Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın gülçinimm
canım öyle ismi falan yok pilav makarna ekmek yok yada çok az haftanın belli günleri
boll sebze ve meyva işte ee bide spor tabiii
evet canım aynen yılsonuuu((
yazıık size 2 kişi konuşnuşlar iki laf yalnızlar rıhtımında
arifecim verirsin kesinlikle bu şekilde ben de yapıyorum sen gibi tabii sporu eren yaptırıo bana :)ve 4 kilo verdim 3 haftada ama benim vermem gereken çook kilom var başarıcaz inş.emin ol![]()
Anladım canım
sen zaten dikkat edilmesi gereenlerin farkındasın en başlı sebepleri kaldırmışsın ortadan daha ne güzelcim.....
Yıl sonu yoğunluğunda sana başarılar diliyorum ayrıca![]()
bütün gün oturup tv karşısında yıllar önce oynayan dizileirn tekrarlarını izleyeceğine gel sende yaz üç kişi olalım konuşan![]()
Kilo verme işinide ciddi ciddi devam ettir yoksa biliyorsun neler olur![]()
günaydın kızlar nasılsınız
gülçinim farkındayım ama kör boğaz işte :)bundan sonra bu şekilde devam edicem inşallahhh
sağoll canım sanada kolay gelsin sevmiyom ben bu yıl sonlarını yaw
hilalcim canım gelsende eşlik et bize kuzumm
ay inşalalh canım atıcak şu ağırlıkları üstümden yenileycem kendimi
senide tebrik ederim bu arada 3 haftada 4 kilo çok güzel böyle devem et canım
veririsin hilalcim sende vermeye başladınmı kiloları moral oluyor insana hırs yapıyorsun
maşallah eren gibi bir kuzun varda destek oluyor zayıflamana
rabbim nasip ederse bende bakarken hasret gideririken eririm heralde gelmeden aşığım ben bebeğime![]()
evet canım başarcaz inş. verdikçe veresi geliyor insanın
evet çook yardımcı oluyor sağolsun allah sağlık versin de yardım etsin napam :)aşık ol ol şimdiden gelip te azıttığı zamanlar sinir olmaktan aşık olmak pek aklına gelmiyor![]()
selam canlarım nasılsınız hepiniz çok özlredim...ben iyim şükür ama ameliyat yerim iyleşmedi hala enfeksiyon var akıp duruyo iğne aldırdı doktor yarın kontro0lde iğneye başlıycak..genel oalrak iyim
arasta salı günü hastaneye yatacak tektikleri yapılcaktahminen 20sine kadar ameliyat olacak hepinizi özledim yok dimi bi aksilik
Canlarım merhabalar nasılsınız bakalım
migren krizine girdim 1 haftadır feci durumdayım halada hafif ağrım var internetten uzak durmaya çalışıyorum özellkle sayfaları kaydırdığım zaman daha kötü oluyorum bu yüzden geçmişe bakamadım
bi yaramazlık yoktur inş.
ariefecim saol canım benim allah razı olsun annem gelecek kayınvalidem var çok ,ş€ükür b atlatsak...aman iii olun bacım...,
,nurcum geçmi,ş€ olsun tatlım
günaydın kızlar nasılsınız
gülçinim farkındayım ama kör boğaz işte :)bundan sonra bu şekilde devam edicem inşallahhh
sağoll canım sanada kolay gelsin sevmiyom ben bu yıl sonlarını yaw
birincisi güzelim ben artık bakmıyorum diziye falan ikincisiii eren bu ara cozuttu ondan pek fırsat olmuyor biliyorsun msn ye de giremiyorum pek üçüncüsüüü bu hafta eren in doğum günü var onun hazırlıklarını yapıyorum hem gelip laf attım ayrıca da normalde boşlamam b urayı sen de çook iyi biliyorsun tatlımmmmm
anlamadım valla ne demek istedin neler olur devam ettirmezsem gerçekten :44:
selam canlarım nasılsınız hepiniz çok özlredim...ben iyim şükür ama ameliyat yerim iyleşmedi hala enfeksiyon var akıp duruyo iğne aldırdı doktor yarın kontro0lde iğneye başlıycak..genel oalrak iyim
arasta salı günü hastaneye yatacak tektikleri yapılcaktahminen 20sine kadar ameliyat olacak hepinizi özledim yok dimi bi aksilik
Canlarım merhabalar nasılsınız bakalım
migren krizine girdim 1 haftadır feci durumdayım halada hafif ağrım var internetten uzak durmaya çalışıyorum özellkle sayfaları kaydırdığım zaman daha kötü oluyorum bu yüzden geçmişe bakamadım
bi yaramazlık yoktur inş.
günaydın hepinize güzel bir hafata olur inşallahhh
herkese günaydınn![]()
kızlaaarrrrrrrr bugün EREN imin doğum günü benim bebişim de abi oldu artık![]()
çok şükür allah ıma vay be geçen sene bu zamanlar doğum sancılarıyla boğuşuyordum ne çabuk geçmiş zaman allah ım hepimizin bebişlerine sağlık mutluluk ve uzun ömür versin inş.
günaydın kızlar nasılsnız
hilalcim tebrik ederim erenin doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşalalhhhh![]()
Canımmmm gördüm ben seni cuma yarışmasında kilo vermişsin tebrik ederim cancan
İyi olmuş eren sana hiç fırsat vermesin beş dakika bile oturmana izin vermesin![]()
Diyete devam etmezsen eğer bu kilolarla neler olacağını sen benden iyi bilirsin şeker
Fatoş canım şimdiden çok geçmiş olsun
umarım aras sağlıkla atlatır bu ameliyatı ve eskisinden çok daha iyi olur....
Hala geçmedimi kriz???
Günaydın arifem nasılsın
Günaydın hilal![]()
Doğum gününüz kutlu mutlu olsun şekerr
dimek erende büyüdü heee vay beeee yaşlanıyoruz heeee
Tekrardan günaydın arifeeemmm![]()
![]()
günaydın kızlar nasılsnız
hilalcim tebrik ederim erenin doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşalalhhhh![]()