Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

biraz kendime geldim ama gece uykusu gibi olmuyor tabii :)

inşallah birtanem :) en sıkıldığım anlarda bu tür şeyleri düşünüyorum zaten, yoksa çekilir gibi değil :)

canım benim ya olmaz tabi ablam olurmu heeeç annelik zor napalım

diyorum ben sen harika bir anne oalcaksın adım gibi eminim Şeniz

kuvvetli bir ihtimal bu akşam lodos fırtınası çıkacak ve 2 - 3 gün sürecek... bu demektir ki mehmet 2 - 3 gün evde olmayacak, teknede kalacak.... offfff mafoldumben

aaa neden
mehmet abim lodos olunca teknedemi kalıyor eee daha tehlikeli değilmi ya orda olması ablaaa :1shok:

cerenim valla had safhada sıkıntılar ama dayanıyoruz işte mecbur ne yapalım...neyse ben kaçayım diger topige yazdım ama komşum gelcekte ...öpüldünüz fıstıklar..

cerenim valla had safhada sıkıntılar ama dayanıyoruz işte mecbur ne yapalım...neyse ben kaçayım diger topige yazdım ama komşum gelcekte ...öpüldünüz fıstıklar..

öyleee çekeceksiniz eliniz mahkum bizde az çekmedik bu sıkıntıları ama bak sonuca harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zemuszemus
hepsi ama hepsi geçicek ve hatırlamayacaksın bile bu günleri

haydin sana iyi muhabbetler

aaa neden
mehmet abim lodos olunca teknedemi kalıyor eee daha tehlikeli değilmi ya orda olması ablaaa :1shok:

yok tekneyi limana çekecek ama herhangi bir tehlikeye karşı tekneyi korumak için kalmak zorunda, çünkü saatte 60 -70 km hız veriyor fırtınanın şiddetini

yok tekneyi limana çekecek ama herhangi bir tehlikeye karşı tekneyi korumak için kalmak zorunda, çünkü saatte 60 -70 km hız veriyor fırtınanın şiddetini

ayyy canım yaa eee iyide o hızda olan bir fırtınada mehmet abim teknede ne yapabilirki ablacım allah muhafaza fırtanın karşısında duramazki tekneye bir şey olsa mehmet abimede olur yaaa off çeksin limana bağlasın kapatsın gelsin eve ne olacaksa olsun artık sonrası allah kerim

yaaa uufff benim hala burnum akıyor yaaa iyicene sümüklü bişi oldum ben :roflol:

ayyy canım yaa eee iyide o hızda olan bir fırtınada mehmet abim teknede ne yapabilirki ablacım allah muhafaza fırtanın karşısında duramazki tekneye bir şey olsa mehmet abimede olur yaaa off çeksin limana bağlasın kapatsın gelsin eve ne olacaksa olsun artık sonrası allah kerim

haklısın canım ama içine sinmiyorki, mal canın yongası işte, Allah korusun ama limanda korunaklı olur, bakalım bir formül bulur herhalde, çünkü meteorolijiden baktım da nerdeyse pazara kadar sürecek fırtına ve yandık :( bu arada evlendiğimizden beri bu böyle, alıştım artık... tekeneyi karaya çekene kadar çekeceğiz bu sıkıntıyı

Sabah 4 ten berı ayaktayım.zombı gıbıyım.uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

haklısın canım ama içine sinmiyorki, mal canın yongası işte, Allah korusun ama limanda korunaklı olur, bakalım bir formül bulur herhalde, çünkü meteorolijiden baktım da nerdeyse pazara kadar sürecek fırtına ve yandık :( bu arada evlendiğimizden beri bu böyle, alıştım artık... tekeneyi karaya çekene kadar çekeceğiz bu sıkıntıyı

ayyy inşallah olumsuz bir durum olmaz ablam yaa sende şimdi hamişsin yalnızmı kalıcaksın evde ooofff
yaa abla yaa siz buraya taşınsanıza burda sana da mehmet abimede iş buluruz hem burda kiralarda çok pahalı değil eee birde ben varım herşeye koşarım evelallah istanbula babanada yakın hem burası haydin siz bu tarafa göç edin bırakın tekneyi mekneyi burda biz bize oluruz zemuszemus zemuszemus

canımmm ne oldu ömürmü uyutmadı seni?

seni çok iyi anlıyorum canıııııııııııııııııımmmmmmmmmmm.... Allah yardımcın olsun :(

uyumuyor.uyumasını geçtim 4 gündür felaket ağlıyor,dün uğundu,10 saniye falan sesi çıkmadı,öldüm korkudan.yığıldım kaldım yere,ya bu kaybetme psikolojisi bitirdi beni,,,

yaaa uufff benim hala burnum akıyor yaaa iyicene sümüklü bişi oldum ben :roflol:
ayyyy kıyamam sana :( ilaç alıyor musun?
inşallah olumsuz bir durum olmaz ablam yaa sende şimdi hamişsin yalnızmı kalıcaksın evde ooofff
yaa abla yaa siz buraya taşınsanıza burda sana da mehmet abimede iş buluruz hem burda kiralarda çok pahalı değil eee birde ben varım herşeye koşarım evelallah istanbula babanada yakın hem burası haydin siz bu tarafa göç edin bırakın tekneyi mekneyi burda biz bize oluruz zemuszemus zemuszemus
inşallah olmaz canım, Allaha emanet artık

aaaaahhhh ahhhhh güzelim, buradan bir gitsem başka bir şey istemiyorum, inan ne güzelliği gözümde ne başka bir şey, bıktım artık buranın sıkıntısı ve derdinden, artık mehmet'e de kızıyorum, ailesi yüzünden dengesiz bir adam oldu çıktı, benim de dengemi şaşırttı iyice... kardeşini kovalamıştı şimdi yine ayağına çağırmış... sen kızıp kızıp kov, sonra yine çağır... bunlar seni takar mı şimdi? amaaan boşver nasılsa yakında geçer kızgınlığı deyip kendi bildiğini okumaya devam eder... bunu da söyledim ona ama dinleyen kim... valla gitmek istiyorum artık buradan, gerçekten çok usandım teknesinden de, denizinden de, ailesinden de... ama sabrım taşıyor, çok yakın benim heyheylerimin gelmesi de

abla doğumu 24 kasımda yapmakta kararlımısın?
o zaman kaç haftalık oluyorsun

uyumuyor.uyumasını geçtim 4 gündür felaket ağlıyor,dün uğundu,10 saniye falan sesi çıkmadı,öldüm korkudan.yığıldım kaldım yere,ya bu kaybetme psikolojisi bitirdi beni,,,

sakin ol hayatım, bu psikolojiyi atman lazım üzerinden, kendine zarar veriyorsun ayrı, Ömür de zarar görür... annenin huzursuzluğu direkt bebeğe yansır, bunun en somut örneğini de Gülçin yaşıyor... değil mi Gülçin?

canım benim ömürün böyle huysuz ve ağlak bir bebek olmasının tek sebebi bence sensin
yaşadığın kötü tecrübeyi geçmişi olanları sil at kafandan artık lütfen tatlım ya
oğlun kollarının arasında gayet sağlıklı çok şiükür ve hreşey yolunda sende sürekli geçmişte kalarak bu en güzel günleri kendine ve oğluna zehi,r etme lütfen birtanem.
Hepimizin başından bir şekilde kötü olaylar geçebiliyor ama herkes geçmişte takılıp kalsa gülmek diye bir şey olmaz toparla kendini bir an önce.
İlk evvela ömürü güzel bir çocuk doktoruna götür tepeden tırnağa muayen etsin bir baksın sebebini öğrensin neden bu akdar ağladığın eğer doktorda bir şey yok herşey normal derse (ki öyle diyeceğine eminim) sen direk kendini düzelt senin ruh halin gerginliğin ömürü çok etkiliyor bunu aklından çıkarma lütfen tamammı.

ayyyy kıyamam sana :( ilaç alıyor musun?

inşallah olmaz canım, Allaha emanet artık

aaaaahhhh ahhhhh güzelim, buradan bir gitsem başka bir şey istemiyorum, inan ne güzelliği gözümde ne başka bir şey, bıktım artık buranın sıkıntısı ve derdinden, artık mehmet'e de kızıyorum, ailesi yüzünden dengesiz bir adam oldu çıktı, benim de dengemi şaşırttı iyice... kardeşini kovalamıştı şimdi yine ayağına çağırmış... sen kızıp kızıp kov, sonra yine çağır... bunlar seni takar mı şimdi? amaaan boşver nasılsa yakında geçer kızgınlığı deyip kendi bildiğini okumaya devam eder... bunu da söyledim ona ama dinleyen kim... valla gitmek istiyorum artık buradan, gerçekten çok usandım teknesinden de, denizinden de, ailesinden de... ama sabrım taşıyor, çok yakın benim heyheylerimin gelmesi de

yok ablam yaa alkol benim ilacım :içelim: kaydirigubbakcemile3

ooofffff oooofffff gelip ben kandırayımmı mehmet abimi cerenle birlikte gelir biraz ağlarız oda kıyamaz bize toplar pılı pırtıyı veeeee buraya gööööççç :dance: :dance: :dance:
ne güzel olurdu dimi keşke bu kadar kolay olsa onun içinde zor senin içinde zor umarım en kısa zamanda orta yolu bulursunuz ablam ne diyim.

Back
X