Aman efendim aman kimler gelmiş kimlerrr
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzz
devamını beklerizzzzzzz
Arifeeemmm gülüümmmmm ben iyiyim canım bomba gibi

anladın sen
neşeemmm hoşgeldin canımmmm nasılsın valla çok uzun zaman oldu gelmiyorsunuz yaaa topiğimizi kapatacaklar yakında
benim sana akıl vermek ne haddime bebekimmmm sadece yardımcı olmaya çalışırım...
Bulduğun bakıcının nesi hoşuna gitti dadlum ne zamandır tanıyorsun bu lkişiyi ev değil eşya değil can emanet edeceksin kadına o yüzden çok çok emin olman gerek birtanem Ben bakıcı işlerine pek sıcak bakmıyorum biliyorsun bu yüzden zaten ceren kreşte ya...
Ayrıca sen tezi evdemi yazacaksın yoksa kula gidip gelecekmisin yok eğer evde yzacaksan senin yanında olacaksa bakıcı olur. Ama okula gideceksen bir daha düşün derim....
Kadının 8 yaşındaki çocuğuna kim bakacak onudamı eve getirecek canım
AYrıca eşinin alkol problemi olması kadının psikolojisini bozmuş olabilir dikkat et derim
yani her gün herşey çok güzel gidiyor iken bir gece adamla kavga ederler ertesi sabah geldiğinde bütün hırsını (olmaz ya) senin bebişten alabilir ağlama sus diye bağırmalar olabilir. Bilemiyorum tatlım yaaa dediğim gibi sen yanında olacaksan eğer tamam tut kadını derim ama sen olmayacaksan bence bakıcı işini ikinci plana at ve kreş bak derim naçizane fikrim....
oooo gökçeeee hoşgeldinnnn nerelerdesin sen yaaaaa
hayat hep koşuşturmaca içöinde geçiyor güzelim aynen seninde yaşadığın gibi herkes bir yerlere bir şeylere yetişme telaşında ne edelim varsın sağlık olsun....
Madem artık evde net var daha sık bekliyoruz seni....
profilden bakıyorsun canım bakmak istediğin kişilerin
ama artık pek kimse foto yüklemiyor zaten burdaki arkadaşların geneli facede eğer face kullanıyor isen orda ekleyelim birbirimizi görürüz