günaydınlaaar... valla topik resmen tatile girmiş, kimse gelmemiş

üzüldüm doğrusu, eskiden böyle miydi? herkes birbirinden haber alırdı, birbirini merak ederdi, ne oldu şimdi? herkes doğurdu ve topiğin pabucu dama mı atıldı? arada sırada da olsa merak edip geliyorum, bunu da mı yapamıyor kimse? zaten müdavimler belli, iki arada bir derede gelip bir bakınıyorlar, eh onların da yazıları burada zaten, neyse daha fazla bir şey demeyeyim çok kızdım çünkü kötükedihüso
tatil tamam da en azından haber verilir ben şuraya gidiyorum, şu kadar süre yokum diye, o bile yok baksana, neyse bizbize de yeteriz gülüm :)
eyvaaaah yine mi migren? Allah yardımcın olsun, offf... Berra iyice toparladı mı kendini? amaaan o ütüleri sorma... her gün makine çalışıyor ve her gün ütü çıkıyor, Rüzgar'ın günde 4-5 posta kıyafetini, 4-5 posta da önlüğünü değiştiriyorum... hem sen hem de Gülçin bizim evi gördünüz, çok sıcak, terledikçe oğlanın üstünü değiştiriyorum ve böylece bol bol çamaşır üretiyorum :) neyse dikkat et canım kendine, geçmiş olsun, görüşürüz :)
hiç sorma ya, tamamen terkedilmiş topik
Ceren nasıl oldu? ateşi normale döndü mü? kıyamam kuzuma, içim eridi valla ateşi çıktıkça... siz gittikten 2 gün sonra Rüzgar öksürmeye ve burnu akmaya başladı, ateş yoktu, anlaşılan diş çıkarıyordu ama geceler uzun oldu tabii, saat başı uyanıyordu, sanırım burnu tıkandığı içinmiş çünkü burun spreyi sıkınca rahatlayıp uyudu... neyse şimdi daha iyi çok şükür, burun akıntısı geçti, öksürük de hafifledi... çocuklar hasta olmasın ya, onlar hasta olunca çok kötü oluyor... büyüklerin bir lafı vardı, "hasta olduğuna mı, huy değiştirdiğine mi yanayım" diye, doğruymuş valla...
yoğun olacakmışsın canım bu hafta, kolay gelsin sana :) çok öpüyorum seni :)