Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
hadi bakalıııııımmmmm hiçbir şey kalmadı, 5 gün sonra kavuşuyorsun inşallah yavruna :) sakın korkma canım, yat dinlen bol bol, doğumdan sonra pek vaktin olmayacak dinlenmeye anlaşılan, bak doğum yapan arkadaşları görüyoruz :) dualarımız seninle canım, sık sık haber vermeye çalış kendinden tamam mı? çok öpüyorum ben de opuyorumnanaktan
kız biz sana söylemedik mi yok bir şey diye? oğlanı üzdün boşu boşuna, sopayı hakettinklava: oy maşallah bayağı uzun olacak oğlan anlaşılan :) hadi bakalım :)
toiğin en güzel hatunları hepinize kocaman günaydıınnn
pozitif olmalısın zaten canım bulunduğun duruma şükret lütfen çünkü herşey yolunda zaten kafaya takıp sorun haline getiricek hiç bir şey yok çok şükür. Kaldıki bir sorun olsa bile onu sen olumlu düşünerek kafanda yenmelisin.
Biz her zaman yanındayız sen tasalanma şeker yerimseniben
damat adayımmı? :uhm: :1shok:
anaaa bizim kızın talipleri günden güne artıyor hee bakalım kime nasip olucak kaydirigubbakcemile3
günaydın gülçinim Şeniz yanımdasınız diye pozitifim zaten yoksa daha kötü olurdum canım benim..........
başka kim var kıs?burcudan sonra ben talip oldum sadece başkaları da mı oldu? :1shok
Kızlar bugün moralim sıfırın altında. Sonuçlarımı aldım. Rahimde iltihap varmış, fitil verdi. Prolaktinim 92,7 ve bir hap verdi düşürmek için. En kötüsü de bu kadar yüksek olmasının sebebi beynimde bir ur olabilirmiş. Cumartesi sabah beynimin ilaçlı MR'ı çekilecek. Ne olur dua edin. Bebek işini unuttum kendi derdime düştüm. Hele eczanede ilaç beklerken bir bayan 2 küçük kızıyla girip yasmin isteyince öyle kötü hissettim ki...Allah bu günümüzü aratmasın..Sonucumdan haberdar ederim yine sizi. Dualarınızı bekliyorum...
eighty three canım83 abla İhracat İÇİn ya hata yapmıyım :)))
evet canım sanal özel ders veriyorum kaydirigubbakcemile3 iyiyiz, sen nasılsın?kızlar ders mi çalışıyorsunuz bakimm ne haber
takma tabii :)yok ablacım üzülmedim de aklıma takılıyodu ara sıra işte bazen gelen korkuları engelleyemiyosun.........neyse artık takmıcam inş.çok şükür allah ıma:Saruboceq:
bilmem uzun olacak gali,ba herkes öyle dedi:)
günaydın gülçinim Şeniz yanımdasınız diye pozitifim zaten yoksa daha kötü olurdum canım benim..........
başka kim var kıs?burcudan sonra ben talip oldum sadece başkaları da mı oldu? :1shok
ahaaa eşim kuru üstü pilav çıktı akannehir
eee napiiim öyle diyor ama, sen göndermişsin naniknanik
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
canımsııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ders mi çalışıyorsunuz bakimm ne haber
günaydın bu arada herkese.....
ben de imam bayıldı çıktım kaydirigubbakcemile3
var tabii... ben varım... üstelik Ceren'im gelip benim elimi öptü bir kerem :dilcikar: di mi Gülçin?
kaydirigubbakcemile3 pilav üstü kuru işte yaaa... anladın sen kaydirigubbakcemile3 mazeretim var hamileyim ben :roflol:kuru üstü pilavmı??*
pilav üstü kuru olmasın abla o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse ben o kısmını almıyorum benzetmenin :dilcikar:
hımmm başka kimmi var CADIARZU
burcu ilk talip
entelliye ikinci
filiz ablam üçüncü
sen dördüncü
bunlar topikten olanlar canım
iş yerimden iki kişi var
arkadaş çevremden ise üç talip
daha şimdiden 9 kişi talip kızıma kaydirigubbakcemile3
valla ben diğerlerinden (topik olarak yani) 1-0 öndeyim, kurbanda 2-0 olacağım kaydirigubbakcemile3evet kayınnasının elini öptü ceren hanım
kurban bayramında da nsipse göz aydına gidicek damat adayını doğurduğu için kaydirigubbakcemile3
önce kayınnası ile bayramlaşıcak sonrada damat adayı ilene kaydirigubbakcemile3
eighty three canım
evet canım sanal özel ders veriyorum kaydirigubbakcemile3 iyiyiz, sen nasılsın?
takma tabii :)
var tabii... ben varım... üstelik Ceren'im gelip benim elimi öptü bir kerem :dilcikar: di mi Gülçin?
kızlar dün ütü yapayım dedim, ütü maalesef sizlere ömür oldu... bugün gidip ütü almam lazım mafoldumben bir sürü ütüm var mafoldumben
vallahi iyiymiş saati kaç kayme :))))eighty three canım
evet canım sanal özel ders veriyorum kaydirigubbakcemile3 iyiyiz, sen nasılsın?
takma tabii :)
oooooo ikinci sıradayım bak iyi bu :))))kuru üstü pilavmı??*
sendeeeeeeeeeeeeeeee Şeniz
oooo günaydın oğlan anası geleceğin kayınnası
nasılsın canikom iyimisin tatlım?
günaydın hilalcim hoş geldin cicim
imam bayıldı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tekrar günaydın canikommm yerimseniben
kötü olmak yooooooooookkkkkkklmaz:
burcu ilk talip
entelliye ikinci
filiz ablam üçüncü
sen dördüncü
iş yerimden iki kişi var
kuru üstü pilavmı??*
sendeeeeeeeeeeeeeeee Şeniz
oooo günaydın oğlan anası geleceğin kayınnası
nasılsın canikom iyimisin tatlım?
günaydın hilalcim hoş geldin cicim
imam bayıldı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tekrar günaydın canikommm yerimseniben
kötü olmak yooooooooookkkkkkklmaz:
burcu ilk talip
entelliye ikinci
filiz ablam üçüncü
sen dördüncü
iş yerimden iki kişi var
aboww rakiplerim de dişl,iymiş kaydirigubbakcemile3 .neyse ablacım o belli olmaz seçimi ceren hanımın yapması lazım artık hangimizinkini beğenirse :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zaten istemeye istemeye başlamıştın ütü yapmaya sonunda yaktın demi ütüyü ilahi abla kaydirigubbakcemile3
neyse al bakalım yeni bir ütü kendine
kaydirigubbakcemile3 pilav üstü kuru işte yaaa... anladın sen kaydirigubbakcemile3 mazeretim var hamileyim ben :roflol:
zaten ben senin için dememiştim ki kaydirigubbakcemile3 hemen üstüne alındın cadı lülülülülülü
valla bir yarıştır gidiyor kaydirigubbakcemile3
valla ben diğerlerinden (topik olarak yani) 1-0 öndeyim, kurbanda 2-0 olacağım kaydirigubbakcemile3
yani ben kıdemliyim canım zemuszemus
aboww rakiplerim de dişl,iymiş kaydirigubbakcemile3 .neyse ablacım o belli olmaz seçimi ceren hanımın yapması lazım artık hangimizinkini beğenirse :umursamaz:
oooooo ikinci sıradayım bak iyi bu :))))
vallahi canım yukarda filize anlattığım sebeplerden pek iyi değilim doğrusu oğlum biraz azılı uğraştırıyor beni enerjik bir çocuk olacak sanırsam yandım :)))
senin kıza anlat bak atletik enerjik sarışın dans etmeyi seven biri oğlum talibin özelliklerini bilsin
orası öyle tabii ama biz iddialıyız canım kaydirigubbakcemile3
canımmmm çok geçmiş olsun benimde prolaktinim 40 ın üstünde çıkmıştı dr yüksek dedi bi üniv.hastanesine sevk etti sölediğin gibi beyinde urr olabiliyormuş ama başka bir doktora gittim gerek yok o kadar yüksek değil dedi moralini bozma genelde psikolojik olduğunu düşünüyrum hormonal değerlerin bozulmasının ben ilaç kullanmadım senin tabii daha yüksek gerekeni yap ama kafana takma sakın kötü bir şey olacağını sanmıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun haber ver mutlakaKızlar bugün moralim sıfırın altında. Sonuçlarımı aldım. Rahimde iltihap varmış, fitil verdi. Prolaktinim 92,7 ve bir hap verdi düşürmek için. En kötüsü de bu kadar yüksek olmasının sebebi beynimde bir ur olabilirmiş. Cumartesi sabah beynimin ilaçlı MR'ı çekilecek. Ne olur dua edin. Bebek işini unuttum kendi derdime düştüm. Hele eczanede ilaç beklerken bir bayan 2 küçük kızıyla girip yasmin isteyince öyle kötü hissettim ki...Allah bu günümüzü aratmasın..Sonucumdan haberdar ederim yine sizi. Dualarınızı bekliyorum...