileliğin :)
kızllaaarrrrr kocişi ve kuzuyu uyuttum bir bakayım dedim ne vr ne yok diye
tatil çok güzel geçiyor (benim allerjim dışında)
bol bol resim çekildik eklicem albüme cancanlar ama şimdi değil dönünce.

bu arada son sayfada gördüğüm kadarı ile öznur filiz ablama gitmiş kız siz ne zamana kadar oradasınız bak pazartesi bizde geliyoruz o tarafa eğer orda iseniz görüşelim mutlaka
ayrıca berrada kocaman olmuş valla maşallah rüzgara zaten diyecek bir şey yok tü tü tü tosunum benim.

bu arada abacım test için kendini boşa üzmüşsün valla kıyamam sana yaaa neyse bak buda temiz çıktı şükür korkulacak bişi yok

ayrıcanada nur zaten istanbulda değil ablacım boşuna üzme kendini nur ablası ile memlekette karamandalar salı günü istanbula dönücek ayvalığa ne zaman gelirler bilemiyorum tabi :)
canıııııııııııım... şimdi eve doğru yoldasınız :( Ceren iyi olsun da ben razıyım, en azından bir gece ve bir gün görüşebildik, buna da şükür... bu arada kızlar Gülçinler dün gece geldiler, güzel bir gece geçirdik, sabah Cunda'ya gittik kahvaltı yaptık, öğleden sonra Şeytan Sofrasına gidelim diye plan yaparken bir baktık ki Ceren alev alev yanıyor, ateşi yüksek... hemen eve geldik, Gülçin ılık bir duş yaptırıp ateş düşürücü şurup verdi ama bana mısın demedi yavruma, aldık Rüzgar'ın doktoruna götürdük, kadıncağız tahlil istedi ama bizim buralarda güvenilir bir yer yok, bunun üzerine apar topar yola çıktılar ve şimdi yoldalar... az önce aradım Gülçin'i, ateşi biraz düşmüş Ceren'imin, umarım bir daha yükselmez :Saruboceq: ufaklık bayağı bir üzdü bizi, neyse o iyi olsunda nasıl olsa bir daha bir araya geliriz

canım Öznur ptesi Ankara'daydı, siz de ptesi akşamı geldiniz bize... maalesef onların döndüğünde siz gelmiştiniz, kısmet işte :(

çok şükür korkulacak bir şey yok canım, Allaha binlerce şükür :)

inşallah Nur'lar da gelebilirler bu tarafa :)
canım saol sizede çok geçmiş olsun aslında geçmiş olsun dileğimi çoktan yazmıştım ama kk da sorun vardı yazılanlar siliniyodu o nedenle gözükmedi galiba valla doğum günümüz çok güzel geçti pastamızı yaptırdık aile içi yakın komşular derken 30 kişi ile kutladık gerçi cemre süslemelere heyecanlanmak dışında pek bişi anlamadı yavrum mumlara üflemeyi bilem bilmiyo sadece düdük öttürüyo bizde böyle cerenimin sizin keyifler bomba gibi tahminimce hayatım ne alerjisi var sende bak merak ettim şimdi inşallah ciddi bişey değildir bende bu günlerde cemre ile uğraşıyorum dün ateşi 39 a çıktı acil doğum yaptığım yerdeki çoçuk dr una götürdük boğazları kızarmış iyice ateş düşürücü iğne yaptılar bide evde tedaviye devam için antibiotik ve 2 adet ateş düşürücü şurup verdiler dönüşümlü kullanıyım diye dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım ateş nöbetindeydim belki çıkabilir dedi dr şükür 37.2 den yukarı çıkmadı ama bende stresten sabahı zor ettim bizde de böyle bunada şükür allah hepimizi daha büyük dertlerden koruısun
ayyy kıyamam kuzuma :( geçmiş olsun canım
canım benim kıyamam ona ben ilk yaş günlerinde evet daha anlamıyorlar fakat inşallah ikincisi çok daha frklı vede keyifli geçecek onlarda durumun farkında olup şımaracaklar çünkü :):)

valla canım keyifler maşallah bomba gibi allaha şükür sadece benim bu yıl ilk defa başıma bir şey geldi güneşe karşı alerji oldu vücudum ensem kollarım ve dizlerim önce sinek ısırığı gibi kızardı sonrada bir güzel kabardı ve yayıldı vücuduma burda hastaneye gittik dış etkenler dedi dr. aşırı ısı ve nem birleşmesi ile olabiliyormuş bu çok sık görülen bir durummuş tabi benim başıma ilk defa geldiği için şaşırdık bizde sanki ilk güneşe çıkıyorum ben cerenden korkarken o maşallah bomba gibi ama anası tırsss :1: doğumdan sonra ne hikmetse vücut direncim düştü bağışıklığım zayıfladı çok fazla hastalanır oldum ve işin kötüsü ilaç kullanmadan kendi kendimede iyileşemez oldum normalmi acaba bu durum neyse gece gece iç karartmayayım gülüm iki gündür iğne vuruluyorum ilaç krem felan güneşe çıkmıyorum geçiyor gibi yarın tekrar kontrole gidicem bakalım ne dicek. zaten yarında otelde çıkıyoruz nasipse ayvalığa filiz ablama gidicez bir kaç günde orda kalıcaz artık bakalım...

canım benim çok çok geçmiş olsun hayatım ne oldu bizim kıza böyle ya neden ateşlendi diş yüzündenmi yoksa başka bişimi var en korktuğum şeydir yüksek ateş buraya bir çanta dolusu ilaçla geldim o yüzden şükür bir şey olmadı. inşllah cemremde daha iyidir birtanem yaa allah acil şifalar versin.
nazar değdi kuzuma yaaa... daha dün böyle söylerken çocuk ateşler içinde kaldı mafoldumben
slmm kızlar biz geldik..2 diş huysuz bir berra işte burdayızsüprizzzzz evet berra diş çıkardı 22 temmuzda biraz huysuzluk var yine bu bişe degil 4 derece ateşlendi yavrum o gün ateşi inip çıktı hep berra ile rüzgarda tanışıp kaynaştılar beraber oyun oynadılar..şimdi evimizdeyiz..kuzum hala alışamadı degişiklige tabii birazda huysuzluk var..hepinizi öpüyorum umarım bir yaramazlık yoktur geçmişe dönüp bakamıyorum.
kuzum beniiiiiimmmmmmm... öp benim için onu annesi, gıdısından gıdısından öp :)

haklısın filiz ablacım kimseler gelmiyor galiba..tatil falan durumlarımı acaba..ben hala toparlayamadım kendimi.regl olmuştum aslında tam olamadım yani bu sefer çok az geldi malum bu dönemlerde özellikle benim migren azar ve yine öyle oldu yeni kendime geliyorum bir azalıyor agrı bir başlıyor ..berra bir yandan evde dag gibi ütü var sıcak b ir yandan yapamıyorum..neyse grş..

hey millet ne olmuş size böyle yaaa topik tatilde sanırım ben ne yazdıysam en son o sayfada kalmış üzüldüm valla hiçmi merak edip girmiyorsunuz anacım topiğe yaaaa
neyse biz geldik herşy yolunda çok şükür iş başı yaptım bir kaç hafta yoğun olucam ama ara ara gelirim buraya tabi benden başka glen olursa

günaydınlaaar... valla topik resmen tatile girmiş, kimse gelmemiş :( üzüldüm doğrusu, eskiden böyle miydi? herkes birbirinden haber alırdı, birbirini merak ederdi, ne oldu şimdi? herkes doğurdu ve topiğin pabucu dama mı atıldı? arada sırada da olsa merak edip geliyorum, bunu da mı yapamıyor kimse? zaten müdavimler belli, iki arada bir derede gelip bir bakınıyorlar, eh onların da yazıları burada zaten, neyse daha fazla bir şey demeyeyim çok kızdım çünkü kötükedihüso

haklısın filiz ablacım kimseler gelmiyor galiba..tatil falan durumlarımı acaba..ben hala toparlayamadım kendimi.regl olmuştum aslında tam olamadım yani bu sefer çok az geldi malum bu dönemlerde özellikle benim migren azar ve yine öyle oldu yeni kendime geliyorum bir azalıyor agrı bir başlıyor ..berra bir yandan evde dag gibi ütü var sıcak b ir yandan yapamıyorum..neyse grş..
tatil tamam da en azından haber verilir ben şuraya gidiyorum, şu kadar süre yokum diye, o bile yok baksana, neyse bizbize de yeteriz gülüm :)

eyvaaaah yine mi migren? Allah yardımcın olsun, offf... Berra iyice toparladı mı kendini? amaaan o ütüleri sorma... her gün makine çalışıyor ve her gün ütü çıkıyor, Rüzgar'ın günde 4-5 posta kıyafetini, 4-5 posta da önlüğünü değiştiriyorum... hem sen hem de Gülçin bizim evi gördünüz, çok sıcak, terledikçe oğlanın üstünü değiştiriyorum ve böylece bol bol çamaşır üretiyorum :) neyse dikkat et canım kendine, geçmiş olsun, görüşürüz :)
hey millet ne olmuş size böyle yaaa topik tatilde sanırım ben ne yazdıysam en son o sayfada kalmış üzüldüm valla hiçmi merak edip girmiyorsunuz anacım topiğe yaaaa
neyse biz geldik herşy yolunda çok şükür iş başı yaptım bir kaç hafta yoğun olucam ama ara ara gelirim buraya tabi benden başka glen olursa
hiç sorma ya, tamamen terkedilmiş topik :(

Ceren nasıl oldu? ateşi normale döndü mü? kıyamam kuzuma, içim eridi valla ateşi çıktıkça... siz gittikten 2 gün sonra Rüzgar öksürmeye ve burnu akmaya başladı, ateş yoktu, anlaşılan diş çıkarıyordu ama geceler uzun oldu tabii, saat başı uyanıyordu, sanırım burnu tıkandığı içinmiş çünkü burun spreyi sıkınca rahatlayıp uyudu... neyse şimdi daha iyi çok şükür, burun akıntısı geçti, öksürük de hafifledi... çocuklar hasta olmasın ya, onlar hasta olunca çok kötü oluyor... büyüklerin bir lafı vardı, "hasta olduğuna mı, huy değiştirdiğine mi yanayım" diye, doğruymuş valla...

yoğun olacakmışsın canım bu hafta, kolay gelsin sana :) çok öpüyorum seni :)

günaydınlaaar... valla topik resmen tatile girmiş, kimse gelmemiş :( üzüldüm doğrusu, eskiden böyle miydi? herkes birbirinden haber alırdı, birbirini merak ederdi, ne oldu şimdi? herkes doğurdu ve topiğin pabucu dama mı atıldı? arada sırada da olsa merak edip geliyorum, bunu da mı yapamıyor kimse? zaten müdavimler belli, iki arada bir derede gelip bir bakınıyorlar, eh onların da yazıları burada zaten, neyse daha fazla bir şey demeyeyim çok kızdım çünkü kötükedihüso

tatil tamam da en azından haber verilir ben şuraya gidiyorum, şu kadar süre yokum diye, o bile yok baksana, neyse bizbize de yeteriz gülüm :)

eyvaaaah yine mi migren? Allah yardımcın olsun, offf... Berra iyice toparladı mı kendini? amaaan o ütüleri sorma... her gün makine çalışıyor ve her gün ütü çıkıyor, Rüzgar'ın günde 4-5 posta kıyafetini, 4-5 posta da önlüğünü değiştiriyorum... hem sen hem de Gülçin bizim evi gördünüz, çok sıcak, terledikçe oğlanın üstünü değiştiriyorum ve böylece bol bol çamaşır üretiyorum :) neyse dikkat et canım kendine, geçmiş olsun, görüşürüz :)

hiç sorma ya, tamamen terkedilmiş topik :(

Ceren nasıl oldu? ateşi normale döndü mü? kıyamam kuzuma, içim eridi valla ateşi çıktıkça... siz gittikten 2 gün sonra Rüzgar öksürmeye ve burnu akmaya başladı, ateş yoktu, anlaşılan diş çıkarıyordu ama geceler uzun oldu tabii, saat başı uyanıyordu, sanırım burnu tıkandığı içinmiş çünkü burun spreyi sıkınca rahatlayıp uyudu... neyse şimdi daha iyi çok şükür, burun akıntısı geçti, öksürük de hafifledi... çocuklar hasta olmasın ya, onlar hasta olunca çok kötü oluyor... büyüklerin bir lafı vardı, "hasta olduğuna mı, huy değiştirdiğine mi yanayım" diye, doğruymuş valla...

yoğun olacakmışsın canım bu hafta, kolay gelsin sana :) çok öpüyorum seni :)

sorma ablacım aynen söylediklerine katılıyorum bende burada listemiz vardı bizim bazen sayfalara sığmayan o listenin dörtte biri bile yok artık burda yaaa doğuran kaçtı valla ne diyelim doğurana kadarmış yani köprüyü geçene kadar kötükedihüso

ceren iyi ablacım yaaa boğazlarında iltihap olmuş işte antibiyotik tedavisi ister istemez ama çok şükür daha iyi ilaçlar etkisini gösterdi ateş felanda yok şükür inşallahda bir daha hiç birinde olmaz :Saruboceq:

ayyy canım yaaa dediğin gibi çocuklar hasta olmasın biz olalım rüzgarada çok geçmiş olsun ablacım işte oluyor böyle dönem dönem hastalıklar malesef keşke olmasa ama elde değil.

ben huy değiştirdiğine yanıyorum ceren hasta olduğundan beri bir alıngan bir duygusal ki görme biraz sesini yükselt ona hemen yüzüü yere kapatıp ağlıyor bizimde içimiz parçalanıyor :):):)

sorma ablacım aynen söylediklerine katılıyorum bende burada listemiz vardı bizim bazen sayfalara sığmayan o listenin dörtte biri bile yok artık burda yaaa doğuran kaçtı valla ne diyelim doğurana kadarmış yani köprüyü geçene kadar kötükedihüso

ceren iyi ablacım yaaa boğazlarında iltihap olmuş işte antibiyotik tedavisi ister istemez ama çok şükür daha iyi ilaçlar etkisini gösterdi ateş felanda yok şükür inşallahda bir daha hiç birinde olmaz :Saruboceq:

ayyy canım yaaa dediğin gibi çocuklar hasta olmasın biz olalım rüzgarada çok geçmiş olsun ablacım işte oluyor böyle dönem dönem hastalıklar malesef keşke olmasa ama elde değil.

ben huy değiştirdiğine yanıyorum ceren hasta olduğundan beri bir alıngan bir duygusal ki görme biraz sesini yükselt ona hemen yüzüü yere kapatıp ağlıyor bizimde içimiz parçalanıyor :):):)

aynen öyle canım, upuzun bir liste vardı ve o listenin dediğin gibi dörtte biri gelmiyor artık, doğumlardan önce buradaçocuklarımızın gelişiminden bahsedeceğiz, yaramazlıklarını anlatacağız diye hayal kurardık... tamam kolay değil çocukla nete girmek gerçekten ama hergün olmasa bile haftada bir iki 10-15 dakikasını ayırır ve üzüntülerini, sıkıntılarını, sevinçlerini paylaştığı arkadaşlarına iki satır yazabilir insan... neyse insanın içinden gelmesi gereken şeyler bunlar, boşvermek lazım :)

aman iyileşmesine sevindim, kuzucuğum benim, içim gitti valla o ateş çıktıkça :( Allah çocuklarımızı hastalıklardan, kazalardan, belalardan, kötülerden, kötülüklerden korusun...

ayyy kıyamam kuzuma, insanın içi gidiyor değil mi öyle ağlayınca? Rüzgar'da çok nadir de olsa yapıyor aynı şeyi o zaman içim titriyor ama kızmışsam yüz göz olmamak için içime atıyorum ve taviz vermiyorum ama içim parçalanıyor o haline... gerçekten huy değiştirmeleri çok kötü hastayken... dediğin gibi onlar hasta olmasın, biz olalım :)

ooooo kimler gelmiş nasılsınız kızlar

ablacım nasılsın maşallah rüzgar kocaman olmuş allah nazarlardan saklasınn

mavicim nasılsın migrenin tutmuş geçmiş olsun inşallah çabuk geçer canım berra nasıl maşallah oda kocaman olmuş

gülçinim canım hoşgeldin nasılsın nasıl geçti tatil imzandaki resminiz harika maşallah

fatoşcum nerdesinnn sende gelmiyon artık aras nasıl canım

jerror canım nasılsın cemrem nasıll

gülçin hoş geldin canım ttail bitmiş ha ceren hastalanmış geçmiş olsun canım şimdi nasıl...bizde hafta sonu kuş adasına gittik acaip yandım yav aras bile yandı okardar korumamıza rağmen...

filiz ablacım kız valla haklısın kimse gelmiyo...rüzgarda huysuzmuş kesin diştendir allahım şifa versin tüm bebeişlere..

arife
geliyom canım ya hafta sonu yoktuk o yüzden giremedim sen nasılsın canım...

gülçinm hoşgeldnnn ceren nasıl şimdi...evet topik iyice boşlandı valla bu ara o kadar çok işim vardı ki ve gelen giden olmasına ragmen arada girdim..eblacım listeden eser kalmadı ki kim geliyorki gelenler belli..sorma ablacım çamaşır off bir de nasıl sıcak varki anlatamam..neyse öptm sizi ben berrayı bir suya soyayım iyice terledi yavrum sonrada süslenmeye ..misafirlige gidiyoruz yemege..öpüldünüz..

gülçin hoş geldin canım ttail bitmiş ha ceren hastalanmış geçmiş olsun canım şimdi nasıl...bizde hafta sonu kuş adasına gittik acaip yandım yav aras bile yandı okardar korumamıza rağmen...

filiz ablacım kız valla haklısın kimse gelmiyo...rüzgarda huysuzmuş kesin diştendir allahım şifa versin tüm bebeişlere..

arife
geliyom canım ya hafta sonu yoktuk o yüzden giremedim sen nasılsın canım...
anladım canım ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok aynı işte ben de uğramadaım ne zmandır karşılaşamadık canım
kumsalımm iyiyiz şükür berra da iyi şükür şimdi kuduryor ne yapsın...sen ne yaptın nasılsın görünmüyorsun..

maşallah berraya bende iyiyim canım aynı yok bir değişiklik işte iş güç

günaydın herkese
arifecim evet canım raslaşamadık bayağıdır...
nasılsınız bu gün...hatunlar..
evet bende bu topiğe ilk girdiğim zamanlar çok güzeldi bi sürü insan vardı heycanla herkes doğumu beklişyodu doğumu yapan kayboldu inşallah iylerdir de gelmiyolar işte...

arifem izine çıkıyormuşsun başa topiklerden öğrendim bunu
artık bize buralara yazmaktan sıkıldın sanırım neyse canın sağolsun güzelim.
ben hala buralardayım bilgin olsun tatlım.

Back
X