canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benimmmm işte ben geldimmmmmmmmmm......
canım sen inancını yitimediğin sürece allahım senin yüzsünü güldürecek sen gerçekten tertemiz bir yüreğe sahipsin ve allahım gönlünün muradını verecek ben inanıyorum....
hımmm aman diyim yaaa senin bebiş inatçı olmasın sana benzesinnn kaydirigubbakcemile2
bu arada hala yoksun canım haber vermemişsin birazdan arıcam seni nerdesin diye heee aklinialirimsmile
canım umarım bu gün sonuçlar arasın lehine çıkar ve ameliyata gerek kalmaz bizi habersiz bırakma lütfen.Tekrar geçmiş olsun....
mütevaziyim demiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey
amaannn bilen biliyor be bacımm benim ne olduğumuuuu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bencede yavrucum kıskananlar çatlasınnnnn ortadan ikiye ayrılsın kem gözle fesatlıkla bakanların gözü yerinden çıksınnnnn göbeği yarılsın dördüz beşiz doğurmuş gibi cildi çatlasın bacaklarında portakal gibi selülitleri olsunnn vücudundaetten çok yağ olsun
biri beni durdursunnnnnnnnnnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yaaa canım boşver kimler oldukları belli zaten bunu öğrenmek için dedektif olmak gerekmiyor biraz dikkat yeterli o yüzden dedim ya takılmıyorum artıkkkk gelmezse gelmesinler ne yapıyım...
günaydınnnnn güzelim....
tünaydın applaaaaaaaaaaa lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
sen benim kalbimin içimin ne kadan temiizzzzz ne kadannn ak pak olduğunu bilmiyinmi apla ben her birşeyi hissederimmm hislerimde yanıltmaz beniiiii laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Nasılsın ablammm rüzgar maymunu nasıl iyimi artık senin işin şimdi başlıyoooooo o yürüyecek sen koşacannn beni hatırla sempatiksalakcinni
biz iyiyiz maşallah bomba gibiyim beeennn aktif dinamik enerjik doluuuuuuu sositososito sositososito
woowwww bende yaprak dökümünün sezon finalini izlemeden doğurmucam demiştimmmm aynen öyle olduuuu
dizi sezona girdi iki gün sonra ben doğurdum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
o dizinin hayranıyımdırda hiç kaçırmadım
Son 9 bölümmmmm
bu arada canım allah meleğine sağ salim kavuşmanı nasip etsin inşallah.