günaydın kızlarrr...nasılsınız bakalım...nur ceren minikleirm çok tatlı olmuşlar maşallah allah nazardan saklasın inanın çok şeker olmuşlar ayy böyle görünce nasıl hevesleniyorum bir an önce berram gelsin diye..
söylemeyeyim canınızı sıkmayayım diyrum ama ölesine herşeyimizi anlatmaya alışmışızki söylemeden geçemiyorum..bizim kız 2 gecedir pek bir nazlı hareketleri azaldı o kadar dürtmemize ragmen geç ve az cvp veriyordu birde kasılmam sık oldu karnımda..doktorumda bunlar olursa haber ver demişti..sanırım bilinç altına girmiş ki tedirgin oldum rüyamda bile önceki gün karnımda ölmüş olarak doguyordu bu yüzdende 2 gündür baş agrısı çekiyorum dünde doktorumla konuştum acile gidip nstye girmemi istedi gittim bir sorun olmadı zaten aşırıda kalabalıktı dogru dürüst soruda soramadım..nitekim sonra doktorumla konuştum bugünden için ayrın gelsin önce ben tekrar muane edeyim sonra olması sık nstye alırız.dedi..gece yatmadan da hala baş agrım devam ediyordu acilde 10 6 çıkmıştı tansiyon evde ölçtüm yatmadan 13 9 sonra ise 14 10 çıktı eşimde tedirgin oldu. bugün doktora gidecem...bendede durum böyle şimdi ise hareketler normal...
sen de bendensin canım galiba böyle yapmasak çok iyi olack ama işte insanın yaşadıkları da etkiliyo işte elinde olmuyo bazen.....tansiyon normale döner inş.geçmiş olsun....