Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn Ceylanmelek, dularınıza çok ihtiyacımız var.
Rüzgarımdenizim ne güzel bir oda olmuş maşallah. Bir köşesine Ayet-el Kürsi asmayı unutma, Allah nazarlardan sakalsın yavrunu ve seni.
Kızlar Allah'ıma çok şükür sonucumu aldım. Hiçbirşeyim yok turp gibiyim maşallah. Sabah 8'de gittik. Benim allerjim olduğunu duyunca telaşlandı hastanedekiler. Başka dr çağırdılar, tedbir amaçlı. Önce ilaçsız çektiler sonra ilaçlı çekilmesine karar verdiler. ıntraket ile kolumdan verdiler ilacı çok şükür yanımda dr ve hemşire hazır bekledi ve hiç sorunum olmadı. 2 sefer çekilmesine bile bozulmadım. Yeterki iyi sonuçlar çıksın dedim. Çekimde hep "güzel hipofizim benim, hadi güzel snuçlarla dönelim arkadaşlarıma müjdeyi vereyim" dedim. Allah kabul etsin 2 çekimde 2 Yasin okudum içimden hiç rahatsız olmadım. Herşey bittiğinde hemşireye bu kontrast maddeyi omurilik sıvısından veriyorsunuz sanıyordum çok korkmuştum dedm, kız tuhaf tuhaf baktı:)) nerden bilsin karşısında pimpirik bir hatun var. Sonucum da şükür tertemiz. Şimdi sırada ne var?
Kızlar Kumsalımın ve benim bebişlerimiz çok yakınlaştı bunu hissediyorum inşallah. Hamile haberini veren bir arkdaşta okumuştum 500 Yasin okumuş kayınvalidesi ve ailesi, Yaradan'ın izniyle o ay hamile kalmış. Hamile kalmasak bile Yaradan'ın rızası hepsiden önemli.
Bugün az da olsa sadaka vermeye çalışıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Allah hepinizi 2 cihanda mutlu kılsın...Dualarınızı bekliyorum...