Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hayatım :)
günaydın canım, hadi bakalım, iyi çıkacak inşallah :)günaydın arkadaşalar umarım herkes iydir ben yarın şeker yüklemesi yaptırcam inşallah ii çıkar güzel bir gün olsun inşallah
günaydın canım, hadi bakalım, iyi çıkacak inşallah :)
benim de bugün buradaki doktorumla son kontrolüm var saat 2.00'de... bakalım neler diyecek :)
günaydın canım nasılsın ceren nasıl ?
günaydın arkadaşalar umarım herkes iydir ben yarın şeker yüklemesi yaptırcam inşallah ii çıkar güzel bir gün olsun inşallah
günaydın canım, hadi bakalım, iyi çıkacak inşallah :)
benim de bugün buradaki doktorumla son kontrolüm var saat 2.00'de... bakalım neler diyecek :)
günaydın canım nasılsın minik kızın nasıl
günaydın arkadaşalar umarım herkes iydir ben yarın şeker yüklemesi yaptırcam inşallah ii çıkar güzel bir gün olsun inşallah
günaydın bayanlar
güzel bi gün olsun inşalah
evet canım, buradaki doktorumla son kontrolüm, ptesi istanbuldaki doktorumdan da randevu aldım... evet çok az kaldı delikafadulden isim konusunda ben kararlıyım da başka bir isim konusunda çevremde aşırı bir baskı var maalesefgünaydın ablam ablam canım ablam Şeniz
wwuuuuuhhuuuuuu demek bu gün doktordaki son kontrol anaaaaa bişicik kalmadı ya be ablam çok az vakit kaldı rüzgarımızı kucaklamana :dance: :dance: :dance:
bu arada rüzgar isminde kararlımısın ablacım
günaydın canım, nasıl oldu Miraç?günaydın bayanlar
günaydın birtanem :) inşallah :)günaydın kızlar nasılsınız herkes nerde ya kimsecikler gelmiyomu topiğimize
ee neler yaptınız bakalım
günaydın ablacım nasılsın oğluşun nasıl doktor kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel inşallah ablam
günaydın bayanlar
günaydın kızlar nasılsınız herkes nerde ya kimsecikler gelmiyomu topiğimize
günaydın canım nasılsın oğluşun nasıl burcum ağlıyormu hala
maşallah canımm bende iyiyim gülçinim çalışıyoruz hafta başına göre daha hafifledi işler bakalım gün içersinde ne olur bilememdünüüürr günaydın canom nassen
damadım nasıl oldu kızz düzeldimi accık uykusu düzene girdimi kuzumuzun?
günaydın arifem iyiyiz şükür kızımızda iyi teyzesi maşallah
sen nasılsın tatlım yoğunluk hala devam sanırım
günaydın kumsalım iyyim
oğlum ağlama konusunda çok istikrarlı çıktı:sinifsinif:
uyyo şu an ama her an uyanabilir
evet canım, buradaki doktorumla son kontrolüm, ptesi istanbuldaki doktorumdan da randevu aldım... evet çok az kaldı delikafadulden isim konusunda ben kararlıyım da başka bir isim konusunda çevremde aşırı bir baskı var maalesef![]()
maşallah canımm bende iyiyim gülçinim çalışıyoruz hafta başına göre daha hafifledi işler bakalım gün içersinde ne olur bilemem
ay evet havadan yana tereddütlerim vardı ama yine de istiyorum :)hadi hayırlısı ablam ya git gel doktora ve güzel haberler getir bize emi cicimmm
biz geldiğimizde hani havadan dolayı tereddütlerin vardı ya isim konusunda o yüzden sordum abalcım kararlımısın diye kaydirigubbakcemile3
kimmiş nen o baskı yapan sana çabuk sööleeeklava:
inşallah canım benim çok saolgünaydın kızlar nasılsınız herkes nerde ya kimsecikler gelmiyomu topiğimize
günaydın fatoşcum nasılsın canım inşallah çok güzel sonuçlar alıcaksın canım rahat ol
günaydın ablacım nasılsın oğluşun nasıl doktor kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel inşallah ablam
canım günaydın nasılsın oğluşun nasıl ya bak küçük keçiye demek ağlıyo ha allah yardımcın olsun canımgünaydın bayanlar
şuanlık iyi canım şükür işlerindede allah kolaylık versin tatlımgünaydın tatlım ben iyiyim şükür canım geldik çalışıyoruz yine
cerende iyi evde uyurken bıraktım hala uyuyordur büyük ihtimalle
sen nasılsın tansiyonun ne durumda normale döndümü?
hadi bakalım güzel haberlerle dön inş.
günaydın ablam ablam canım ablam Şeniz
wwuuuuuhhuuuuuu demek bu gün doktordaki son kontrol anaaaaa bişicik kalmadı ya be ablam çok az vakit kaldı rüzgarımızı kucaklamana :dance: :dance: :dance:
bu arada rüzgar isminde kararlımısın ablacım
kızdırmayın gülçinimi heytttttttttheeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy
ne oldu kızlar yine sustunuz oofff ama yaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar oğluşuma ARAS ismini düşünüyoruz benim kociş onu istiyo nasıl teyzeleri güzelmi