Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın kızlarrr...nasılsınız bakalım...nur ceren minikleirm çok tatlı olmuşlar maşallah allah nazardan saklasın inanın çok şeker olmuşlar ayy böyle görünce nasıl hevesleniyorum bir an önce berram gelsin diye..

söylemeyeyim canınızı sıkmayayım diyrum ama ölesine herşeyimizi anlatmaya alışmışızki söylemeden geçemiyorum..bizim kız 2 gecedir pek bir nazlı hareketleri azaldı o kadar dürtmemize ragmen geç ve az cvp veriyordu birde kasılmam sık oldu karnımda..doktorumda bunlar olursa haber ver demişti..sanırım bilinç altına girmiş ki tedirgin oldum rüyamda bile önceki gün karnımda ölmüş olarak doguyordu bu yüzdende 2 gündür baş agrısı çekiyorum dünde doktorumla konuştum acile gidip nstye girmemi istedi gittim bir sorun olmadı zaten aşırıda kalabalıktı dogru dürüst soruda soramadım..nitekim sonra doktorumla konuştum bugünden için ayrın gelsin önce ben tekrar muane edeyim sonra olması sık nstye alırız.dedi..gece yatmadan da hala baş agrım devam ediyordu acilde 10 6 çıkmıştı tansiyon evde ölçtüm yatmadan 13 9 sonra ise 14 10 çıktı eşimde tedirgin oldu. bugün doktora gidecem...bendede durum böyle şimdi ise hareketler normal...

sen de bendensin canım galiba böyle yapmasak çok iyi olack ama işte insanın yaşadıkları da etkiliyo işte elinde olmuyo bazen.....tansiyon normale döner inş.geçmiş olsun....

haklısın cnm ama ben tedirgin olmuyorum ki tek inan bana eşimde gece uyuyamamış bile bu süreci benimle beraber çekti her doktor kontrolünde oda bilgilendigi için tedirgin oldu .kayınvalidemde dün beni rüyasında görmüş aglamaklıydı gün boyu aradı bende böyle oldu diye anlatınca ne olursunuz gidin doktora diye rica etti..neyse doktordan randevuyu aldık saat 3 te ablam almaya gelcek beni doktora gidecez ......neyse ben kaçayım..toparlanayım bakalım..kendinize ii bakın..

ayyy gülçinim ne alınıyon kıs kabak dedim diye ben sevdiğmden öyle diyorum çünkü kabak bebeklere bayılıyorum ya keşke benimki de kabak olsa .............. hm kabakların büyüyünce daha çok saçı oluyo.....

alınırım dabii kabak didin prenses kızıma
sen onun kelini ye hem kabak diiil o tımammı ön tarafta saçları yok sadece arkalarda var :dilcikar:

evet seninkide kabak olsun kaydirigubbakcemile3

al eline oklavayı gülçinim bebni bi döv de kendime gelirim blki o zaman bırakırım sapıtmayı :1shok:

valla döveceö dövecemde
içindeki bebeye acıyom :olmaz:

haklısın cnm ama ben tedirgin olmuyorum ki tek inan bana eşimde gece uyuyamamış bile bu süreci benimle beraber çekti her doktor kontrolünde oda bilgilendigi için tedirgin oldu .kayınvalidemde dün beni rüyasında görmüş aglamaklıydı gün boyu aradı bende böyle oldu diye anlatınca ne olursunuz gidin doktora diye rica etti..neyse doktordan randevuyu aldık saat 3 te ablam almaya gelcek beni doktora gidecez ......neyse ben kaçayım..toparlanayım bakalım..kendinize ii bakın..

hadi git ve güzel haberlerle dön güle güle...

kk pro üye kim ya

BEN VE NUR :lepi: :lepi:

durgunlaştınız gene ben çıkıyorum teyzeme gidicem inş.ee napalım siz olmazsanız gezerim ben de :olmaz:.bi gülçinim var o da yoğun zaar :gitme:

alınırım dabii kabak didin prenses kızıma
sen onun kelini ye hem kabak diiil o tımammı ön tarafta saçları yok sadece arkalarda var :dilcikar:

evet seninkide kabak olsun kaydirigubbakcemile3

valla döveceö dövecemde
içindeki bebeye acıyom :olmaz:

hadi git ve güzel haberlerle dön güle güle...

BEN VE NUR :lepi: :lepi:

oy tamam kıs bi daha demem kelini de yerim maşallah prensesime hem onu oğluma lacam ben kıs beğenmesem talip olur muyum?kaydirigubbakcemile3

hmm açılımı ne oluyo yani kk pro üyenin iyi bişe herhal zemuszemus.iyiyse tebrik ederim sizi :hooray:

gülçinim ben çıkıyorum canım sen çalışıyorsun sanırsam allah kolaylık versin hade öptüm Şeniz

yarın doktordan sonra gelirim gene inş.allah aemanet olun ........

durgunlaştınız gene ben çıkıyorum teyzeme gidicem inş.ee napalım siz olmazsanız gezerim ben de :olmaz:.bi gülçinim var o da yoğun zaar :gitme:

hadi git gez bari
evet biraz yoğunluk var malesef canikom malujm pazartesi

oy tamam kıs bi daha demem kelini de yerim maşallah prensesime hem onu oğluma lacam ben kıs beğenmesem talip olur muyum?kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizim kızı kaç kişi alıcak bilemiyorum artıkın
talipler günden güne artıyor maşallah
ben cereni klonlayımda herkese yetsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hmm açılımı ne oluyo yani kk pro üyenin iyi bişe herhal zemuszemus.iyiyse tebrik ederim sizi :hooray:

heeee iyi bişi
özel üye oloooruz biz yerimseniben

gülçinim ben çıkıyorum canım sen çalışıyorsun sanırsam allah kolaylık versin hade öptüm Şeniz

yarın doktordan sonra gelirim gene inş.allah aemanet olun ........

tamam şeker haydin git artıkın bakalım
yarında mutlaka gel haber et doktordan sonra tımammı

kız zilli daha mı iyi kabaktan sen de zilli demişin :umursamaz:

inş. canım sağol....

aminnn hilalcim inşallahh sen bebişine kavuşursun bende hamiş oluruummm

mavicim canım sakin ol çok düşünme öyle kötü şeyler çok az kaldı berrayı kucaklamana inşallah
güzel hbaerlerini bekliyoruz kendine çok dikkat et canım benim

hoşgeldin yasemincim iyiiz sen nasılsın sude nasıl

napıyosunuz nasılsınız fıstıklar?

CANIMMMMMMM
hoşgeldin nasılsın bakalım
haftasonu bol bol hasret giderdinmi kızınla annesi?
nasıl işler yoğunmu tatlım
çok sık gelmiyorsun buraya sanırım çok işin var

tabe daa iyi
hemde cerenimin babasından öğrendim ben o kelimeyi
yaaaazemuszemus

ay sen çok yaşa emi gülüm kaydirigubbakcemile3

CANIMMMMMMM
hoşgeldin nasılsın bakalım
haftasonu bol bol hasret giderdinmi kızınla annesi?
nasıl işler yoğunmu tatlım
çok sık gelmiyorsun buraya sanırım çok işin var

ay sen çok yaşa emi gülüm kaydirigubbakcemile3

canım benim işler birikmiş bide yılsonu geliyor biliyosun birsürü ıvır zıvır anca vakit buldukça bakıyorum. hafta sonuda kızımla azcık koklaşabildim misafirim vardı iki günde şimdi yanına gitmeyi bekliyorum meleğimin dişleri çıkacak herhalde teyzesi mızmız yemek yemiyor. Cerenim nasıl annesi büyüdü dimi resim bekliyosunuz bizdende yarın atıcam resimlerini.

Back
X