Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gülçinim canım nerelerdesin sen ya uğramadın ne zmandır iyisin demi ceren nasıl
teşekkür ederim canımın içi çok şükür veriyorum kiloları inşallah istediğim kiloya ulaşırım
iyiyim canım şükür bir yaramzlık yok iş yoğunluğu işte ne olsun

aminnn hilalcim sağol allah razı olsun :54:

nurum merhaba canım naıslsın niyemi tutu miğrenin canım çok geçmiş olsun umarım uzun sürmez
ilayda nasıl bir yaramazlık yok canım fatoş ameliyat olmuş haftayada arasımız olucak galiba başkada birşey yok canım

Sağol canım benim hemde ne tutmaydı gülüm acilden bu tarafa gelemedim resmen
baya atlattım şükür
ilayda da iyi teyzesi anne hasta olunca biraz huysuz o kadar

ariefecim saol canım benim allah razı olsun annem gelecek kayınvalidem var çok ,ş€ükür b atlatsak...aman iii olun bacım...,

,nurcum geçmi,ş€ olsun tatlım

Teşekkür ederim canım çok çok geçmiş olsun
İzmirde olsam koşar gelirdim yardıma hayatım

inş arasımda çabucak atlatır
Rabbim yardımcınız olsun

herkese günaydınn :71:

kızlaaarrrrrrrr bugün EREN imin doğum günü benim bebişim de abi oldu artık :8: :62: çok şükür allah ıma vay be geçen sene bu zamanlar doğum sancılarıyla boğuşuyordum ne çabuk geçmiş zaman allah ım hepimizin bebişlerine sağlık mutluluk ve uzun ömür versin inş.

Doğum günü kutlu olsun paşanın nice nice mutlu sağlıklı günler yaşasın sizlerle inş

Hala geçmedimi kriz???
3:

Canım kriz şekli geçtide hala hafif hafif bi ağrım var

olsun sağlıklı olsun da vermesin napalım canım o benim.... hiçbişi olmaz vermezsem de hep beğenilen biri oldum ben farketmez cicim :35:

evet büyüdü benim bebeğim de şükür ee yaşlancaz nasılsa napam

:63: :63: :63: :63: :63: :63: :63:
Beğenilen biri olma ne kadar mutlu edici bir his değilmi şekerciğim....

Evet elinde sonunda yaşlanıcazzz :1: :1:

gülçinim canım nerelerdesin sen ya uğramadın ne zmandır iyisin demi ceren nasıl
teşekkür ederim canımın içi çok şükür veriyorum kiloları inşallah istediğim kiloya ulaşırım
iyiyim canım şükür bir yaramzlık yok iş yoğunluğu işte ne olsun

:3:Canımın içi buralardayım ben tatlım ama gelen giden yazan eden olmayınca benimde içimden gelmiyor yazmak yoksa her daim taipteyim buraları :1: :1: Allaha şükür bir sorunda yok herşey yolunda...

Seni bu haftada tebrik ediyorum güzelcim bak yavaş yavaş gidiyor kilolar inşallah hedefine ulaştığında hamilelik haberini duyarız çifte bayram olur :62: :62: :62: :62: :62: :62:

Canım kriz şekli geçtide hala hafif hafif bi ağrım var

Kriz şekli geçtiyse iyiye gidiyor bu durum demekki
Tekrar geçmiş olsun canım....

:3:Canımın içi buralardayım ben tatlım ama gelen giden yazan eden olmayınca benimde içimden gelmiyor yazmak yoksa her daim taipteyim buraları :1: :1: Allaha şükür bir sorunda yok herşey yolunda...

Seni bu haftada tebrik ediyorum güzelcim bak yavaş yavaş gidiyor kilolar inşallah hedefine ulaştığında hamilelik haberini duyarız çifte bayram olur :62: :62: :62: :62: :62: :62:

canım canımmm özledimm senim iyi olamana sevindim aynen canım gelen giden yok yazan yok benimde içimden gelmiyor bakıp çıkıyorum
sağol canım çok teşekkür ederim evet gidiyor yavaş yavaş :10:çok şükürr aminn aminnn inşallah gülçinimm çok öpüyorum seni ve minik meleğimii:54::54::54::54::54:

arkadaşlar merhaba nasılsınız klavye bozuktu yazamaıyodum okuyup çıkıyodum...
arası götürdük ama soğuk algınlığı geçmemiş antibiyotiğe başladık çok şükür keyfi ii aama huzursuzdeğil burnu yıkalı nasıl bişi anlamadım haliyle ameliyat yine kaldı haftaya kadar antibiyotik kullanacaz bende gidiyom hala doktora gün aşırı pansumana onun dışında şükür iyiz...oğlum kararalı yaşını kutluycak öle ameliyat olacak şaka maka oğlumun doğum günü geldi teyzoşları 11 gün kaldı ne çabuk geçti geçen sene bu zamanlar hastanede yatıyodum..

günaydınlar nasılsınız inşalalh biri gelirde cevap verir...topiğin hali içler acısı...

arası götürdük ama soğuk algınlığı geçmemiş antibiyotiğe başladık çok şükür keyfi ii aama huzursuzdeğil burnu yıkalı nasıl bişi anlamadım haliyle ameliyat yine kaldı haftaya kadar antibiyotik kullanacaz bende gidiyom hala doktora gün aşırı pansumana onun dışında şükür iyiz...oğlum kararalı yaşını kutluycak öle ameliyat olacak şaka maka oğlumun doğum günü geldi teyzoşları 11 gün kaldı ne çabuk geçti geçen sene bu zamanlar hastanede yatıyodum..
canımm benim hoşgelsin nasılsın nasıl oldu ameliyat yerin arasıma çok geçmiş olsun fatoşcum inşallah çabuk toparlanır bu günleride geride bırakırsınız maşalalh paşaya koca adam olmuş ya yaşına giricek baksana :nazar::nazar::nazar:şimdiden doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı uzun ömürler nasip etsinnmevlam
günaydınlar nasılsınız inşalalh biri gelirde cevap verir...topiğin hali içler acısı...

malesef artık kimse gelmiyor böyel oluncada benimde içimden yazmak gelmiyor kuru kuruya :14:

Selam canım
nasıl gidiyor bakalım
şükür kriz şekli geçti gülüm ara ara hafif bi ağrım var o kadar
Bilgisayardan uzaklaşınca daha iyi oluyor canım

Canım çok geçmiş olsun ya yavrum imş kolayca atlatır bu durumu kuzum doğum gününü kutlamak istiyor annesi o yüzden bekliyor

canımm benim hoşgelsin nasılsın nasıl oldu ameliyat yerin arasıma çok geçmiş olsun fatoşcum inşallah çabuk toparlanır bu günleride geride bırakırsınız maşalalh paşaya koca adam olmuş ya yaşına giricek baksana :nazar::nazar::nazar:şimdiden doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı uzun ömürler nasip etsinnmevlam

malesef artık kimse gelmiyor böyel oluncada benimde içimden yazmak gelmiyor kuru kuruya :14:

Canım nete girdikçe geliyorum bende ama dediğiniz gibi çok boşladık burayı

canım canımmm özledimm senim iyi olamana sevindim aynen canım gelen giden yok yazan yok benimde içimden gelmiyor bakıp çıkıyorum
sağol canım çok teşekkür ederim evet gidiyor yavaş yavaş :10:çok şükürr aminn aminnn inşallah gülçinimm çok öpüyorum seni ve minik meleğimii:54::54::54::54::54:

Bende özledim valla canım seni ve burdaki eski arkadaşları.....
Aynen canım herkes bir şeyleri bahane ediyor gelmiyor yada gelemiyor kimninde artık hevesi kalmadı ne yapalım böyle böyle kopacaz demekki Sağlık olsun artık :59: :59:

Bizde seni öpüyoruz cimcimem :16:

Fatoş canım hoşgeldin nasılsın?
Kız bizim ceren hep dışarıda yani kreşte bu yüzden geçmiyor soğuk algınlığı. Sen ne ediyon arası sokağamı çıkarıyon yavrum yaaa neden geçmiyor bu bebenin hastalığı...
İnşallah kısacık zamanda iyileşir ameliyatıda iyi geçer ve güzel güzel evinize dönersiniz tatlişkom :46:

Evet hayat o kadar kısa ve o kadar hızlı geçiyorki zaman... Şimdi ilk yaşının heyecanını yaşarken bir bakmışsın ki okul zamanı derken askerlik gelmiş çatmış. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin....
Umarım ana-oğul ikinizde bir an önce toparlanır eski sağlığınıza kavuşursunuz canım

Sadece senmisin bu duruma üzülen
şu hale bak :47:

Selam canım
nasıl gidiyor bakalım
şükür kriz şekli geçti gülüm ara ara hafif bi ağrım var o kadar
Bilgisayardan uzaklaşınca daha iyi oluyor canım

Selam şeker :3:
Valla bizim iyi gidiyor çok şükür senin nasıl gidiyor bakalım....
Aman diyim geçsin hafif kalsın ağrı PC Başında da fazla durma o zaman :34:

selam kızlar nasılnız?yüksekovada 10 gündür net yoktu gelemedim daha doğrusu önce bizim net gitti
sonra yüksekovanın kaldım öyle :53: ama şöyle bi göz attım zaten 3-4 kişi anca gelmiş 2 sayfa kaçırmışım :58: iyisiniz inş.bir sorun yoktur öptüm hepiniziiiiiiii :16:

herkeze slm nasilsiniz canlarim ben ve oglusum iyi sükür bizde hersey yolunda..varmi sizlerde bir degisiklik???

Tekrardan selam

gülçincim valla gözünün içine baktığım için oluyo inanmazsın odana çıkınca ağlıyo diye tualete gidemiyom soğuk çıkmasın diye daha napım bacım gece çok üstünü açıyo ondan oluyo galiba örtüyom ama..
Evet ya zaman su misali ah canım o günleri görcemmi inşallah canım analı oğullu bi iyleşseydik...siz nasılsınız ceren prenses nasıl son halinin fotosunu koysana

gönülcüm
hoş geldin canım nasılsın?
hilal kimse uğramıyo artık açıyom hep aynı sayfa canım nasılsın ordada soğuktur dimi hava eren nasıl?

Tekrardan selam

gülçincim valla gözünün içine baktığım için oluyo inanmazsın odana çıkınca ağlıyo diye tualete gidemiyom soğuk çıkmasın diye daha napım bacım gece çok üstünü açıyo ondan oluyo galiba örtüyom ama..
Evet ya zaman su misali ah canım o günleri görcemmi inşallah canım analı oğullu bi iyleşseydik...siz nasılsınız ceren prenses nasıl son halinin fotosunu koysana

gönülcüm
hilal kimse uğramıyo artık açıyom hep aynı sayfa canım nasılsın ordada soğuktur dimi hava eren nasıl?
iyiyim canim sen nasilsin pasan nasil masallah büyümüsdür...

selam kızlar nasılnız?yüksekovada 10 gündür net yoktu gelemedim daha doğrusu önce bizim net gitti
sonra yüksekovanın kaldım öyle :53: ama şöyle bi göz attım zaten 3-4 kişi anca gelmiş 2 sayfa kaçırmışım :58: iyisiniz inş.bir sorun yoktur öptüm hepiniziiiiiiii :16:

Hilal hoşgeldin naber :3:
Gözünüz aydın canım Yüksekova türkiyede 83. il oluyormuş :1:

Evet canım her zamanki gibi kaçırdığın çok fazla birşey yok seninde gördüğün üzere :50:

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 15+6 haftalık hamileyim bir oğlum olucak alllah kısmet ederse

Canım hoşgeldin sefalar getirdin :3:
Allah sağlıkla sıhhatle hamileliğini tamamına erdirsin seni bebeğine bir avazda kavuşursun inşallah güzelcim

herkeze slm nasilsiniz canlarim ben ve oglusum iyi sükür bizde hersey yolunda..varmi sizlerde bir degisiklik???

Gönüüüüüüüüüüüüüllllllllllmnnnnn hoşgeldiinnnnnn :16: :16: Nasılsın tatlım
Miraçta iyi sanırım...
Herşey yolundamı keyifler yerindemi? Miracın sünnet durumu ne oldu tatlişkom hallettinizmi?
Umarım keyifler yerinde herşey yolundadır.
Öpüyorum seni ve miracı :16:

Tekrardan selam

İşte bu yüzden belkide hasta oluyorlar ya gözlerinin içine baktığımız üstlerine titrediğimiz için. Çingene çocukları gibi karda soğukta yağmurda çıplak ayak salacaksın çocuğu sokağa bağışıklığı güçlenecek o mikrobu ala ala bak bakalım hasta oluyormu bir daha. Ama biz yapamayız işte bunları malesef :50:

Sağlık olsun ne diyelim tek hastalıkları soğuk algınlıı olsun yeterki bunlarda geçer elbet....

Biz iyiyiz şeker şükür bir yaramazlık yok.
Ceren prenseste iyi maşallah keyfi yerinde son hallerinin fotosunu ekledim canım albüme bir ara bakarsın.... Faceye artık koymuyorum cerenin fotolarını buraya koydu birtek bir kaç gün sonra onlarıda kaldırırım nasılsa..... :34:

Tekrardan selam

gönülcüm

evet tatlım maalesef böyle artık :43: iyiyiz biz canım şükür eren im de iyi .siz nasıl oldunuz allah şifa versin paşana.çok soğuk değil hava hayretim şaştı bu sene türkiye genelini düşünürsen iyi gidiyo burası ya

GÜLÇİNCİM sağol canım iyiyim şükür bildiğin gibi :)aman biz bi gidelim burdan da isterse ülke olsun adını bile duymak istemem bi daha :1:

Back
X