Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gülçincim saol tatlım iyim şükür arasta iyi teyzesi tam bii adam oldu sorma valla pamuk şekerim nasıl annesi...

evet burası terkedilmiş gibi...:((

malesef böyle oldu canım
kimseyede kızamıyorum ki artık hrekesin kendince haklı sbepleri var gelmemek için.
Ama bu kadar da kimsesiz bırakılacağını hiç düşünmemiştim açıkçası.
Çok kötü oldu bu durum malesef...

gülçincim saol tatlım iyim şükür arasta iyi teyzesi tam bii adam oldu sorma valla pamuk şekerim nasıl annesi...

oohh maşallah görüyorum resimlerini facede güzelim yaaa dünyaya gelen büyüyor işte
allah onlara sağlık sıhhat versin ne diyelim
Pamuk şekerinde iyi teyzesi maşallah sadece mevsim değişikliğinden dolayı soğuk algınlığımız var birazcık o kadar. Oda geçer inşallah yakında.

ölmüş gitmiş burası yazık ne güzel anılar var halbuki.......

Hilalcim çok haklısın cnaım malesef öyle oldu birtanem
Ne anılar ne sohbetler ne yaşanmışlıklar vardı değilmi?
Hal böyle olunca bir tek benim gelmemde bir işe aramıyor zaten
gelip kendi kendime yazıyorum kimse yok.
Can sıkıcı ve moral bozucu bir durum malesef :1no2:

nerdesiniz ya buraya girdim mi içim acıyo valla

Benimde içim acıyor bu yüzden de artık girmiyorum girmek isteiyorum :çok üzgünüm:

insallah benim de kasimda dogum Allah izin verirse insallah gün sayiyorum ama ayni zamandada korkuyorum :)))

Hayırlısı lsun güzelim sağ salim alırsın inşallah bebişini kucağına :Saruboceq:

gülçincim sen yiine gel canım be...
her kese günaydın
arifecim günaydın
durunun annesi sağlıklı doğumlar diliyorum
hatice elif hayırlı doğumlar canım sağlıkla alın yavrularınızı

günaydın kızlar nasılsınız herpinize güzel bir hafta diliyorum

Günaydın canımcım sanada hayırlı haftalr olsun birtanem

98 gün kaldı kızlar çok heyecanlıyım

sakin ol bu kadar heyecan yapma allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebekine inşallah canım....

gülçincim sen yiine gel canım be...

geliyorumda canım kendi yazdıklarımı görüyorum daha nesine geleyimki....
Bende sıkılıyorum yani bir süre sonra....

:uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

selam diycem yine kimse yok
olsun gülçincim be napçan kaç gündür giriyom aynı satfa atlayamadı

malesef böyle oldu canım
kimseyede kızamıyorum ki artık hrekesin kendince haklı sbepleri var gelmemek için.
Ama bu kadar da kimsesiz bırakılacağını hiç düşünmemiştim açıkçası.
Çok kötü oldu bu durum malesef...

oohh maşallah görüyorum resimlerini facede güzelim yaaa dünyaya gelen büyüyor işte
allah onlara sağlık sıhhat versin ne diyelim
Pamuk şekerinde iyi teyzesi maşallah sadece mevsim değişikliğinden dolayı soğuk algınlığımız var birazcık o kadar. Oda geçer inşallah yakında.

Hilalcim çok haklısın cnaım malesef öyle oldu birtanem
Ne anılar ne sohbetler ne yaşanmışlıklar vardı değilmi?
Hal böyle olunca bir tek benim gelmemde bir işe aramıyor zaten
gelip kendi kendime yazıyorum kimse yok.
Can sıkıcı ve moral bozucu bir durum malesef :1no2:

Benimde içim acıyor bu yüzden de artık girmiyorum girmek isteiyorum :çok üzgünüm:

Hayırlısı lsun güzelim sağ salim alırsın inşallah bebişini kucağına :Saruboceq:

evet canım ben de gelicem ama bakıyorum hep kimse yok ee senin de işin oluyor birebir görüşemeyebiliyoruz çoğu zamankös kös beklemektense başka topiklere takılmaya başladım ne yalan söyliyeyim,filiz ablamı göremedim hiç eskilerden de kimse kalmadı hele önceki topiğimizde ne güzel muhabbetler vardı bi de çiğdem vardı hani noldu ona merak ediyorum tekrar hamiş kaldı mı ki of of eski günler..............

kızlar topiğin hali benide üzüyor valla ama bi masa başı iş bulsam ben yine hep burda olucam

evet canım ben de gelicem ama bakıyorum hep kimse yok ee senin de işin oluyor birebir görüşemeyebiliyoruz çoğu zamankös kös beklemektense başka topiklere takılmaya başladım ne yalan söyliyeyim,filiz ablamı göremedim hiç eskilerden de kimse kalmadı hele önceki topiğimizde ne güzel muhabbetler vardı bi de çiğdem vardı hani noldu ona merak ediyorum tekrar hamiş kaldı mı ki of of eski günler..............

sen gel canım gel ben yine arada girip okuyorum ne var ne yok diye o kadarda terk etmedik heralde topiki :):):)
sen hangi topiklere takılmaya başladın bakiiimmmmmmmm CADIARZU

eskilerden pek kimse kalmadı cnaım gördüğün üzere doğuran kayboldu malesef herkesin kendince bir işi bir sebebi var işte ne edek....

kızlar topiğin hali benide üzüyor valla ama bi masa başı iş bulsam ben yine hep burda olucam

olsun dünürüm arada da olsa geliyonuz ya önemli olanda bu hiç gelmeyenlerde var benim bildiğim ama bende saklı onlar fisfisfis

sen hayırlısı ile bir iş bul başlada biz yine lak lak yaparız dünürüm :lepi: :lepi:

bugunkü tünaydını ben vereyim sizlere
Tünaydııınnnnn
yağmurlu hava mayışık mayışık oldum iyice

sen gel canım gel ben yine arada girip okuyorum ne var ne yok diye o kadarda terk etmedik heralde topiki :):):)
sen hangi topiklere takılmaya başladın bakiiimmmmmmmm CADIARZU

eskilerden pek kimse kalmadı cnaım gördüğün üzere doğuran kayboldu malesef herkesin kendince bir işi bir sebebi var işte ne edek....

olsun dünürüm arada da olsa geliyonuz ya önemli olanda bu hiç gelmeyenlerde var benim bildiğim ama bende saklı onlar fisfisfis

sen hayırlısı ile bir iş bul başlada biz yine lak lak yaparız dünürüm :lepi: :lepi:

tamam canım senin için gelicem erenden fırsat buldukcasaten bi sen bi de burcuyla görüşüyoz artık o kadar.............

bide fatoş die bi arkadaş var o da gelio arada topik oldu topu topu 4 kişi. bilmiyorumkismile

canım şu bebek bakımı ve beslenmesi,ek besin topiğine falan takılıyorum oralardan da baya bişeyler öğrendim valla şakkıdı

heee ben de ders vermeye başlayabilirim burda nasıl olur bilmem bizim öğrencilere pek benzemezler ama bilemiyorum ama sabahları boş olurum gene ööyle aylarca boşlamam ben allah korusun önemli bişey olmadıktan sonra olumunekankayizsmile

bugunkü tünaydını ben vereyim sizlere
Tünaydııınnnnn
yağmurlu hava mayışık mayışık oldum iyice

dünürümmmm havalar artıkın böyle bacım ne etçezzzz
damadım nasıl eyimi şekercik?

tamam canım senin için gelicem erenden fırsat buldukcasaten bi sen bi de burcuyla görüşüyoz artık o kadar.............

bide fatoş die bi arkadaş var o da gelio arada topik oldu topu topu 4 kişi. bilmiyorumkismile

canım şu bebek bakımı ve beslenmesi,ek besin topiğine falan takılıyorum oralardan da baya bişeyler öğrendim valla şakkıdı

aynen öyle canım yaaa burcuda her zaman fırsat bulamıyor gelmeye diğer arkadaşlarda kimisi soğudu buran kendi kendisine ne olduysa kimi hevesini aldı işi kalmadı kimi fırsat bulamıyor gelmeye kimiside her daim kk da ama bu topiği unutmuş gibi hareket edip başka yerlerde takılıyor artık böyle yanii... Herkesin diyorum ya kendince sebepleri var....

bende ilgilenmiyorum artık açıkçası yani bir yere kadar napıyım....

fatoş evet her daim gelen arkadaşlardan biri oda sık sık uğramaya çalışır toikimize...

evet canım gördüm açtığın konuları takıldıüın yerleri iyi yapıyorsun burda artık eski ortam yokkiş bari sitenin başka kollarından faydalan en iyisi....

heee ben de ders vermeye başlayabilirim burda nasıl olur bilmem bizim öğrencilere pek benzemezler ama bilemiyorum ama sabahları boş olurum gene ööyle aylarca boşlamam ben allah korusun önemli bişey olmadıktan sonra olumunekankayizsmile

orda özel ders düşünemiyrum canım yaaaaaaaa allah yardımcın lsun valla.....

Back
X