Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyzeleri müjde oğlumkurtuldu
slm arkadaşlar bizim arap saçına dönen ameliyatımız çok şükür yapıldı..biz aslında pazar ararlar pazartesi yaparlar diyorduk ama perşembe günü aramışlar eşimi gece 10 akadar getirin yatış yapacaz gribi yoksa gelin demişler...zaten hazırdı herşeyi eşim geldi çıktık perşembe yatış yaptık cuma günü ameliyat oldu paşaşm...
saat 11.30 da girdi tam 2 saat sürdü direk yoğğun bakıma aldılar bebeklerde öle yapılıyomuş durmuyolar diye doktoru ameliyat çok güzel geçti dar olan damarı aldık genişleri birleştirdik hiç bi sorun yaşanmadı bu gece yoğun bakımda kalacak annesini yarın çağırırız eve gidin dedi..sorun yoğun bakıma ihtiyacı yoksa gidin dedi...bez istediler sadece bezini verdim kapıdan belki görürürm dedim nerde eve gelmiycektim amam annemler geldi yengem annem babam boşuna bekleme yarın servise alınca sabah erkenden gelelim dediler...neyse arası bıraktık orda geldik eve 9 gibi aradım nasıl diye yoğun bakımı adam idare eder neden noldu dedim bi sorun mu var yok ağlıyo sadece durmuyo dedi nasıl dursun yavrum eli kolu bağlı neyse kapadım telefonu odadan çıktım eşimi aramışlar evet annesi burda noldu bişimi oldu dedi arkadaşlar dedim çocuğa bişi oldu oan yaşadıklarımı anlatamama ölücektim elim kolum boşaldı titremeye başladım meğrsem çok ağlayımuş durmamış sabah değil şimdi çıkarıcaz annesi gelsin diye aramışlar neyse hemen çıktık yoğun bakımın kapısında bekliyoruz içerden sesi geliyo hasta bakıcı getirdi hasta bezinin içinde çıplak sonda takılı burnunda mide koruma hortumu ayağında damar yolu serum gidiyo odasına indik hemşiresi geldi hemen elini kolunu bağlayalım dedi burnundaki hortuma asılıyodu bizi gördü bi nazlanma ağlama sonra sakinledi...o gece öle arar arar uyanık arar ara uyudu sabah vizitten sonrada burnundaki hortumu çektiler.. beslemeye başladık sade meyve suyu süt su 1 gün öyle beslendi ertesi günde çorba yoğurt pzartesi herşeyi verebilirsin dediler...çok şükür ters bişide olmadı kusma filan narkozdan dolayı acıık geceleri ateşlendi çok yüksek değildi aldığıyla çıkardığını takip ettiler dün sondasını çektiler taburcu olduk evimize geldik..eve geldik yürümüyo ee 4 gün ayaklar bağlı yavrum kuş gibi beli kaykıla kaykıla yürümekte istiyo ama akşamına düzeldi yürüyoda çok şükür keyfide iyi...1 ay sonra hem cerrahi hem nefroloji kontrolu var...böle işte
aras ameliyata gitti yalnızım kimseyi almıyolar servise orda beklemem lazım eşim aşağıda aldılar götürdüler asansörün kapısında yıktı kıyameti başladı ağlamaya okadar ağladımki bayılcaktım oturdum dua ettim ama çok zorbişi insan illaki kötüsünü düşünüyo amam buda geçti çok şükür benim GÜÇLÜ oğlum bunuda atlattı...
DUA EDEN SİZ CANIM ARKADAŞLARIMA OĞLUMUN TATLI TEYZELERİNE BİNLERCE TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ...SİZİ ÇOK SEVİYORUZ...
ALLAH KLİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN EVLAT ACISI YAŞATMASIN HERKESİN EVLADINI BAĞIŞLASIN...
hayırlı cumalar kızlarrrr nasılsınız bugun bakalım. biz bebişimle çok iyyiz. ptesi gününü bekliyoruz. pazar günü ananemiz geliyor çok mutluyuzz![]()
günaydın hepinize güzel bir hafta diliyorummm nasılsınız bakalımmm
gülçinnnaıslsın canım iyimisin cerenim nasıl
kızlar ilk bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu.şimdi yine hamileyim 5 hafta 2 günlük ama kahverengi lekelenmelerim oldu progestan verdi onu kullanıyorum fitil olarak şimdi yok artık şükürler olsun.. am bu sabah karnımda şişlikle uyandım bu normal mi? hamileliğin ilk zamanlarında böyle şişlik olur mu lütfen yardım edin..
şafak doğan güneş yrn sbh 7:30 da yatıcm hastaneye saat 11 de kızım doğmş olck hayırlısı ile
4günüm kaldı Allahın izninle...kızıma kavuşmama![]()
noldu bu topiğe yav...
21 şubat pzt sinden beri iş hayatım başladı özel bir şirkette ama bilinmiş bir firma isim vermiyim reklam yasak olabilir halkla ilişkiler departmanına müşteri ilişkileri bölümüne alındım çok mutluyum diğer işim gibi huzurlu ortam kendi odam var hatta diğer işten daha iyi haftası-onları tatilll
rabbim iş arayan herkese nasip etsin inşallah sacdece 2 haftada bir cmt si yarım gün nöbetleşe herkes kalıyooo oda hiç sorun
-değil
canım arkadaşlarım herkes nasıllar bakalım hepinizi çok seviyorum
sorma fatoşcum böyle gidicek artık baksana
ablac ım hoş geldin gerçektende çok üzüldüm ama hayırlısı bu diyosan sevindim abla adınıza ne diyeyim allahım yanınızda olsun bundan sonraki hayatınızda rüzgarıda öpüyorum o nasıl abla...Tekrar uzun bir aradan sonra merhaba kızlar, biliyorum sizleri çok ihmal ettim ama benim de yoğunluğum vardı. Bu arada eşimden ayrıldım kızlar. İstanbul'a taşındım, şimdi kiralık ev aramakla meşgulüm. İnşallah bir an önce bulur düzenimizi kurarız oğluşumla. Şimdilik babamın yanında kalıyorum. Verdiğim haberin sizi üzeceğini biliyorum ama üzülmeyin, Rüzgar ve benim için en hayırlısı bu gerçekten. Daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. Yerde miyim gökte miyim bilemiyordum bir ara. Çok şükür daha iyiyim ve daha iyi olacağız oğlumla. Benden haberler böyle canlarım. Kendi evime geçtikten sonra daha rahat hareket edeceğim inşallah, bir düzenim olacak, o zaman daha sık buraya geleceğime söz veriyorum. Hepinizi çooooooooook seviyorum ve de öpüyorum![]()
![]()
![]()
ablac ım hoş geldin gerçektende çok üzüldüm ama hayırlısı bu diyosan sevindim abla adınıza ne diyeyim allahım yanınızda olsun bundan sonraki hayatınızda rüzgarıda öpüyorum o nasıl abla...
hoşbulduk canımcım, üzülme, gerçektende doğru ve hayırlı olan bu, tek duam Rüzgar'ın hayatı boyunca ayrı anne baba sendromu yaşamaması... inşallah bunu da atlatırız, tabii şu an çok küçük olduğu için hiçbir şey anlamıyor ve eksikliğini hissetmiyor ama zaman içerisinde ne olur bilmiyorum, zamanı gelince bir pedagoga götürmem gerekecek herhalde, zamanı gelince halledeceğim Allahın izniyle... Rüzgar gayet iyi canım, neşesi yerinde, ayrılmadan önce son derece huzursuz ve dolayısıyla da huysuzdu, şimdi huzura kavuştu yavrum, kavga gürültü yok çünkü, gayet keyifli :) dün doktor kontrolüne gittik, doktor gayet iyibuldu, boyu kilosu yaşıtlarından önde gidiyor maşallah, su çiçeği ve pnemökok aşısı oldu :) benden haberler bunlar, ben de çok öpüyorum canım.... haaa bu arada oğluşum nasıl? sen nasılsın?
Tekrar uzun bir aradan sonra merhaba kızlar, biliyorum sizleri çok ihmal ettim ama benim de yoğunluğum vardı. Bu arada eşimden ayrıldım kızlar. İstanbul'a taşındım, şimdi kiralık ev aramakla meşgulüm. İnşallah bir an önce bulur düzenimizi kurarız oğluşumla. Şimdilik babamın yanında kalıyorum. Verdiğim haberin sizi üzeceğini biliyorum ama üzülmeyin, Rüzgar ve benim için en hayırlısı bu gerçekten. Daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. Yerde miyim gökte miyim bilemiyordum bir ara. Çok şükür daha iyiyim ve daha iyi olacağız oğlumla. Benden haberler böyle canlarım. Kendi evime geçtikten sonra daha rahat hareket edeceğim inşallah, bir düzenim olacak, o zaman daha sık buraya geleceğime söz veriyorum. Hepinizi çooooooooook seviyorum ve de öpüyorum![]()
![]()
![]()
gülçincim
haklısın canıum ne edek herkes yerinde ii olsun buda yeter bize dimi şekerim napalım..yerim ben o maskotu var tabi kardeşlerin olmazmı canıım benim valla bacılarım kadara seviyorum sizi..
kızlar diyetmi diyem rejimmi diyem başladım çok kararlıyım istediğim kiloya inecem diyetisyenede gidicem endokrine gittim geçen hafta talil sonuçlarım yarın çıkcak ordan diyetisyene yolluyacak
ömpüyorum hepinizi...
öyle gülüm ne edek biz durumu kabullendikkkk
valla bende sizleri çok seviyorum kk sayesinde bir sürü kız kardeşim oldu
ayrıca diyet içinde yardımcı olabilirim istersen şekercim
ben 15 kilo verdimde ayıptır söylemesi
biraz tecrübe var yani....
msn ekledim seni kabul et beni ok![]()
Sağol güzelim :) bir ev bulup düzenimi kurduktan sonra bir uzmana gideceğim canım, çok ihtiyacım var çünkü, gerçekten çok bunaldım ve profesyonel bir yardıma kesinlikle ihtiyacım var, ileride Rüzgar'ın da ihtiyacı olacağını düşünüyorum çünkü ayrı anne babanın çocuğu olmak kolay değildir, şimdiden onu da düşünüyorum, önemli olan onun ruh sağlığı... ama başbaşa kaldığımızdan beri çocuğun huzuru yerine geldi, tek sıkıntısı evin içinde rahat hareket edememesi şimdilik, çünkü babamın yanında kaldığımız için çocuğa devamlı "dokunma, yapma, hayır" demek zorunda kalıyorum... onun için bir an önce bir ev bulup yerleşmek istiyorum, hakkımızda hayırlısı :)hayırlısı olsun ablacım ozaman ne diyeyeimö..tabi zamanı gelince bi uzmandan yardım alman gerekecektir ablacım kolay değil allah yardımcın olsun ah yavrum accık sesler yükseldimi zaten huzurları kaçıkyo..iyim çok şükür abla arasta ameliyat oldu 1 ay olcak bu ayın 11. de atlattık şükür inşallah sonrasıoda ii olur bu ayın 17 si kontrol var öle işte ebnde diyete başaldım..rüzgarıma maşallah onun boyunu posunu sevsinle.. iyi geceler ablam daha sık gel özletme kendini...
ahhh güzelim benim, ağlama sakın, inan ben hiç ağlamadım ve şu an o kadar rahat ve huzurluyum ki sana anlatamam... keşke bu kadar beklemesiymişim diye düşünüyorum bile, anlık bir karar değildi canım, zaman zaman sizlere de bahsediyordum, artık son noktaya geldik ve bıçak kemiğe dayandı... yukarıda Fatoş'a da söyledim, evime geçeyim bir uzmana gideceğim canım, çok ihtiyacım olduğu kesin :) sevgi kurtarmaya yetmedi mi diye sormuşsun canım, sevgi kalmadı ki, bundan da önemlisi saygı bitti aramızda, bu da ilişkinin sonunu getirdi maalesef... henüz davayı açmadım, anlaşmalı olarak ayrılmak istiyorum, çirkinleşmesin diye anlaşmaya çalışacağım, en hızlı şekilde boşanmak istiyorum, yani bir iki hafta içinde gerçekleşir, umarım eşim de zora koşmaz, zora da koşsa dönüşüm yok artık, kafamda da kalbimde de tamamen bitirdim, tekrar aynı evde bir arada olma düşüncesi bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyor, düşün artık nasıl nefret etmişim... neyse ben sizler üzülün diye anlatmadım, şu an gayet mutlu ve huzurluyum, inşallah bundan sonra hayat hem benim hem de Rüzgar için daha iyi olacak, güzel günler bizi bekliyor inşallah... dua edin yeter benim için :) ben de Cemre'mi çok öpüyorum canım, kocamaaaaan öp benim için :)filiz abla öncelikle uzun zamandır görüşemediğimiz için çok öpüyorum ve iyi olduğunu ümit ediyorum ablacım burda o kadar güzel bağ kurmuşuz okadar samimi içten paylaşım yapmışızki görmediğim ama kalpten sevdiğim sen için şunları yazmaya çalışıcam...
muhakkakki sen en doğru olanına karar vermişsindir ama yinede gecenin şu saatinde hüngür hüngür ağlattın benii ne olursa olsun sonuç doğru olsa bile yüreğimin bi kenarı sızladı seni paşamı birde verdiğin emekleri düşlününce şuan inan salya sümük yazmaya çalışıyorum abla çok zor bi karar almışsın sende anlatabileceğin bir uzmana gittinmi çünkü nbiz bayanlar fazla duygusalız atlatmamız zor oluyoo kısacası ablacım çok merak ediyorum sen iyimisin bu aralar zaten çok duygusalım işe başlayalı kızım beni duygusal olarak eziyooo bu olayda üstüne tuz biber oldu ağlattın beni valla ağlamayı yazmaktan başka kelime bulamıyorum çünkü ağlıyorum filiz abla o kadar dayandın fakat özel olmazsa bişey sorucam sevgi kurtarmaya yetmedimi seni bu son noktaya getiren en ciddi kararı almana sebeb olucak psikoloji neden oluştu yoksa birikimlerinin patladığı anmıydı abla merktan değil inan seni içten hissetmem bunları sormama sebeptir
ablacım hakkında hayırlısı ne ise senin ve paşam için rabbim yolunuzu açık etsin abla mahkeme falan sona erdimi yoksa sadece şuan ayrı eve taşınmakmı ayrılıktan kastın abla geri dönüşü olabilirmi, acaba pişmanlık duysa herhangi bi taraf
ablacım sen tanıdığım en güçlü kadınlardansın bunuda atlatıcağına eminim ama en önemlisi rabbim paşamın en iyi şekilde alışmasını ve herşeyin yoluna girmesini tez zamanda nasip etsin seni çok öpüyorum paşamıda tabi
ayyy Ağustos Eylül gibi ben de başlayacağım işe, nasıl oğluşumu bırakacağım diye düşünüyorum şimdiden vallacanım öncelikle saolasın nasılsın keyifler yerindemiii ceren nasıl neler yapıyor
cemreye teyzesi bakıyor zaten önceden çalışırkende teyzesi bakıyoduuu ona alışık olması avantajım
babası ile ortak kararımız 3 yaşını dolduruncada kreşe vericez eğitim alması için
vala bende iyi sayılırım iş çok güzel ve zevkli insan ilişkileri hep sevdiğim alandı ve ben konuşmayı seven biri olarak hiç zorlanmadım
genel müdürün bu durum çok hoşuna gitti senin için dahada iyisi olucak inşallah dedi eğitim görüp o işle ilgili farklı departmana ve müdürlüğe yükselebilicem inşallah...
adamlar bile işkolik olduğuma karar verdiler diyolarki öğle yemeğine bile kısa çıkıp hemen masana dönüyosun ama ben içimden işi özlemişim tabi kısa çıkarım diye iç geçirdim ama kızımıda çok özlüyorum hergün ağlıyomuş bakalım inşallah düzelir telefon edip konuşamıyorum çünkü o ağlıyo bende ağlıyorum karşılıklı ağlaşıyoruz herkesi çok öpüyorum fatoşada selamlar olsun aras paşa iyidir inşallah
arifem nerelerdesin senide çok öpüyorum diyet ne alemde valla istikrarın beni kıskandırıyooo
Filiz ablam canım ciğerim
Tekrardan hoşgeldin aramıza şekercim ailevi meselelere karşı düşüncelerimi biliyorsun zaten birtanem defalarca kez konuştuk. Ve inanıyorumki sen en doğru olanı yaptın Senin için hayat asıl şimdi başlıyor. Seni seviyorum vede rüzgarımı öpüyorum yakında görüşücez nasılsa![]()
Arifemmmm meleğim
Nerelerdesin güzelcim sen :44: