Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Ablammmmmm
nasılsın bakalım Ahmet geldi ablam şükür ama odasından çıkmıyor kız yine bana sarıyor yani
Yoğunluğa gelince ben netteyim ama bi türlü tam katılamıyorum ablacım yazıyorum bakıyorum kimse yok gelip yazılmış sonrada ben dönüp cevap veremiyorum anlayacağın bi yerlerde bi aksilik oluyor...
Pazar günüde sınavım var

Ablammmmmm
nasılsın bakalım Ahmet geldi ablam şükür ama odasından çıkmıyor kız yine bana sarıyor yani
Yoğunluğa gelince ben netteyim ama bi türlü tam katılamıyorum ablacım yazıyorum bakıyorum kimse yok gelip yazılmış sonrada ben dönüp cevap veremiyorum anlayacağın bi yerlerde bi aksilik oluyor...
Pazar günüde sınavım var

canımmmmmmmm
iyiyim hayatım, oğlanı saat 10.30 gibi yatırdım, 11.00'e doğru uyudu, şimdi de uyandı, yatağında söyleniyor kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım :) bu sefer uzun gitmemiş çok şükür :) bu çocuklar öyle, analarından başka kime saracaklar kaydirigubbakcemile3 kahırlarını çekmek bize düşüyor ama güzel kahırlar bunlar, iyi ki varlar :emir_bebek: artık Rüzgar yürümeye başladığı için daha çok dikkat etmem gerekmeye başladı çünkü kaşla göz arası kayboluyor ve bir muzurluk yapıyor muhakkak, yani eskiden dört gözle bakarken şimdi 16 gözle falan takip etmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 bu arada İstanbul'da yaptırmam gereken tahlilleri burada yaptırdım, İstanbuldaki hastanede 349 TL.lik bir fatura çıkarmışlardı, ben de buradaki doktorunu arayıp bu tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp yaptıramayacağımı sordum, kadın hepsi yapılıyor dedi, ptesi günü gittik tahlilleri yaptırdık ödediğim para 27,5 TL. inanamadım aradaki farka... resmen şok oldum, adama iki kere sordum yanlış mı duydum diye. neyse kan tahlilleri güzel çıktı, şimdi idrar kültürü sonuçlarını bekliyorum, o da yarın çıkacak, inşallah o da güzel çıkar

evet ya... geliyorum kimse yok, cevap yazıyorum, sonra tekrar dönemeyebiliyorum ama mümkün olduğunca gelmeye çalışıyorum işte :)

Allah zihin açıklığı versin, inşallah bu sefer olur hayatım :)

ben 28+3 haftalık hamileyim doğumuma biraz var yani doktor 17 ocak olarak söyledi tarihi ama eşime bakarsanız kızlar erken gelir sen 28 aralıkta doğum yapacaksın :1: diyor yaprak dökümünün son bölümünü seyredemicekmişim :1:

canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benimmmm işte ben geldimmmmmmmmmm......

AYNEN ÖYLE GÜLCÜNİM AMA BEN İNANNIYORUM ÇOK AZ KALDI MELEĞİMİN HAERİNİ ALMAYA :Saruboceq:
YOK CANIM BENİM EŞİM ÇOK İNATÇIDIR O YÜZDEN ÖYLE DEDİM GERÇİ ANNEM HEP SÖYLER DOĞANA KADAR NELER ÇEKTİM DİYE DOĞUMU ZOR OLMUŞ:)

canım sen inancını yitimediğin sürece allahım senin yüzsünü güldürecek sen gerçekten tertemiz bir yüreğe sahipsin ve allahım gönlünün muradını verecek ben inanıyorum....

hımmm aman diyim yaaa senin bebiş inatçı olmasın sana benzesinnn kaydirigubbakcemile2

bu arada hala yoksun canım haber vermemişsin birazdan arıcam seni nerdesin diye heee aklinialirimsmile

günaydın canlarım
doktorddan geldik arasa böbrek filmi çektiler yarın sonıuç çıkçak ona göred de ameliyat olcak...

arifemm ii haberlerle gel tatlım adet olmadım yazmışın birden içim çoştu allahım sevindirsin bacım muhakkak haber ver akşama...

canım umarım bu gün sonuçlar arasın lehine çıkar ve ameliyata gerek kalmaz bizi habersiz bırakma lütfen.Tekrar geçmiş olsun....

ooo bu ne mütevazilik kaydirigubbakcemile3 olsun yakışır sana kıskananlar çatlasın hobaaa :dance: :teytey:

hadi ya kimmiş onlar?eğer eskilerdense yazık o kadar şey paylaşıldı insan bi buradada takılır zor bişey mi?

senden de bişey kaçmıyo ha nerden görüyosun kaçakları aklinialirimsmile :1:

mütevaziyim demiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey
amaannn bilen biliyor be bacımm benim ne olduğumuuuu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bencede yavrucum kıskananlar çatlasınnnnn ortadan ikiye ayrılsın kem gözle fesatlıkla bakanların gözü yerinden çıksınnnnn göbeği yarılsın dördüz beşiz doğurmuş gibi cildi çatlasın bacaklarında portakal gibi selülitleri olsunnn vücudundaetten çok yağ olsun
biri beni durdursunnnnnnnnnnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yaaa canım boşver kimler oldukları belli zaten bunu öğrenmek için dedektif olmak gerekmiyor biraz dikkat yeterli o yüzden dedim ya takılmıyorum artıkkkk gelmezse gelmesinler ne yapıyım...

Gülçinim günaydın canım nasılsın

günaydınnnnn güzelim....

günaydın kızlaaaarrrrr... iki gündür yoğundum o yüzden gelemedim, gerçi dün Gülçin'e öğleden sonra oğlanı yatırınca gelirim demiştim telefonda, o da gelemezsin demişti... ben de yok geleceğim demiştim ama gelemedim, çünkü alt kattaki komşum kahve içmeye geldi, sonra da oğlan uyandı, yani Gülçinim haklı çıktı, içine mi doğdu Gülçiiiiiiiin?

eee? nasılsınız kızlar?

tünaydın applaaaaaaaaaaa lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
sen benim kalbimin içimin ne kadan temiizzzzz ne kadannn ak pak olduğunu bilmiyinmi apla ben her birşeyi hissederimmm hislerimde yanıltmaz beniiiii laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Nasılsın ablammm rüzgar maymunu nasıl iyimi artık senin işin şimdi başlıyoooooo o yürüyecek sen koşacannn beni hatırla sempatiksalakcinni

biz iyiyiz maşallah bomba gibiyim beeennn aktif dinamik enerjik doluuuuuuu sositososito sositososito

ben 28+3 haftalık hamileyim doğumuma biraz var yani doktor 17 ocak olarak söyledi tarihi ama eşime bakarsanız kızlar erken gelir sen 28 aralıkta doğum yapacaksın :1: diyor yaprak dökümünün son bölümünü seyredemicekmişim :1:

woowwww bende yaprak dökümünün sezon finalini izlemeden doğurmucam demiştimmmm aynen öyle olduuuu :1:

dizi sezona girdi iki gün sonra ben doğurdum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
o dizinin hayranıyımdırda hiç kaçırmadım
Son 9 bölümmmmm

bu arada canım allah meleğine sağ salim kavuşmanı nasip etsin inşallah.

selam kızlar nasılsınız
canlarım aynı durumlar bebiş falan yokkk yani söktürücü kullanıyorum bu sefrde kısmet olmadı birhaki aya inşallah

hayırlısı olsun canım, ismi duru olacak sanırım... Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :) hiç belli olmaz o valla :)

bencede yavrucum kıskananlar çatlasınnnnn ortadan ikiye ayrılsın kem gözle fesatlıkla bakanların gözü yerinden çıksınnnnn göbeği yarılsın dördüz beşiz doğurmuş gibi cildi çatlasın bacaklarında portakal gibi selülitleri olsunnn vücudundaetten çok yağ olsun

sen benim kalbimin içimin ne kadan temiizzzzz ne kadannn ak pak olduğunu bilmiyinmi apla ben her birşeyi hissederimmm hislerimde yanıltmaz beniiiii laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Nasılsın ablammm rüzgar maymunu nasıl iyimi artık senin işin şimdi başlıyoooooo o yürüyecek sen koşacannn beni hatırla sempatiksalakcinni

biz iyiyiz maşallah bomba gibiyim beeennn aktif dinamik enerjik doluuuuuuu sositososito sositososito
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :)

anaaaaammmm nasıl bir beddua bu? Allah korusun yani :) aman aman senin ahını almaya gelmez gülüm kaydirigubbakcemile3

ayyy bilmez miyim senin kalbinin temizliğini, birtanem beniiiiim... canımsın

salondaki aynalı büfenin önüne tekli koltuğu çektim, Rüzgar maymunu ne çekmeceleri açabiliyor ne de dolap kapağını, dünden beri oraları kurcalayabilmek için denemelere devam ediyor azimle, açamayınca sinirlenip kızıyor kaydirigubbakcemile3 ben de bıyık altı gülüyorum tabii kaydirigubbakcemile3 hiç sorma valla... bayağı koşturmaca resmen... Allah Arife'me de versin inşallah, bak yaramaz çocuklara bayılıyormuş kaydirigubbakcemile3

aman iyi ol güzelim :)
selam kızlar nasılsınız
canlarım aynı durumlar bebiş falan yokkk yani söktürücü kullanıyorum bu sefrde kısmet olmadı birhaki aya inşallah

hayatım sana da bir gelecek pir gelecek bu velet, aynı Rüzgar gibi yaramaz mı yaramaz, inatçı mı inatçı bir şey olacak, sana kök söktürecek... sen misin isteyen, işte geldim uğraş benimle diyecek... buna inanıyorum hayatım, sakın üzülme ve hayal kırıklığına uğrama, inan bir zamanı var bunun, o zaman gelmeden olmuyor biliyorsun :)

Herkese günaydın canlarım nasılsınız bakalım
fatoşcum çok geçmiş olsun canım inş ameliyat gibi bi duruma gerek kalmaz
Hilalcim zor bi süreçtesin eğerki en ufak bir acıman bu işi bırakmanla sonuçlanacaktır dayanman gerekiyor
Gülçinim günaydın canım nasılsın
Arifem iyi haberlerini bekliyoruz

sağol canım destek içinj zor evet bana böyle gaz verseniz hep ya çok iyi oluyo :1:

günaydın kızlaaaarrrrr... iki gündür yoğundum o yüzden gelemedim, gerçi dün Gülçin'e öğleden sonra oğlanı yatırınca gelirim demiştim telefonda, o da gelemezsin demişti... ben de yok geleceğim demiştim ama gelemedim, çünkü alt kattaki komşum kahve içmeye geldi, sonra da oğlan uyandı, yani Gülçinim haklı çıktı, içine mi doğdu Gülçiiiiiiiin?

eee? nasılsınız kızlar?

o zaman Allah sana Rüzgar gibi yaramaz bir tane versin inşallah... iğne ipliğe döndüm serseri yüzünden :) oyyyy canım benim Şeniz

Allah bir an önce kavuştursun inşallah canım... Rüzgar da babasına çok düşkün, o yokken bana sarıyor :)

canikom, ben neredeyse 1 ay uğraştım... muhtemelen meme aradığı için uyanıyor geceleri, bazen Rüzgar da geceleri uyanıyor o zaman küçük biberonuna az su koyup veriyorum, onu içerken uyuyor... kitapta iki hafta diyor ama iki haftada başaran var mı bilmiyorum... en az bir ay sürüyor, hatta zaman zaman geri dönüşler yapıyor Rüzgar ama ben taviz vermiyorum, yoksa sil baştan olacak herşey... yani yumurcak deniyor beni, en doğrusu yavaş yavaş memeden kesmen, yoksa gece uyanmaları bitmeyecek canım :)

valla Rüzgar sesini kısacak kadar hiç ağlamadığı için bir şey diyemeyeceğim, bilmiyorum ki hayatım... hala devam ediyor mu öyle ağlamaya?

geldim geldiiiiiim Şeniz

hadi ya burcu da 2 ayda başarmış demek ki doğru uzun sürüyo muhtemelen değil başka sebep yok evet meme arıyor şimdilik gece emzirmelerini kesicem yazın da tamamen kesmeyi düşünüyorum ama o da birden olmuyo az az düşürüyorum 2 kere falan emziriyorum tabii 5 kez falan kalkıyo kaç kere kalkıyodu rüzgar?hep aynı yöntemle tekrar mı yatırdın ya ben almadan uyutuyorum pış pış falan yapıp 2 dk sonra gene kalkıyo delirecem. delikafadulden

ağlaması uzun sürmüyo sma o kısa sürede kıçını yırtıyor sanki eşek sıpaı sanki canına kastediyoruz kaydirigubbakcemile3.ama düzeldi gibi biraz başka zaman falan pek ağlatmamaya çalıştım düzeldi gibi baya.ya bu yöntem bi zarar vermiyo onlara dimim pskolojik olarak falan üzülmüyolar dimi senağlama

canım sen inancını yitimediğin sürece allahım senin yüzsünü güldürecek sen gerçekten tertemiz bir yüreğe sahipsin ve allahım gönlünün muradını verecek ben inanıyorum....

hımmm aman diyim yaaa senin bebiş inatçı olmasın sana benzesinnn kaydirigubbakcemile2

bu arada hala yoksun canım haber vermemişsin birazdan arıcam seni nerdesin diye heee aklinialirimsmile

canım umarım bu gün sonuçlar arasın lehine çıkar ve ameliyata gerek kalmaz bizi habersiz bırakma lütfen.Tekrar geçmiş olsun....

mütevaziyim demiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey
amaannn bilen biliyor be bacımm benim ne olduğumuuuu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yaaa canım boşver kimler oldukları belli zaten bunu öğrenmek için dedektif olmak gerekmiyor biraz dikkat yeterli o yüzden dedim ya takılmıyorum artıkkkk gelmezse gelmesinler ne yapıyım...

günaydınnnnn güzelim....

woowwww bende yaprak dökümünün sezon finalini izlemeden doğurmucam demiştimmmm aynen öyle olduuuu :1:

dizi sezona girdi iki gün sonra ben doğurdum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
o dizinin hayranıyımdırda hiç kaçırmadım
Son 9 bölümmmmm

bu arada canım allah meleğine sağ salim kavuşmanı nasip etsin inşallah.

abbovv bedduaya bak biri bana böyle beddua mı ettiydi ki vakt i zamanında -tatlicadiarzu-

ben anlamadım valla merak ta ediyorum aslında ya neyse beni istemeyeni ben hiç istemem :dilcikar:

kaç sene oldu kı daha da 9 bölüm mü var maşallah ne uzun diziymiş hiç izlemedim ben bilmiyiim :1rolleyes:

selam kızlar nasılsınız

Biz ne dedik umutlanmak yok her zamanki gibi normal bir gecikme
Herşeyin bir vakti zamanı var canım Sabır... Sadece Sabır...

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :)

anaaaaammmm nasıl bir beddua bu? Allah korusun yani :) aman aman senin ahını almaya gelmez gülüm kaydirigubbakcemile3

ayyy bilmez miyim senin kalbinin temizliğini, birtanem beniiiiim... canımsın

salondaki aynalı büfenin önüne tekli koltuğu çektim, Rüzgar maymunu ne çekmeceleri açabiliyor ne de dolap kapağını, dünden beri oraları kurcalayabilmek için denemelere devam ediyor azimle, açamayınca sinirlenip kızıyor kaydirigubbakcemile3 ben de bıyık altı gülüyorum tabii kaydirigubbakcemile3 hiç sorma valla... bayağı koşturmaca resmen... Allah Arife'me de versin inşallah, bak yaramaz çocuklara bayılıyormuş kaydirigubbakcemile3

aman iyi ol güzelim :)

hoşgördükkk örtmeniiiimmmmmmmmmm laelaelaelaelae laelaelaelaelae

aayyyy valla bende şaştım ablaaa yazarken kendimden geçtim bitirdikten sonra annaaa bunu yazan benmiyimmm ne kadan kötüyüm dedim :jeyyar:

artık o beddua kısmın yazarken aklıma gözümün önüne kim geldiyese :1: :1:

Canım beniiiiiiiimmmmm biliyin deemiii ne kadan ak pak bir kalbim vaaayyyy sırnaşık şey sırnaşık şey

Ahhhhh aahhh ben bütün çekmecelere koruma taktım aynı dert bizdedde var abla yaaa hepsi aynı bunların hepsiii....Allahım onlara can sağlığı versi gerisi boşşşşş....

Rabbim nerde kucağı boş hasretle evlat yolu gözleyen kadın var iseeeee bir an önce gözünün yaşını içindeki hasreti dindirsin aminnnnnnn :Saruboceq:

kesinlikle vazgeçme canım, gerçekten iyi gidiyorsun :) pes etmek yok :)

ay gerçekten mi???????? sence iyi mi?kitabı da almadan başladım ben bekleyemedim 5 gün oluyo sipariş edeli hala kargoya verilmemiş ya bilemiyorum da iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorumkismile

abbovv bedduaya bak biri bana böyle beddua mı ettiydi ki vakt i zamanında -tatlicadiarzu-

ben anlamadım valla merak ta ediyorum aslında ya neyse beni istemeyeni ben hiç istemem :dilcikar:

kaç sene oldu kı daha da 9 bölüm mü var maşallah ne uzun diziymiş hiç izlemedim ben bilmiyiim :1rolleyes:

sorma kııııı ne beddua etmişim hiçte huyum değildir aslındaaaa kör şeytana dolansın der geçerim delikafadulden delikafadulden
kendimden korktum bir an gariiiiii :1shok:

ben anlatırım sana canıom bialara sen aç msn ben sana uzun uzun anlatırım merakını gideririm :1:

hee yaaa ben babamın evinde iken başladım izlemeye o diziyi evlendim çocuk yaptım bebem okula başladı hala izliyorum yalan rüzgarı gibi oldu dizi :1:

hatta bir ara yorum yapardık biz topikte kızlarla dizi hakkında

selam kızlar nasılsınız

canım ya hayırlısı sabır sabır sabır ben de çok geçtim o imtihanlardan herkes gibi ama hep olduğu gibi seninde sonunda yüzün gülecek inş. ..............

sorma kııııı ne beddua etmişim hiçte huyum değildir aslındaaaa kör şeytana dolansın der geçerim delikafadulden delikafadulden

ben anlatırım sana canıom bialara sen aç msn ben sana uzun uzun anlatırım merakını gideririm :1:

hee yaaa ben babamın evinde iken başladım izlemeye o diziyi evlendim çocuk yaptım bebem okula başladı hala izliyorum yalan rüzgarı gibi oldu dizi :1:

ya ben msn açıyorum ama sen hiç olmıyosun burcuyla görüşüyoruz genelde ama seni hiç görmedim açalım da anlat az dedikodu yaparık aklinialirimsmile

nerdeyse ceren de izleyecekmiş az daha devam etse yalan rüzgarı gibi olmuş gerçekten kaydirigubbakcemile3

Biz ne dedik umutlanmak yok her zamanki gibi normal bir gecikme
Herşeyin bir vakti zamanı var canım Sabır... Sadece Sabır...

hoşgördükkk örtmeniiiimmmmmmmmmm laelaelaelaelae laelaelaelaelae

aayyyy valla bende şaştım ablaaa yazarken kendimden geçtim bitirdikten sonra annaaa bunu yazan benmiyimmm ne kadan kötüyüm dedim :jeyyar:

artık o beddua kısmın yazarken aklıma gözümün önüne kim geldiyese :1: :1:

Canım beniiiiiiiimmmmm biliyin deemiii ne kadan ak pak bir kalbim vaaayyyy sırnaşık şey sırnaşık şey

Ahhhhh aahhh ben bütün çekmecelere koruma taktım aynı dert bizdedde var abla yaaa hepsi aynı bunların hepsiii....Allahım onlara can sağlığı versi gerisi boşşşşş....

Rabbim nerde kucağı boş hasretle evlat yolu gözleyen kadın var iseeeee bir an önce gözünün yaşını içindeki hasreti dindirsin aminnnnnnn :Saruboceq:
ayyyyyyyyyyy amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah yarabbim, bir an önce kavuştur annelik hasreti çeken tüm kadınları yavrularına :Saruboceq:
ay gerçekten mi???????? sence iyi mi?kitabı da almadan başladım ben bekleyemedim 5 gün oluyo sipariş edeli hala kargoya verilmemiş ya bilemiyorum da iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorumkismile
yok yok çok iyi yapıyorsun, inan bana büyüdükçe daha da zorlaşır işin, eğitimcisin kızım sen, bilmiyor musun bu işleri... terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmasın heeee :oklava: şaka bir yana artık disiplin zamanına geldiler, artık anlamaya başladılar herşeyi :) tek istediğim benim şımarık bir çocuk olmasın oğlum, yaramazlık evet ama şımarıklığa hiç tahammülüm yok (büyük sözüme tövbe, büyük konuşmayayım)... o yüzden de ağladığı zaman istediği hiçbir şeyi yapmıyorum, zaten ağlama şeklinden belli ediyor, can acısından mı ağlıyor yoksa istediği bir şey yapılmadı mı ağlıyor ayırt edebiliyorum, ancak ağlamayı kestikten sonra uygun bir şeyse istediği şeyi veriyorum ya da kesin ve net bir tavırla ne yapması gerektiğini anlatıyorum, mesela uyku konusunda, arada sırada uyumamak için direniyor ve ağlıyor, asla taviz vermiyorum, iyi ağla o zaman deyip odadan çıkıyorum ama yatmadan önce uyuyacağını söylüyorum ve iyi uykular öpücüğü veriyorum yatırırken, ağlarsa yukarıda dediğim şeyi yapıyorum ve kapıyı kapatıyorum arkamdan ama bebefonu yanımdan hiç ayırmıyorum, ben çıktıktan en fazla 30 sn. sonra susuyor ve söylenmeye başlıyor, arada sırada yine ağlıyor (numaradan), hiç oralı olmuyorum ama ağlama şekli gerçek ağlamaya dönüşürse yanına gidip yine sakin ama net bir şekilde uyuması gerektiğini ve uyuyacağını söylüyorum kucağıma alıp, öpüyorum ve tekrar yatırıyorum (uyku bizde ee ee... ee ee yapacaksın diyorum anlıyor) suyunu veriyorum, çıkıyorum ve uykuya dalıyor... kolay değil ama bir yandan da kendi içgüdülerine kulak ver canım :)

valla bedduan korkuttu beni ohaoldumsmile

valla yalan rüzgarını geçti kaydirigubbakcemile3
filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazsana bana neden duruyon orda öyle mahzun mahzun :1:
geldim geldim, işe dalmışım :)

Back
X