[
çok geçmiş olsun gülçinim iy bak kendine yerim ben onu benim için kocaman öpermisin cereni lütfenopuyorumnanaktan
ben iyiyim çok şükür en son konuştuğumuz gibiyim gülçinim ne bi eksik nede fazla
çalışıyoruz yoğunuz yine yok canım nerdeee öylece kullanıyorum malum benim aşılama varya düşündün taşındım daha ağır bastı erteledim dolap işini ama aşılamadan sonra duruma göre bakıcaz artık allahın izniyle sadece dolapları değil komple mutfağı değiştirmeyi düşünüyorum fayans falan inşallah bir aksilik çıkmaz iş çok yaniii :)
gülçinim kuşum senin mutfağını ben çok beyenmiştim rica etsem eklermisin resimlerini zahmet olmasa
canım benim fatoşcum iyiyim şükürler olsun sen nasılsın evet canım bayadır giremdim hem kafam dağılsın hemde işler öok yoğundu ama sizsiz olmuyor işte kuzum eninde sonunda burda alıyorum soluğu çok öpüyorum arası ve seniiopuyorumnanaktan
amin inşallahh :)Eh işte biliyorsun nasıl olduğumu güzelim ne iyi ne kötü idare ediyorum.....
kıss hilal nerenle okuyorsun yzıyı beee manyak karı
anne sütünün değerini heraldeki çok iyi biliyorum çatlak ama bu kadar yakınıyorsun ya bırak dedik sanada iyilik yaramıyor heee bırak emsin o zaman çocuk ağlanma sende madem sütünde var bak ne güzel bağışıklığı güçlenir ben emziremedim biliyorsun içimde uhde kaldı mafoldumben mafoldumben
hadi bakalım dene sen o yöntemide belki işe yarar
gönül canım hoşgeldin nasılsın? Neden evinizde net yok hayırdır? evmi değiştirdiniz yoksa?
miracıda senide öpüyorum cancaım....
canım bende böyle görmeyi özlemişim valla umarım devamı gelir bunun...
ben idare eder durumdayım canım yaaa bir grip oldum üç haftayı geçti hala iyileşemedim malesef böyle idare etmeye çalışıyorum işte...
ceren iyi tatlım bomba gibi maşallah beni hasta etti kendisi düzeldi bana sataşıyor sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sen nasılsın neler yapıyorsun tatlım görüşemedik hiç ne oldu mutfak dolapların yapıldımı?
çok geçmiş olsun gülçinim iy bak kendine yerim ben onu benim için kocaman öpermisin cereni lütfenopuyorumnanaktan
ben iyiyim çok şükür en son konuştuğumuz gibiyim gülçinim ne bi eksik nede fazla
çalışıyoruz yoğunuz yine yok canım nerdeee öylece kullanıyorum malum benim aşılama varya düşündün taşındım daha ağır bastı erteledim dolap işini ama aşılamadan sonra duruma göre bakıcaz artık allahın izniyle sadece dolapları değil komple mutfağı değiştirmeyi düşünüyorum fayans falan inşallah bir aksilik çıkmaz iş çok yaniii :)
gülçinim kuşum senin mutfağını ben çok beyenmiştim rica etsem eklermisin resimlerini zahmet olmasa
mavicim canım benim nasılsın berra nasıl ben iyiyim şekerim hamd olsun bir yaramzlık yok koşturmaca alah izin veririse yaptırcam canım ama heralde bahara doğru falan olur gibime geliyor tadilat falan olucak fayans vs. kışın zor olur eeee bide aşılama yaptırıcam mecbur erteledimmmm sen neler yapıyorsdun nasıl gidiyor bende kocaman öpüyorum siziopuyorumnanaktankızlar ben geldiimmm...ama kimsecikler yok..dün döktürmüşsünüz ama ben gelemedim..ablacım da gelmiş ne güzel artık yeniden bir araya gelebilecegiz...
neşecim dogum yapmış allah analı babalı büyütsün..
beyazcım işin zor valla umarım kısa zamanda bi çözüm olur şu gaz sorununa..
gülçinimm ne haber tatlım neyin vardı ilaç falan bahsetmişsiniz..
kumsalım ne haber tatlım..nasıl gidiyor..mutfakmı yaptıracaktın gülçin bahsemiş bak resimlerini koy sonra..bayılıyorum degişik mutfaklara...
nurcum ne haber resimlerini gördüm kuzucukların maşallahları var..
fatoşcum ne haber nasılsın...ya unuttuklarım varsa çok ama çok özür dilerim valla sık takip edemiyorum o yüzden aklımda kalmıyor ...
hepinizi çok öptmm..
arifecim nurcum öznurcum iyim saolun canlarım aras paşada ii napsın sizlerde iymisiniz....
arife görüşemiyoz kuzum ne var ne yok
canım benim fatoşcum iyiyim şükürler olsun sen nasılsın evet canım bayadır giremdim hem kafam dağılsın hemde işler öok yoğundu ama sizsiz olmuyor işte kuzum eninde sonunda burda alıyorum soluğu çok öpüyorum arası ve seniiopuyorumnanaktan