tekrar tekrar günaydın ablacımmmmmmmmm
evet ya haftasonu bomboş geçmiş topiğimiz kimseler uğramamış pek bizde olmayınca kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim ablam sabahta konuştukya sen nasılsın dicem ama biliyorum iyi değilsin geçicek bu günler az kaldı ablam sayılı gün çabuk geçer rabbim dermansız dertler vermesin kimselere.
günaydın şeker hoşgeldin nasılsın
oooo ne güzel maşallah kızına
evet canım insan herşeye saldırıyor hemde herşeye birde yalnız hamişken değil doğduktan sonrada bitmiyor alış veriş biz hala alıyoruz kaydirigubbakcemile3
gözümün nuru nasılsın birtanem
kııss ekledinmi resimleri bakem bir helee
kıss nurr biz akvaryuma giremedik biliyonmu acaip sıra vardı 30 metre kadar birde tam boğaz ve deli gibi bir rüzgar malum bizim ceren hanımda rüzgarı sevmiyor bastı çığlığı yavrucum bizde vazgeçtik girmekten daha sakin bir zamanda geliriz dedik ve atladık arabaya kaydirigubbakcemile3
kociş bana sürpr,iz yaptı beylerbeyine yaprak dökümünün çekildiği konağa götürdü amma velakin kapısı kilitli idi kimsecikler yoktu ve içeri giremedik uyuz oldum yaaaaaa bende ne planlar kuruyordum halbuki giderken şimdi orda çekim vardır ferhunde ordadır onu bir güzel yolarım felan diye ama olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen iste herşey çok güzel olur neşeemmm unutmaaaaaa :lepi:
kendine iyi bak ve fazla yorulma yine gel emi cicim opuyorumnanaktan
hımmm elif güzel isim adıyla yaşasın inşallah kızımız