ooooooooo gülçin hanım filiz hanım özge hanımlarrrrr herkes burdaymış ben de öteki topikte takılıyorum saf saf :) nabersiniz bayanlar?
hoşgeldin canım, nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooooooo gülçin hanım filiz hanım özge hanımlarrrrr herkes burdaymış ben de öteki topikte takılıyorum saf saf :) nabersiniz bayanlar?
hoşgeldin canım, nasılsın?
selam kızlar, yeni gördüm bu topiği. ben de 22+4 deyim. güzel kızım sata göre 12 şubatta doğacak allah izin verirse. tüm hamişler sağlıkla kucağına lır inş bebişlerini. yeni doğum yapanların da gözü aydın olsun.![]()
valla güzelim ilk iki sene biz de 24 saat beraberdik neredeyse ve hiç sıkılıp sarmazdık birbirimize ama sonra alışkanlık mı oluyor ne oluyorsa daha farklı oluyor... ama bu her çifte olacak bir şey değil tabii ki :)
filiz ablaaaaaaaa nasılsın? ben de bugün tetanoz aşısının 2. dozu için gidicem ya ilkinde çoook ağrım olmuştu ikincide de öyle çok ağrı olur mu ki?
hoş geldin güzelim allah sağlıkla tamamına erdirsin meleğine kavuştursun inşallah canım
amanda aman kimler gelmiş kimleeeeerrrrrr
canımmmm biz iyiyiz şükür sen nasılsın?
ayyy evet ya sanırım alışkanlık oluyor ve artık sıkılıyorsun -tatlicadiarzu-
bakalım biz nasıl olucaz merak ettim şimdi CADIARZU
korkma korkma geçince bişeyin kalmaz
büyüyünce unutursun kaydirigubbakcemile3
ya aranızda eski meb bakanı hüseyin çeliği tanıyan var mı? varsa ona ulaşıp öpmek istiyorum kendisinikötükedihüso :mymeka:
klava:
filiz ablaaaaaaaa nasılsın? ben de bugün tetanoz aşısının 2. dozu için gidicem ya ilkinde çoook ağrım olmuştu ikincide de öyle çok ağrı olur mu ki?
ay canımm o şey benim için miiiii?çok sevindirik oldum şeker çok incesin Şeniz.iyiyim çok şükür sen nasılsın?ceren bıdığı nasıl?
sağol canım çok güsel bi teseliydi :) :1shok:
iyiyim canım sağol :) hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun canım... eh işte ağrı yapıyor tabii ama inan gün içinde çektiğimiz sırt ağrılarından, kramplardan ya da kasılmalardan kötü değil, iki gün sonra geçiyor :) hadi hadi çocuk doğuracaksın, aşıdan mı korkuyorsun? kaydirigubbakcemile3
heee bizim üst komşu :roflol:
manyak karı
ne oldu nen
iyiyim canım sağol :) hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun canım... eh işte ağrı yapıyor tabii ama inan gün içinde çektiğimiz sırt ağrılarından, kramplardan ya da kasılmalardan kötü değil, iki gün sonra geçiyor :) hadi hadi çocuk doğuracaksın, aşıdan mı korkuyorsun? kaydirigubbakcemile3
her çiftte oluyor mu bilmiyorum hayatım, bize etkisi bu... ya da yaşadığımız maddi ve ailevi sorunlar da buna etki oluyordur, bilemiyorum... inşallah siz bizim gibi olmazsınız :)ayyy evet ya sanırım alışkanlık oluyor ve artık sıkılıyorsun -tatlicadiarzu-
bakalım biz nasıl olucaz merak ettim şimdi CADIARZU
hayrola? ne oldu?ya aranızda eski meb bakanı hüseyin çeliği tanıyan var mı? varsa ona ulaşıp öpmek istiyorum kendisinikötükedihüso :mymeka:
klava:
heee ya cicioş senin içindi
topiğimize hoş geldin şerefine naçizane bir foto işte :kedi:
hee ya inceyim emme ruhen bedenen diiilll kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım çalışıyorum işte nasıl olıyım ceren bıdığıda iyi maşallah büyüyor günden güne
evet ben iyi teselli ederim gelip omuzumda ağlayabilrisin :teselli:
her çiftte oluyor mu bilmiyorum hayatım, bize etkisi bu... ya da yaşadığımız maddi ve ailevi sorunlar da buna etki oluyordur, bilemiyorum... inşallah siz bizim gibi olmazsınız :)
hayrola? ne oldu?
ay keşke öyle olsaydı ya gelmişken hem seni görürdüm hem de işimi hallederdim :jeyyar:
of canım sıkıldı sabah sabah eşim sözlşmeli ya benim sigorta bitiyomuş bu ay askerde olduğu için sinir oldum asker eşi olarak mı faydalnıcam, 2 ay için kendimiz mi yatırıcaz bilemedim:sm_confused:
yokk canım aşıdan hiç korkmam hele doğuman hiiçççççççççç zerre kadar korkmam yani gözüm kapalı doğururum o derece :1shok:
neyse çekicez artık napalım :1ninca:
her çiftte oluyor mu bilmiyorum hayatım, bize etkisi bu... ya da yaşadığımız maddi ve ailevi sorunlar da buna etki oluyordur, bilemiyorum... inşallah siz bizim gibi olmazsınız :)
ay ni demek güselim siz nerde,ben orda artık hele seni bırakmam artık kurtulamazsın benden kaydirigubbakcemile Şeniz
olsun şeker birinden biri ince oldu mu yeter ne gerek var hem ruhen hem bedenen ince olmaya çok sıkıcı our öyle zati kafamçokkarıştı
allah iyilik versin canım hepinize geleyim de ağlıyayım omuzunda aşıdan sonra kaydirigubbakcemile3
sigorta olayı ablacım ya bu ay bitiyormuş çook sinir oldum asker eşi olarak faydalansam ,eşim askerden gelip işe başlayıp,30 gün sonra sigorta başlayana kadar napıcam ben ya bebiş olunca doktora falan götürmek gerektiğinde mafoldumben
aaa deme yaaa bizde tam tersi tatil olsada evde birlikte vakit geçirsek diye bakıyoruz sanırım bir kaç sene sonra bizde siz gibi birbirimize sarcaz kaydirigubbakcemile3
evet ya öyleymiş 4 aylıkken diş çıkaran varmış ne kötü ya :1no2:
valla güzelim bizimkinde bir salya var görme sürekli üst baş değiştiriyoruz her daim su içinde hanımcık kaydirigubbakcemile3
evet ya ne çabuk büyüyorlar ilk doğduğunda sadece ne zaman büyücek diyor insan sonra öyle bir geçiyorki zaman anlamıyorsun bile kocaman oluyorlar valla
doğru haklısın daha çıkmadan çocuk alıştı pc ye ne yapsın kaydirigubbakcemile3
hehehe... fazla mı gerçekçi oldu? napiim bugün dangıl dungulluğum üstümde sanırım, inceltmeden pat diye söyleyiveriyorum kaydirigubbakcemile3süpppersin abla :lepi: :lepi:
senin teselli daha iyiydi :roflol: :roflol:
ne korkucaksın kız... doğumdan korkmayacaksın da aşıdan mı korkacaksın?yokk canım aşıdan hiç korkmam hele doğuman hiiçççççççççç zerre kadar korkmam yani gözüm kapalı doğururum o derece :1shok:
neyse çekicez artık napalım :1ninca:
sigorta olayı ablacım ya bu ay bitiyormuş çook sinir oldum asker eşi olarak faydalansam ,eşim askerden gelip işe başlayıp,30 gün sonra sigorta başlayana kadar napıcam ben ya bebiş olunca doktora falan götürmek gerektiğinde mafoldumben
heee ya demii hem beni görürdün hemide meb başkanımıytdı kimdi lan onu işte anladın sen kaydirigubbakcemile3
ayyy camnım yaa deme ee ne olucak şimdi doğumda yaklaştı ooff ne zor bir durum ve can sıkıcı benneyaptımki
gözün kapalı doğurursun zaaar o sancıyla zaten gözün hiç bişi görmez kapalı olur doğal olarak kaydirigubbakcemile3
ay evet bende bilemooorrummmm
aminnnnnnnnnnnnnnnn
kurtulmak isteyen kim güzeliimmmmmm yerimseniben
demi yaaa bencede sarmaz öyle ya beden yada ruh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gel gel aşıdan sonra koy başını omzuma ben saçını yolarım ay şey pardon okşarım :teselli: kaydirigubbakcemile3