Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

filiz ablaaaaaaaa nasılsın? ben de bugün tetanoz aşısının 2. dozu için gidicem ya ilkinde çoook ağrım olmuştu ikincide de öyle çok ağrı olur mu ki?

selam kızlar, yeni gördüm bu topiği. ben de 22+4 deyim. güzel kızım sata göre 12 şubatta doğacak allah izin verirse. tüm hamişler sağlıkla kucağına lır inş bebişlerini. yeni doğum yapanların da gözü aydın olsun. :nazar:

hoş geldin güzelim allah sağlıkla tamamına erdirsin meleğine kavuştursun inşallah canım

ooooooooo gülçin hanım filiz hanım özge hanımlarrrrr herkes burdaymış ben de öteki topikte takılıyorum saf saf :) nabersiniz bayanlar?

amanda aman kimler gelmiş kimleeeeerrrrrr

canımmmm biz iyiyiz şükür sen nasılsın?

valla güzelim ilk iki sene biz de 24 saat beraberdik neredeyse ve hiç sıkılıp sarmazdık birbirimize ama sonra alışkanlık mı oluyor ne oluyorsa daha farklı oluyor... ama bu her çifte olacak bir şey değil tabii ki :)

ayyy evet ya sanırım alışkanlık oluyor ve artık sıkılıyorsun -tatlicadiarzu-

bakalım biz nasıl olucaz merak ettim şimdi CADIARZU

filiz ablaaaaaaaa nasılsın? ben de bugün tetanoz aşısının 2. dozu için gidicem ya ilkinde çoook ağrım olmuştu ikincide de öyle çok ağrı olur mu ki?

korkma korkma geçince bişeyin kalmaz
büyüyünce unutursun kaydirigubbakcemile3

ya aranızda eski meb bakanı hüseyin çeliği tanıyan var mı? varsa ona ulaşıp öpmek istiyorum kendisini :kızgın: kötükedihüso :mymeka: :oklava:

hoş geldin güzelim allah sağlıkla tamamına erdirsin meleğine kavuştursun inşallah canım

amanda aman kimler gelmiş kimleeeeerrrrrr

canımmmm biz iyiyiz şükür sen nasılsın?

korkma korkma geçince bişeyin kalmaz
büyüyünce unutursun kaydirigubbakcemile3

ay canımm o şey benim için miiiii?çok sevindirik oldum şeker çok incesin Şeniz.iyiyim çok şükür sen nasılsın?ceren bıdığı nasıl?

sağol canım çok güsel bi teseliydi :) :1shok:

iyiyim canım sağol :) hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun canım... eh işte ağrı yapıyor tabii ama inan gün içinde çektiğimiz sırt ağrılarından, kramplardan ya da kasılmalardan kötü değil, iki gün sonra geçiyor :) hadi hadi çocuk doğuracaksın, aşıdan mı korkuyorsun? kaydirigubbakcemile3

ay canımm o şey benim için miiiii?çok sevindirik oldum şeker çok incesin Şeniz.iyiyim çok şükür sen nasılsın?ceren bıdığı nasıl?

sağol canım çok güsel bi teseliydi :) :1shok:

heee ya cicioş senin içindi
topiğimize hoş geldin şerefine naçizane bir foto işte :kedi:

hee ya inceyim emme ruhen bedenen diiilll kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım çalışıyorum işte nasıl olıyım ceren bıdığıda iyi maşallah büyüyor günden güne

evet ben iyi teselli ederim gelip omuzumda ağlayabilrisin :teselli:

iyiyim canım sağol :) hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun canım... eh işte ağrı yapıyor tabii ama inan gün içinde çektiğimiz sırt ağrılarından, kramplardan ya da kasılmalardan kötü değil, iki gün sonra geçiyor :) hadi hadi çocuk doğuracaksın, aşıdan mı korkuyorsun? kaydirigubbakcemile3

süpppersin abla :lepi: :lepi:

senin teselli daha iyiydi :roflol: :roflol:

heee bizim üst komşu :roflol:

manyak karı
ne oldu nen

ay keşke öyle olsaydı ya gelmişken hem seni görürdüm hem de işimi hallederdim :jeyyar:

of canım sıkıldı sabah sabah eşim sözlşmeli ya benim sigorta bitiyomuş bu ay askerde olduğu için sinir oldum asker eşi olarak mı faydalnıcam, 2 ay için kendimiz mi yatırıcaz bilemedim :( :sm_confused:

yokk canım aşıdan hiç korkmam hele doğuman hiiçççççççççç zerre kadar korkmam yani gözüm kapalı doğururum o derece :1shok:

neyse çekicez artık napalım :1ninca:

her çiftte oluyor mu bilmiyorum hayatım, bize etkisi bu... ya da yaşadığımız maddi ve ailevi sorunlar da buna etki oluyordur, bilemiyorum... inşallah siz bizim gibi olmazsınız :)
ya aranızda eski meb bakanı hüseyin çeliği tanıyan var mı? varsa ona ulaşıp öpmek istiyorum kendisini :kızgın: kötükedihüso :mymeka: :oklava:
hayrola? ne oldu?

heee ya cicioş senin içindi
topiğimize hoş geldin şerefine naçizane bir foto işte :kedi:

hee ya inceyim emme ruhen bedenen diiilll kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım çalışıyorum işte nasıl olıyım ceren bıdığıda iyi maşallah büyüyor günden güne

evet ben iyi teselli ederim gelip omuzumda ağlayabilrisin :teselli:

ay ni demek güselim siz nerde,ben orda artık hele seni bırakmam artık kurtulamazsın benden kaydirigubbakcemile Şeniz

olsun şeker birinden biri ince oldu mu yeter ne gerek var hem ruhen hem bedenen ince olmaya çok sıkıcı our öyle zati kafamçokkarıştı

allah iyilik versin canım hepinize geleyim de ağlıyayım omuzunda aşıdan sonra kaydirigubbakcemile3

her çiftte oluyor mu bilmiyorum hayatım, bize etkisi bu... ya da yaşadığımız maddi ve ailevi sorunlar da buna etki oluyordur, bilemiyorum... inşallah siz bizim gibi olmazsınız :)

hayrola? ne oldu?

sigorta olayı ablacım ya bu ay bitiyormuş çook sinir oldum asker eşi olarak faydalansam ,eşim askerden gelip işe başlayıp,30 gün sonra sigorta başlayana kadar napıcam ben ya bebiş olunca doktora falan götürmek gerektiğinde mafoldumben

ay keşke öyle olsaydı ya gelmişken hem seni görürdüm hem de işimi hallederdim :jeyyar:

of canım sıkıldı sabah sabah eşim sözlşmeli ya benim sigorta bitiyomuş bu ay askerde olduğu için sinir oldum asker eşi olarak mı faydalnıcam, 2 ay için kendimiz mi yatırıcaz bilemedim :( :sm_confused:

heee ya demii hem beni görürdün hemide meb başkanımıytdı kimdi lan onu işte anladın sen kaydirigubbakcemile3

ayyy camnım yaa deme ee ne olucak şimdi doğumda yaklaştı ooff ne zor bir durum ve can sıkıcı benneyaptımki

yokk canım aşıdan hiç korkmam hele doğuman hiiçççççççççç zerre kadar korkmam yani gözüm kapalı doğururum o derece :1shok:

gözün kapalı doğurursun zaaar o sancıyla zaten gözün hiç bişi görmez kapalı olur doğal olarak kaydirigubbakcemile3

ay evet bende bilemooorrummmm

aminnnnnnnnnnnnnnnn

ay ni demek güselim siz nerde,ben orda artık hele seni bırakmam artık kurtulamazsın benden kaydirigubbakcemile Şeniz

olsun şeker birinden biri ince oldu mu yeter ne gerek var hem ruhen hem bedenen ince olmaya çok sıkıcı our öyle zati kafamçokkarıştı

allah iyilik versin canım hepinize geleyim de ağlıyayım omuzunda aşıdan sonra kaydirigubbakcemile3

kurtulmak isteyen kim güzeliimmmmmm yerimseniben

demi yaaa bencede sarmaz öyle ya beden yada ruh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gel gel aşıdan sonra koy başını omzuma ben saçını yolarım ay şey pardon okşarım :teselli: kaydirigubbakcemile3

sigorta olayı ablacım ya bu ay bitiyormuş çook sinir oldum asker eşi olarak faydalansam ,eşim askerden gelip işe başlayıp,30 gün sonra sigorta başlayana kadar napıcam ben ya bebiş olunca doktora falan götürmek gerektiğinde mafoldumben

iyide güzelim eşin ssk başlatıldığında kendisi 30 gün sonra eş ve çocuk ise 90 gün sonra faydalanabiliyor yani gelir gelmez ssk olsada bir işe yaramıcak 3 ayın geçmesini bekliceksiniz. askerde olan birisinin ssk sıda ödenirmi bilemiyorumki eşin iş başı yapana kadar siz çalışıyor gösterip ödeseniz ooff iki ucu boklu değnek çok koşturup uğraşmanız gerek yaaa

aaa deme yaaa bizde tam tersi tatil olsada evde birlikte vakit geçirsek diye bakıyoruz sanırım bir kaç sene sonra bizde siz gibi birbirimize sarcaz kaydirigubbakcemile3

evet ya öyleymiş 4 aylıkken diş çıkaran varmış ne kötü ya :1no2:
valla güzelim bizimkinde bir salya var görme sürekli üst baş değiştiriyoruz her daim su içinde hanımcık kaydirigubbakcemile3
evet ya ne çabuk büyüyorlar ilk doğduğunda sadece ne zaman büyücek diyor insan sonra öyle bir geçiyorki zaman anlamıyorsun bile kocaman oluyorlar valla
doğru haklısın daha çıkmadan çocuk alıştı pc ye ne yapsın kaydirigubbakcemile3

aynı bızımkıde öyleydı süreklı önlük takıyodum oda yyetmıyordu.senın kız6-7aylık olunca çıkaracak galıba benımkıyle aynı belırtıler var.1hafta sonra yeni tatlara alıştır kuşunu meyvesuyu falan ver 1er kaşık 4aylıkken başladımı deneyım kazanmaya sonradan seçici olmuyolar.yoğurtta ver ama 1kaşık deneme amaçlı.birde sen su veriyomusun hiç
ben su vermısştım agzı sulandıgı zamanlar lıkır lıkır içmişti içi yanmıs yavrumun bır dene bakalım.

süpppersin abla :lepi: :lepi:

senin teselli daha iyiydi :roflol: :roflol:
hehehe... fazla mı gerçekçi oldu? napiim bugün dangıl dungulluğum üstümde sanırım, inceltmeden pat diye söyleyiveriyorum kaydirigubbakcemile3

ne korkucaksın kız... doğumdan korkmayacaksın da aşıdan mı korkacaksın? :olmaz:

hmmm sanırım bu konudan Gülçin anlar... benim bildiğim sigortalı olan kişi sigortası sonlandırıldıktan sonra 6 ay daha faydalanabiliyor sağlık açısından ama eşi faydalanabiliyor mu onu bilmiyorum işte

heee ya demii hem beni görürdün hemide meb başkanımıytdı kimdi lan onu işte anladın sen kaydirigubbakcemile3

ayyy camnım yaa deme ee ne olucak şimdi doğumda yaklaştı ooff ne zor bir durum ve can sıkıcı benneyaptımki

gözün kapalı doğurursun zaaar o sancıyla zaten gözün hiç bişi görmez kapalı olur doğal olarak kaydirigubbakcemile3

ay evet bende bilemooorrummmm

aminnnnnnnnnnnnnnnn

kurtulmak isteyen kim güzeliimmmmmm yerimseniben

demi yaaa bencede sarmaz öyle ya beden yada ruh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gel gel aşıdan sonra koy başını omzuma ben saçını yolarım ay şey pardon okşarım :teselli: kaydirigubbakcemile3

evet canım çok sıkıcı bi durum gerçekten napıcam bilmiyorum :) doğumda birinden bi şekilde faydalanırım da sonra tekrar 30 gün beklemek sinirimi çok bozdu Çok üzgünüm çoook

yok ya ben gelmesem daha iyi olur aşımı vurunup güsel güsel dinleneyim bence akannehir kaydirigubbakcemile3

Back
X