Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

[
Eh işte biliyorsun nasıl olduğumu güzelim ne iyi ne kötü idare ediyorum.....

kıss hilal nerenle okuyorsun yzıyı beee manyak karı :1:
anne sütünün değerini heraldeki çok iyi biliyorum çatlak ama bu kadar yakınıyorsun ya bırak dedik sanada iyilik yaramıyor heee bırak emsin o zaman çocuk ağlanma sende madem sütünde var bak ne güzel bağışıklığı güçlenir ben emziremedim biliyorsun içimde uhde kaldı mafoldumben mafoldumben

hadi bakalım dene sen o yöntemide belki işe yarar

gönül canım hoşgeldin nasılsın? Neden evinizde net yok hayırdır? evmi değiştirdiniz yoksa?
miracıda senide öpüyorum cancaım....

canım bende böyle görmeyi özlemişim valla umarım devamı gelir bunun...

ben idare eder durumdayım canım yaaa bir grip oldum üç haftayı geçti hala iyileşemedim malesef böyle idare etmeye çalışıyorum işte...

ceren iyi tatlım bomba gibi maşallah beni hasta etti kendisi düzeldi bana sataşıyor sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sen nasılsın neler yapıyorsun tatlım görüşemedik hiç ne oldu mutfak dolapların yapıldımı?
amin inşallahh :)
çok geçmiş olsun gülçinim iy bak kendine yerim ben onu benim için kocaman öpermisin cereni lütfenopuyorumnanaktan
ben iyiyim çok şükür en son konuştuğumuz gibiyim gülçinim ne bi eksik nede fazla
çalışıyoruz yoğunuz yine yok canım nerdeee öylece kullanıyorum malum benim aşılama varya düşündün taşındım daha ağır bastı erteledim dolap işini ama aşılamadan sonra duruma göre bakıcaz artık allahın izniyle sadece dolapları değil komple mutfağı değiştirmeyi düşünüyorum fayans falan inşallah bir aksilik çıkmaz iş çok yaniii :)
gülçinim kuşum senin mutfağını ben çok beyenmiştim rica etsem eklermisin resimlerini zahmet olmasa
kızlar ben geldiimmm...ama kimsecikler yok..dün döktürmüşsünüz ama ben gelemedim..ablacım da gelmiş ne güzel artık yeniden bir araya gelebilecegiz...

neşecim dogum yapmış allah analı babalı büyütsün..

beyazcım işin zor valla umarım kısa zamanda bi çözüm olur şu gaz sorununa..

gülçinimm ne haber tatlım neyin vardı ilaç falan bahsetmişsiniz..

kumsalım ne haber tatlım..nasıl gidiyor..mutfakmı yaptıracaktın gülçin bahsemiş bak resimlerini koy sonra..bayılıyorum degişik mutfaklara...

nurcum ne haber resimlerini gördüm kuzucukların maşallahları var..

fatoşcum ne haber nasılsın...ya unuttuklarım varsa çok ama çok özür dilerim valla sık takip edemiyorum o yüzden aklımda kalmıyor ...

hepinizi çok öptmm..
mavicim canım benim nasılsın berra nasıl ben iyiyim şekerim hamd olsun bir yaramzlık yok koşturmaca alah izin veririse yaptırcam canım ama heralde bahara doğru falan olur gibime geliyor tadilat falan olucak fayans vs. kışın zor olur eeee bide aşılama yaptırıcam mecbur erteledimmmm sen neler yapıyorsdun nasıl gidiyor bende kocaman öpüyorum siziopuyorumnanaktan
arifecim nurcum öznurcum iyim saolun canlarım aras paşada ii napsın sizlerde iymisiniz....
arife görüşemiyoz kuzum ne var ne yok

canım benim fatoşcum iyiyim şükürler olsun sen nasılsın evet canım bayadır giremdim hem kafam dağılsın hemde işler öok yoğundu ama sizsiz olmuyor işte kuzum eninde sonunda burda alıyorum soluğu çok öpüyorum arası ve seniiopuyorumnanaktan

slmstrr nasılsın tatlım..süt konusunda haklıısn ama 6 aydan sonra kesinlikle ek gıdalara geçmelisin yogurt sebze ve meyve püresi olarak takip etmeli..gülçinde zaten uykusuzluga bi nevide çare olsun diye önerdi.tamamen kesme memeni ama mutlaka çocuga ek gıda ver..çünkü bu onun yemeklere alışmasını saglıyor

gcan nasılsın tatlım..miraç nasılll..

bu arada miraç deyince aklıma geldi..burcu nerelerde...

canım benim sağol ama ben ek gıdaya geçeli 5 ay oldu ben kör cahil değilim ki :CüvCüv: hatta doktorum 1 ay erken geçirdi sütüm yetmiyor diye,

ben menümüzü yazayım bari
sabah:meyve püresi içinde ceviz bebe bisküvisi pekmez maden suyu çok az

öğle:her türlü çorba sebze et tavuk pilav o gün ne pişirdiysem artık....

ikindi.yoğurt

akşam :muhallebi
aralarda da anne sütü alıyor bu arada 2 tane dişimiz daha çıkmış belki ondan azıtmıştır bu ara ama bu sorun hep var genelde.

ben oradan gülçine kızmış gibi mi görünüyorum ya ben ona kızamam ki tatlı cadım o benim.oraya da ağlayan surat koymuş zaten üzüldüm:(

ben sıkıntımı sizlerle paylaşayım dedim zaten Allah ın yüksekovasında bi başımayım sizle de paylaşamıyacaksam kiminle paylaşayım...........

günaydın kızlarrr nasılsınızz ay burayı bu şekilde görmeyi çok özlemişim eski topiğimiz geldi aklıma birden
Gönülcüm canım benim nasılsın çok özledik sizleri ya miracın doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahh en kısa zamanda yine aramızda görmek isityoruz bende bir değişiklik yok hala bekliyoruz bu yaramazı işte çok koşturuyor peşinden sıpa :))
nurum canım nasılsın ilayda nasıl hoşgeldin bizde çok özledik
beyazım canım benim nasılsın miniiklerin nasıl allah uzun ömürler versin kuzulara
gaz probleminiz varmış umarım çabuk düzene girer öpüyorum

filiz abalcım hoşgeldin naıslsın rüzgar nasıl sonunda net geldi şükür hep burada kal ablam
burcum canım nasılsıın kuzum miraçta yei yaşına merhaba dedi demek rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım damatlığınıda gör emii
fatoşcum canım nasılın aras nasıl kız gene gezmelerdemisin sen gelmiyorun:)
hilalcim canım sen nasılsın eren nasıll
nesecim canım bebişini kucaklamışsın tebrik ederim allah analı bablı büyütsün kuzum çok öpüyorum seni ve meleğini

gülçinim meleğim benim nasılsın hastamı oldun sen ya geçmiş olsun ceren nasıl

canıımmm iyiyim tatlım çok şükür eren de iyi.sen nasılsın sen de özlettin gel artık hem de güzel haberlerle inş.................

kızlar ben geldiimmm...ama kimsecikler yok..dün döktürmüşsünüz ama ben gelemedim..ablacım da gelmiş ne güzel artık yeniden bir araya gelebilecegiz...

hepinizi çok öptmm..

canım hoşgeldin sefalar getirdin tatlım nasılsın dişin nasıl oldu geçtimi tamamen artık?

Evet arkadaşlar sık sık olmasada geliyorlar bırakmıyorlar topiği sağolsunlar opuyorumnanaktan

canım soğuk algınlığım vardı kaç haftadır kurtulamadım malesef sinüzite dönmüş onu bahsediyorduk şuan daha iyiyim ama ilaçlarında yardımı ile atlatıyorum...

Bizde sizi öpüyoruz tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim yukarda yazıyo bak kendin yazmışsın emzirmenin ona faydası yok diye o yüzden öyle anladım bende yani ağlıyorum evet çok zor çünkü onu da kesmek istemiyorum hakkı diye düşünüyorum derdimi paylaşmak istedim sizinle arkadaşımsınız diye......sağol düşündüğün için canım benim kıyamam sana üzülme az da olsa emdi diye biliyorum cerenimi o da yeter ona sen onu telafi etmişsindir zaten :teselli:

denedim dün akşam işe yaradı gibi başlangıç olarak pek fena değil inş.sonuç verir.....

yaw gülüm tamam ben yanlış yazdım kabul et sen nasılsa benim ne demek istediğimi anladın sorun yok o halde hadi kapatalım bu emzirme mevzusunu.
Kıs bak hele bişi sorucam erenin artık dişleri var ısırmıyormu anacım memişlerini yaaaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile delikafadulden delikafadulden

hilaaaaallllllllll tabikide paylaşacaksın herşeyini orda kiminle dertleşeceksin be yavrucum biz varız burda kimse olmasa ben varım biliyorsun baktın çok daraldın kk da yokum bir alo de saatlerce ağlaşırız yavrucum yaaa.... Senin doğum sancılarını bile beraber çektik güzelim biz yaaaaa :teselli: :teselli: :teselli:

sen ne uyguluyorsun yavrucum erene :uhm:

ceren emdi ama sadece 2 ay :2: :2:
sağlık olsun ne yapalım allahım dert vermesin.....

amin inşallahh :)
çok geçmiş olsun gülçinim iy bak kendine yerim ben onu benim için kocaman öpermisin cereni lütfenopuyorumnanaktan
ben iyiyim çok şükür en son konuştuğumuz gibiyim gülçinim ne bi eksik nede fazla
çalışıyoruz yoğunuz yine yok canım nerdeee öylece kullanıyorum malum benim aşılama varya düşündün taşındım daha ağır bastı erteledim dolap işini ama aşılamadan sonra duruma göre bakıcaz artık allahın izniyle sadece dolapları değil komple mutfağı değiştirmeyi düşünüyorum fayans falan inşallah bir aksilik çıkmaz iş çok yaniii :)
gülçinim kuşum senin mutfağını ben çok beyenmiştim rica etsem eklermisin resimlerini zahmet olmasa

sağol birtanem valla kendime baktığım halde oluyor bunlar bakmasam direk tahtalı köye yolcu olcam heralde :1: :1:

canım benimmmmm verdiğin karara senin adına çok sevindim birtanem dualarım her daim seninle hayatım inşallah bu sefer minikin sana ulaşır ve dualarımız kabul olur tatlım. En güzel haberlerini bekliyorum sabırlaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq:

woowww komple mutfağı değiştirmende iyi fikir çok iyi olur sana yenilik iyi gelir insana artık mutfak tamamen bitince görürüz son halini inşallah. Canım akşama evden eklerim resimleri yazarım burayada bakarsın tekrar bal böcüğüm.... Elimden gelen birşey olursada biliyorsun seve seve tatlım bir telefon yeter yerimseniben yerimseniben

sevoorrummm seniii vede öpoorrummm yanacıklarından ceren hanımıda seve seve sırf senin çin en sulusundan öperim birtanem Sana verdiğim sözüde unutmadım aklımda ama benim zilli kızım kendini video ile çekmeme izin vermiyor onu öyle bir yakalayacağım ki kendisi bile büyüdüğünde izlerken yerlere yatacak kendi haline :1: veeee çektiğim gibide sana yollayacağım cancağızımmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim sağol ama ben ek gıdaya geçeli 5 ay oldu ben kör cahil değilim ki :CüvCüv: hatta doktorum 1 ay erken geçirdi sütüm yetmiyor diye,

ikindi.yoğurt

aralarda da anne sütü alıyor bu arada 2 tane dişimiz daha çıkmış belki ondan azıtmıştır bu ara ama bu sorun hep var genelde.

ben oradan gülçine kızmış gibi mi görünüyorum ya ben ona kızamam ki tatlı cadım o benim.oraya da ağlayan surat koymuş zaten üzüldüm:(

ben sıkıntımı sizlerle paylaşayım dedim zaten Allah ın yüksekovasında bi başımayım sizle de paylaşamıyacaksam kiminle paylaşayım...........

wwoowwww paşanın menüsü harikkaaaaaaaaaa
hilaaallll sana anne diyebilirmiyim benide böyle beslermisin :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
anne sütü hariç tabeee :1:

yukarıda yazdım sana burayada tekrar yazmıyorum şekercim sen anladın oniiiiii yerimseniben yerimseniben

canım hoşgeldin sefalar getirdin tatlım nasılsın dişin nasıl oldu geçtimi tamamen artık?

Evet arkadaşlar sık sık olmasada geliyorlar bırakmıyorlar topiği sağolsunlar opuyorumnanaktan

canım soğuk algınlığım vardı kaç haftadır kurtulamadım malesef sinüzite dönmüş onu bahsediyorduk şuan daha iyiyim ama ilaçlarında yardımı ile atlatıyorum...

Bizde sizi öpüyoruz tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yaw gülüm tamam ben yanlış yazdım kabul et sen nasılsa benim ne demek istediğimi anladın sorun yok o halde hadi kapatalım bu emzirme mevzusunu.
Kıs bak hele bişi sorucam erenin artık dişleri var ısırmıyormu anacım memişlerini yaaaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile delikafadulden delikafadulden

hilaaaaallllllllll tabikide paylaşacaksın herşeyini orda kiminle dertleşeceksin be yavrucum biz varız burda kimse olmasa ben varım biliyorsun baktın çok daraldın kk da yokum bir alo de saatlerce ağlaşırız yavrucum yaaa.... Senin doğum sancılarını bile beraber çektik güzelim biz yaaaaa :teselli: :teselli: :teselli:

sen ne uyguluyorsun yavrucum erene :uhm:

ceren emdi ama sadece 2 ay :2: :2:
sağlık olsun ne yapalım allahım dert vermesin.....

sağol birtanem valla kendime baktığım halde oluyor bunlar bakmasam direk tahtalı köye yolcu olcam heralde :1: :1:

canım benimmmmm verdiğin karara senin adına çok sevindim birtanem dualarım her daim seninle hayatım inşallah bu sefer minikin sana ulaşır ve dualarımız kabul olur tatlım. En güzel haberlerini bekliyorum sabırlaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq:

woowww komple mutfağı değiştirmende iyi fikir çok iyi olur sana yenilik iyi gelir insana artık mutfak tamamen bitince görürüz son halini inşallah. Canım akşama evden eklerim resimleri yazarım burayada bakarsın tekrar bal böcüğüm.... Elimden gelen birşey olursada biliyorsun seve seve tatlım bir telefon yeter yerimseniben yerimseniben

sevoorrummm seniii vede öpoorrummm yanacıklarından ceren hanımıda seve seve sırf senin çin en sulusundan öperim birtanem Sana verdiğim sözüde unutmadım aklımda ama benim zilli kızım kendini video ile çekmeme izin vermiyor onu öyle bir yakalayacağım ki kendisi bile büyüdüğünde izlerken yerlere yatacak kendi haline :1: veeee çektiğim gibide sana yollayacağım cancağızımmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

wwoowwww paşanın menüsü harikkaaaaaaaaaa
hilaaallll sana anne diyebilirmiyim benide böyle beslermisin :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
anne sütü hariç tabeee :1:

yukarıda yazdım sana burayada tekrar yazmıyorum şekercim sen anladın oniiiiii yerimseniben yerimseniben

gülüm benim sağol kapatalım bence de canım benim kocam yoktu sen vardın doğuma giderken yanımda bana yoldaş oldun rahatlattın beni unutur muyum hiç açıcam tel sana ama çalışıyosun yoğunsun diye rahatsız etmek istemiyorum ondan Şeniz

çok fazla ısırmıyo ya 6 tane zaten dişi daha çok kaşınırsa arad bi hoplatıyo beni yerimden :1:

gel canım benim meme bilem veririm sana nolcak ısırmazsın dimi kaydirigubbakcemile3keşkem yakın olaydık da ceren i de emzirirdim valla helal olsun ona :ecrin_bebek:

bu arada geçmiş olsun gülçincim allah şifa versin..............

eren e de şu yatır kaldır yöntemini deniyorum kendi kendine uyumasını öğrenmesi ve özellikle geceleri iyi uyuması için filiz abla ve burcu yapmış ve başarmışlar inş.ben de başarırım.

merhaba kızlaaar... ne güzel eski günlerdeki gibi geçmişi okudum ve geldim :) aferim size... kocamaaaaan bir alkış size alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Selam canlarım nasılsınız...
Deryacım allah yardımcın olsun canım
filiz abla sen anlattın ben sinir oldum ne insanlar var
iyidir canım sen nasılsın? ayyy hiç sorma ya... neyse geçti gitti çok şükür :)
ay canım ya kıyamam sana ama iyi dayanmışsın valla ben çıldırırdım özellikle bu uyku konusunda çok hassasım eren de doğru düzgün uyumuyor sinir ediyo beni bazı geceler ağlıyorum bu geceki gibi :1ninca: eşinin böyle koz vermemesi lazım ya hele ki kayınvalidene hele ki yok yere:olmaz:çocuk bu ya ne zaman ne yapacağı belli olmuyor panik mi oldu ne oldu da öyle yaptı ki :uhm:
yok ya ne paniği, sadece işgüzarlık yaptı o kadar, düşüncesiz işte :olmaz:

kendi mi uyuyor yoksa memede ya da sallayarak mı uyutuyorsun? kendi kendine uyumuyorsa sen daha çoooook uyanırsın geceleri :ecrin_bebek:
gülçinimmmm iyiyim şeker iyiyim de şu çocuğun uykusu beni delirtiyor ya bu gece 9 kere kalktı ya inanabiliyor musun babası alıyo onda da uyumuyo gıcık valla yaza kadar sabredip kesecem memeden yeter 1.5 sene emmiş olur 10 aydır uyumuyorum ya tipim kaydı zombilikten sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
artık memeden kemen uyku düzeni için iyi olur, yeterince emmiş, keşke hepimiz o kadar emzirebilseydik... artık büyüdü annesi, evet 2 yaşına kadar emzirin diyor uzmanlar ama çocukların gece uykularının bozulduğunu hesaba katmıyorlar, biliyorsun kaliteli uyku çok çok önemli bebekler için, büyüme hormonları uykuda salgılanıyor, o yüzden geceleri kesintisiz uyumaya geçmiş olması gerekiyor artık, hala emzirmek istiyorsan gece memesini kes, gündüz emzir, akşamları uyumadan önce muhallebi yediriyorsun sanırım, en son gece saat 11 gibi devam sütü ver, sabaha kadar uyumasını sağlamaya çalış ence canım, ben Rüzgar'ı böyle alıştırdım, şimdi kesintisiz uyuyor sabaha kadar (aman maşallah diyeyim, hemen nazar değiyor serseriye)
valla allahtan kaynana sakin durmuş yoksa büyük olay çıkabilirdi dün akşam...

ben olsam zaten kesin çıkmıştı o olayda :1: :1:
hehehe... bilmez miyim seni :1:
Şekerlerim merhabalar hepinize uzuuuuun bi zamandır yoktum hem evimde hemde aranızda özlemiştim sizleri...
Neşem doğum yapmış hayırlı olsun annesiyle-babasıyla ve sevdikleriyle mutlu ve sağlıklı şekilde yaşasın inş..:Saruboceq:
Ablam senin çete toplu şekilde çıldırtmış seni mehmet abiyide içine katıp hepsini bi kovalayıverseydin bak çok sinir oldum şimdi:oklava::oklava:
Gülçinim gülüm sen nasılsan bakalım msnde görüşüyoruz ama burdada yazayım dedim kaydirigubbakcemile3
Burcum miracım yeni yaşında uslu herşeyi yiyen bi bebek olur inş...
Beyazım valla çok ama çok kolay gelsin ben bi iloşla başa çıkamıyorum inş gazınızda biran önce biter...
hilal sen nasılsın canım paşamız nasıl...
Fatoş, sen napıyorsun canım aras paşam nasıl bakalım....
canııııımmmm :) evet çete iş başındaydı yine :) nasıl oldun sen? iyileşebildin mi? kuzum nasıl?
aaaa şeker naptın ya faydası olmaz olur mu anne sütünün ek besine geçeli aylar oldu tabii ki sende yani gece de doyurup yatırıyorum ama nafile :1: ciciş löp löp yutuyor herşeyi çok şükür o konuda bi sıkıntım yok ama anne sütü gibisi var mı kuranda ve doktorlar tarafından tavsiye ediliyor 2 yaşına kadar emzirmek. kıızzzz !sosyete bile emzirmekten yana anti meme seniiiikaydirigubbakcemile3 :1:

zor gerçekten uykusuzluk şu yatır kaldır yöntemini deniycem bakalım hayırlısı burcucum tavsiye etti sağolsun inş.işe yarar :emir_bebek:
aaa Burcu denemiş mi o yöntemi? işe yaramış herhalde tavsiye ettiğine göre :)

sadece geceleri değil günüdüzleri de uygulayacaksın canım o yöntemi :) biliyorsun benim en büyük problemim Rüzgar'ın uykularıydı ama kendi kendine uyumaya alıştırdığımdan beri çok rahatım :) darısı başına inşallah :)
herkeze slm nasilsiniz canlarim cok özledim sizleri.bayadir giremiyorum cünkü evde internet yok artik ama en kisa zamanda tekrar internet alicaz.biz iyiyiz miracda iyi 1 yasinda artik oglum.arifede varmi bir degisiklik cok merak ediyorum.hepinizi hasretle öpüyorum..
canım merhaba :) ilk yaşını kutluyorum kuzucuğumun :) çabuk bağlatın interneti :)
günaydın kızlarrr nasılsınızz ay burayı bu şekilde görmeyi çok özlemişim eski topiğimiz geldi aklıma birden
Gönülcüm canım benim nasılsın çok özledik sizleri ya miracın doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahh en kısa zamanda yine aramızda görmek isityoruz bende bir değişiklik yok hala bekliyoruz bu yaramazı işte çok koşturuyor peşinden sıpa :))
nurum canım nasılsın ilayda nasıl hoşgeldin bizde çok özledik
beyazım canım benim nasılsın miniiklerin nasıl allah uzun ömürler versin kuzulara
gaz probleminiz varmış umarım çabuk düzene girer öpüyorum

filiz abalcım hoşgeldin naıslsın rüzgar nasıl sonunda net geldi şükür hep burada kal ablam
burcum canım nasılsıın kuzum miraçta yei yaşına merhaba dedi demek rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım damatlığınıda gör emii
fatoşcum canım nasılın aras nasıl kız gene gezmelerdemisin sen gelmiyorun:)
hilalcim canım sen nasılsın eren nasıll
nesecim canım bebişini kucaklamışsın tebrik ederim allah analı bablı büyütsün kuzum çok öpüyorum seni ve meleğini
gülçinim meleğim benim nasılsın hastamı oldun sen ya geçmiş olsun ceren nasıl
canıııım artık burdayım güzelim :) Rüzgar iyi, bir kaç resmini koyarım oğluşumun canım :)

neşecim dogum yapmış allah analı babalı büyütsün..

beyazcım işin zor valla umarım kısa zamanda bi çözüm olur şu gaz sorununa..

kumsalım ne haber tatlım..nasıl gidiyor..mutfakmı yaptıracaktın gülçin bahsemiş bak resimlerini koy sonra..bayılıyorum degişik mutfaklara...

nurcum ne haber resimlerini gördüm kuzucukların maşallahları var..

fatoşcum ne haber nasılsın...ya unuttuklarım varsa çok ama çok özür dilerim valla sık takip edemiyorum o yüzden aklımda kalmıyor ...

hepinizi çok öptmm..
evet hayatım, senden de iyi bir katılım performansı bekliyoruz artık :)
canım benim yukarda yazıyo bak kendin yazmışsın emzirmenin ona faydası yok diye o yüzden öyle anladım bende yani ağlıyorum evet çok zor çünkü onu da kesmek istemiyorum hakkı diye düşünüyorum derdimi paylaşmak istedim sizinle arkadaşımsınız diye......sağol düşündüğün için canım benim kıyamam sana üzülme az da olsa emdi diye biliyorum cerenimi o da yeter ona sen onu telafi etmişsindir zaten :teselli:

denedim dün akşam işe yaradı gibi başlangıç olarak pek fena değil inş.sonuç verir.....
amaniiiiiiinnnnnn... kuzum sen hamileyken bile bu kadar alıngan değildin, ne oldu sana? uykusuzluktan herhalde... tabii ki bizimle paylaşacaksın sıkıntılarını ama alınma öyle, Gülçin'in söylediği senin iyiliğin içindi :) tabii ki hakkı ama 1,5 sene emmiş zaten, bu saatten sonra sadece keyif için emiyor minik serseriler, benim ki de biberona düştü, biberon gördü mü meme görmüş gibi heyecanlanıyor ve saldırıyor, eh garibim 2,5 ay emebildi bende de... biberonun içinde ne var diye sorarsan, sadece su, süt içmiyor benim ki :(

ikindi.yoğurt

kıyamam sanaaaaa... sık sık gel bakiim sen buraya tamam mı?

merhaba ablacım
canım benim daha iyiyim ders çalışmaya çabalıyorum 10 günüm kaldı ne yapabilirsem kardır diyorum.
sen nasılsın paşam nasıl

merhaba ablacım
canım benim daha iyiyim ders çalışmaya çabalıyorum 10 günüm kaldı ne yapabilirsem kardır diyorum.
sen nasılsın paşam nasıl

canım kolay gelsin :) kuzucuğum ne güzel çıkmış resimde, ne güzel bir günaydın olmuş :)

valla paşa iyi, biberonuna sütünü koydum verdim eline, yerlerde yuvarlanarak içiyor gözüküyor ama bakalım bitirecek mi, az verdim gerçi, alışsın diye :)

canım kolay gelsin :) kuzucuğum ne güzel çıkmış resimde, ne güzel bir günaydın olmuş :)

valla paşa iyi, biberonuna sütünü koydum verdim eline, yerlerde yuvarlanarak içiyor gözüküyor ama bakalım bitirecek mi, az verdim gerçi, alışsın diye :)

oyy yerim ben onu inş alışır süte benimki sütü içmiyor

ben de içmeyecek diye korkuyorum, o yüzden bir deneme yapayım dedim... maşallah yarısına kadar içti, gerçi içinde su olsaydı çoktan bitirirdi o biberonu

Çikolatayı seviyor diye nesquik aldım ama yok tükürüyor kaydirigubbakcemile3
Benimde belim kötü dünden beri yerimden kalkamıyorum ahmet yardım ediyor nolacak bilmiyorum

selamlar ...
nurcum iloş çok tatlı çıkmış maşallah prensesime...
filiz ablacım iyim canım nolsun aras böbreğinden ameşliyat olabbnbilir ablacım bu günlerde kafam onla dolu genişleme var sağ böbreğimizde hiç düzelme olmadı 26sında filmimiz var ondan saonra karar verecekler

selamlar ...
filiz ablacım iyim canım nolsun aras böbreğinden ameşliyat olabbnbilir ablacım bu günlerde kafam onla dolu genişleme var sağ böbreğimizde hiç düzelme olmadı 26sında filmimiz var ondan saonra karar verecekler

teşekkürler canım
çok ama çok geçmiş olsun oğluşuma

ablacım anlamadım bi anda tık dedi kaldım öylece
hay Allah farkında olmadan ters bir hareket yaptın sanırım, geçmiş olsun canım :(
selamlar ...

canıııımmmmmm... hay Allah yaaa... çok üzüldüm güzelim :( bizi de haberdar et :( öp Aras'ımı benim için... dualarım oğluşla :Saruboceq:

Back
X