Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bakalım neye benziyormuş kaydirigubbakcemile3
tünaydın kızlarrr :))
tünaydın canım, hoşgeldin :)
bak bakalım neye benziyormuş kaydirigubbakcemile3
ay ilk defa biri bana burda cvp yazıyor:) genelde beni es geçerlerdi
sağol cnm öyle valla zaman su gibi akıp geçiyor sende elifini al da kucağına böyle diyeceksin emin olsağol canım amin sizinde ilk dişiniz hayırlı olsun ya zeynep ne zaman doğduda dişi çıktı yaa kaydirigubbakcemile3
sağol cnmdemek zeynebimiz ilk dişini çıkardı haaa daha dün yolunu gözlüyorduk daha benim oğlum da 3 ayı doldurduğundan beri salyaları akıyor ve ne bulsa ağzına sokmaya çalışıyor bu kadar erken diş çıkmaz dimi erken çıkınca sağlıklı olmaz derler ama koca karı lafı işte diş çıkarma dönemini nisbeten iyi atlatmışsınız maşallah
hemen baklıam ablammmmevet göbüşümü albüme ekledim kızlar :)
merhaba canım nasılsınn
maşallah zeynebimize ilk dişi çıkmış bir diş buğdayı ister artık annesii
baktım babasına benziyor
baktım babasına benziyor
maşallahhhiç merak etme canım, iç karnın geniştir :) 2 hafta önce 2360 gr.dı canım, son iki haftada ben kilo almaya başladım, yaklaşık 4 kilo aldım 2 haftada :)
teşekkürler canım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn, inşallah daha iyilerini sizler yaparsınız :)
evet sabrın sonu selamettir tatlım :) inşallah 2010 senin ve Neşe'nin yılı olacak :)
inşallah sen,n tanıdıklarına benzer canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kııı ilayda içinde iken çekeydin ya resmini neden netten resim ekledinlmaz:
bakçam şincikk rüzgarıma damat adayıma kaydirigubbakcemile3![]()
evet göbüşümü albüme ekledim kızlar :)
hoşbulduk canım iyiyim sağol ne yapalım cicim çok yoğunuz çalışıyoruz bi değişiklik yok bildiğin gibiyimm bennkumsalım hoşgeldin canım sağol canım amin sen neler yapıyosun
hiç merak etme canım, iç karnın geniştir :) 2 hafta önce 2360 gr.dı canım, son iki haftada ben kilo almaya başladım, yaklaşık 4 kilo aldım 2 haftada :)
teşekkürler canım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn, inşallah daha iyilerini sizler yaparsınız :)
evet sabrın sonu selamettir tatlım :) inşallah 2010 senin ve Neşe'nin yılı olacak :)
canım benimmm ya sorma o kadar çok yoğunumki kafamı kaldıramadım sabahtan beriiarifem hoş geldin kuşum nerdesn sen sabahtan beri yaw gözlerim seni aradı hep
tünaydınc anım hoşgeldinnntünaydın kızlarrr :))
sağol cnm öyle valla zaman su gibi akıp geçiyor sende elifini al da kucağına böyle diyeceksin emin ol
sağol cnm
çıkmaz daha diş
bizim zeynebinde aynen öyleydi hatta 2 aylıkdan beri akıyor elleri ve eline geçirdiği herşey ağzındaydı vbende d.a sormuştum çıkar mı diye yok dedi
bak bizim anca çıktı
hemen baklıam ablammmm
merhaba cnm iyiyim ne olsun işte koşturuyoruz ev okul devam yani
sen nasılsın tatlım
diş buğdayı nasıl oluyur cnm
diş hediği yapın demiş kayınvalidemde mısır yollamış
:roflol: :roflol: :roflol: iiiiinşaallllllaaaaaaahhhhh tabii fiziksel olarak bunu belirteyim de kaydirigubbakcemile3
nur kız ilayda aynı sana benziyorr kopyan resmen
cerenin sarı saçlarına bittim var ya
maşşalllhhhhh kuzulara
nasıl besliyonuz siz bunları yaw
zeynebin 2 katı 2 sidekaydirigubbakcemile3
canım benimmm ya sorma o kadar çok yoğunumki kafamı kaldıramadım sabahtan berii
anca gelebildimm
arifee dra gittin mi gitmediysenklava: geliyor
ona göre
canım benimmm ya sorma o kadar çok yoğunumki kafamı kaldıramadım sabahtan berii
anca gelebildimm
tünaydınc anım hoşgeldinnn
bende iiyiym çok şükür canım bi yaramazlıık yok bu aralar çok yoğun çalışıyorum
bizim burda diş buğdayı yapılır canım çocuğun ilk dişi çıktığı zaman buyday haşlanıp böyle meyvalara karıştırlıp börek çörek yapılır konu komşu akraba falan gelir hediyesiyle
öyle yani hoş oluyor amaaayerimseniben
kızlar biz acıktıkkk
kızımla mama yiyelim
yarın okul var görüşemeyiz uğramaya çalışırım yine görüşürüzzz
ggvvuvvfc gt5uj7j7kbbbbbbbbbbbbbön o nnnnnnnnn
bu zeyneopten bye bye sizeee