Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın arkadaşalar umarım herkes iydir ben yarın şeker yüklemesi yaptırcam inşallah ii çıkar güzel bir gün olsun inşallah

günaydın canım nasılsın ceren nasıl ?

günaydın tatlım ben iyiyim şükür canım geldik çalışıyoruz yine
cerende iyi evde uyurken bıraktım hala uyuyordur büyük ihtimalle
sen nasılsın tansiyonun ne durumda normale döndümü?

günaydın arkadaşalar umarım herkes iydir ben yarın şeker yüklemesi yaptırcam inşallah ii çıkar güzel bir gün olsun inşallah

hadi bakalım güzel haberlerle dön inş.

günaydın hayatım :)

günaydın canım, hadi bakalım, iyi çıkacak inşallah :)

benim de bugün buradaki doktorumla son kontrolüm var saat 2.00'de... bakalım neler diyecek :)

günaydın ablam ablam canım ablam Şeniz

wwuuuuuhhuuuuuu demek bu gün doktordaki son kontrol anaaaaa bişicik kalmadı ya be ablam çok az vakit kaldı rüzgarımızı kucaklamana :dance: :dance: :dance:
bu arada rüzgar isminde kararlımısın ablacım

günaydın kızlar nasılsınız herkes nerde ya kimsecikler gelmiyomu topiğimize
ee neler yaptınız bakalım

günaydın canım nasılsın minik kızın nasıl

günaydın fatoşcum nasılsın canım inşallah çok güzel sonuçlar alıcaksın canım rahat ol

günaydın ablacım nasılsın oğluşun nasıl doktor kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel inşallah ablam

wwuuuuuhhuuuuuu demek bu gün doktordaki son kontrol anaaaaa bişicik kalmadı ya be ablam çok az vakit kaldı rüzgarımızı kucaklamana :dance: :dance: :dance:
evet canım, buradaki doktorumla son kontrolüm, ptesi istanbuldaki doktorumdan da randevu aldım... evet çok az kaldı delikafadulden isim konusunda ben kararlıyım da başka bir isim konusunda çevremde aşırı bir baskı var maalesef :delphin:
günaydın bayanlar
güzel bi gün olsun inşalah
günaydın canım, nasıl oldu Miraç?

günaydın ablacım nasılsın oğluşun nasıl doktor kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel inşallah ablam
günaydın birtanem :) inşallah :)

günaydın bayanlar

dünüüürr günaydın canom nassen
damadım nasıl oldu kızz düzeldimi accık uykusu düzene girdimi kuzumuzun?

günaydın arifem iyiyiz şükür kızımızda iyi teyzesi maşallah
sen nasılsın tatlım yoğunluk hala devam sanırım

dünüüürr günaydın canom nassen
damadım nasıl oldu kızz düzeldimi accık uykusu düzene girdimi kuzumuzun?

günaydın arifem iyiyiz şükür kızımızda iyi teyzesi maşallah
sen nasılsın tatlım yoğunluk hala devam sanırım
maşallah canımm bende iyiyim gülçinim çalışıyoruz hafta başına göre daha hafifledi işler bakalım gün içersinde ne olur bilemem
günaydın kumsalım iyyim
oğlum ağlama konusunda çok istikrarlı çıktı:sinifsinif:
uyyo şu an ama her an uyanabilir

oy canım ya yavaş yavaş düzene girecek inşallahhh burcumm

evet canım, buradaki doktorumla son kontrolüm, ptesi istanbuldaki doktorumdan da randevu aldım... evet çok az kaldı delikafadulden isim konusunda ben kararlıyım da başka bir isim konusunda çevremde aşırı bir baskı var maalesef :delphin:

hadi hayırlısı ablam ya git gel doktora ve güzel haberler getir bize emi cicimmm
biz geldiğimizde hani havadan dolayı tereddütlerin vardı ya isim konusunda o yüzden sordum abalcım kararlımısın diye kaydirigubbakcemile3

kimmiş nen o baskı yapan sana çabuk sööleee :oklava:

maşallah canımm bende iyiyim gülçinim çalışıyoruz hafta başına göre daha hafifledi işler bakalım gün içersinde ne olur bilemem

anladım güzelim umarım bu gün daha sakin geçer senin için şeker yerimseniben

hadi hayırlısı ablam ya git gel doktora ve güzel haberler getir bize emi cicimmm
biz geldiğimizde hani havadan dolayı tereddütlerin vardı ya isim konusunda o yüzden sordum abalcım kararlımısın diye kaydirigubbakcemile3

kimmiş nen o baskı yapan sana çabuk sööleee :oklava:
ay evet havadan yana tereddütlerim vardı ama yine de istiyorum :)

hiç sorma babamın büyük bir baskısı var üstümde... en son bulduğu isim "CENGAVER", iyi mi? ıyk akannehir

günaydın fatoşcum nasılsın canım inşallah çok güzel sonuçlar alıcaksın canım rahat ol

inşallah canım benim çok saol
günaydın bayanlar
canım günaydın nasılsın oğluşun nasıl ya bak küçük keçiye demek ağlıyo ha allah yardımcın olsun canım
günaydın tatlım ben iyiyim şükür canım geldik çalışıyoruz yine
cerende iyi evde uyurken bıraktım hala uyuyordur büyük ihtimalle
sen nasılsın tansiyonun ne durumda normale döndümü?

hadi bakalım güzel haberlerle dön inş.

şuanlık iyi canım şükür işlerindede allah kolaylık versin tatlım
heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy
ne oldu kızlar yine sustunuz oofff ama yaaaaaaaaaaaaaaaa
kızdırmayın gülçinimi heyttttttttt

Back
X