Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet burası terkedilmiş gibi...(
gülçincim saol tatlım iyim şükür arasta iyi teyzesi tam bii adam oldu sorma valla pamuk şekerim nasıl annesi...
ölmüş gitmiş burası yazık ne güzel anılar var halbuki.......
nerdesiniz ya buraya girdim mi içim acıyo valla
insallah benim de kasimda dogum Allah izin verirse insallah gün sayiyorum ama ayni zamandada korkuyorum :)))
günaydın kızlar nasılsınız herpinize güzel bir hafta diliyorum
98 gün kaldı kızlar çok heyecanlıyım
gülçincim sen yiine gel canım be...
çok güzel![]()
selam diycem yine kimse yok
olsun gülçincim be napçan kaç gündür giriyom aynı satfa atlayamadı
malesef böyle oldu canım
kimseyede kızamıyorum ki artık hrekesin kendince haklı sbepleri var gelmemek için.
Ama bu kadar da kimsesiz bırakılacağını hiç düşünmemiştim açıkçası.
Çok kötü oldu bu durum malesef...
oohh maşallah görüyorum resimlerini facede güzelim yaaa dünyaya gelen büyüyor işte
allah onlara sağlık sıhhat versin ne diyelim
Pamuk şekerinde iyi teyzesi maşallah sadece mevsim değişikliğinden dolayı soğuk algınlığımız var birazcık o kadar. Oda geçer inşallah yakında.
Hilalcim çok haklısın cnaım malesef öyle oldu birtanem
Ne anılar ne sohbetler ne yaşanmışlıklar vardı değilmi?
Hal böyle olunca bir tek benim gelmemde bir işe aramıyor zaten
gelip kendi kendime yazıyorum kimse yok.
Can sıkıcı ve moral bozucu bir durum malesef :1no2:
Benimde içim acıyor bu yüzden de artık girmiyorum girmek isteiyorum :çok üzgünüm:
Hayırlısı lsun güzelim sağ salim alırsın inşallah bebişini kucağına :Saruboceq:
evet canım ben de gelicem ama bakıyorum hep kimse yok ee senin de işin oluyor birebir görüşemeyebiliyoruz çoğu zamankös kös beklemektense başka topiklere takılmaya başladım ne yalan söyliyeyim,filiz ablamı göremedim hiç eskilerden de kimse kalmadı hele önceki topiğimizde ne güzel muhabbetler vardı bi de çiğdem vardı hani noldu ona merak ediyorum tekrar hamiş kaldı mı ki of of eski günler..............
kızlar topiğin hali benide üzüyor valla ama bi masa başı iş bulsam ben yine hep burda olucam
sen gel canım gel ben yine arada girip okuyorum ne var ne yok diye o kadarda terk etmedik heralde topiki :):):)
sen hangi topiklere takılmaya başladın bakiiimmmmmmmm CADIARZU
eskilerden pek kimse kalmadı cnaım gördüğün üzere doğuran kayboldu malesef herkesin kendince bir işi bir sebebi var işte ne edek....
olsun dünürüm arada da olsa geliyonuz ya önemli olanda bu hiç gelmeyenlerde var benim bildiğim ama bende saklı onlar fisfisfis
sen hayırlısı ile bir iş bul başlada biz yine lak lak yaparız dünürüm :lepi: :lepi:
bugunkü tünaydını ben vereyim sizlere
Tünaydııınnnnn
yağmurlu hava mayışık mayışık oldum iyice
tamam canım senin için gelicem erenden fırsat buldukcasaten bi sen bi de burcuyla görüşüyoz artık o kadar.............
bide fatoş die bi arkadaş var o da gelio arada topik oldu topu topu 4 kişi. bilmiyorumkismile
canım şu bebek bakımı ve beslenmesi,ek besin topiğine falan takılıyorum oralardan da baya bişeyler öğrendim valla şakkıdı
heee ben de ders vermeye başlayabilirim burda nasıl olur bilmem bizim öğrencilere pek benzemezler ama bilemiyorum ama sabahları boş olurum gene ööyle aylarca boşlamam ben allah korusun önemli bişey olmadıktan sonra olumunekankayizsmile