Melexin'in Diyet Günlüğü

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen haftaki kilo :65,000 gr
Bu hafta kilo :65,000 gr
Fark : 0 gr
Fark yüzdesi : %0
Toplam fark :-15.300gr
Spor: 6. kata merdivenle inip çıkma ( günde enaz 3 kere )bu hafta ki sporuma k olarak bol bol geceli gündüzlü misafir ağırlama, konsere çocuk yetiştirme, yeni iş yeri kurup temizliğini yapma ve bu durumda kırk parçaya bölünmeyi de ekliyorum
Boy:1,59 cm
Beden : Galiba 40 bedenim

Ramaskam ne kusuru .Sen iyi ol arada haber et yeter bana.Evet canım dediğin gibi ben hep yoğunum Biri bitmeden diğeri çıkıyor işlerin.Ne yapalım Allah sağlık versin de biz hepsine yetişiriz alimallah Yeni bir atölye kurduk.İçeriğini de genişlettik.Yer de oldukça büyük.Tüm bunlarla uğraşırken helak oldum inan.Yani kısacası ben her zaman bildiğin gibi koşuyorum.Topiğe de zaman ayıramadım.Menü bildirimi dahi yapmaz oldum.
Birdyle tanıştım.Kendisi süper bir insan.Öylesine candan ki anlatamam.Kısmet olursa bir gün hep beraber buluşacağız.Sersumla da telefonlaştık.Canım benim o da çok candan çok iyi.Sanırım Allah tüm iyi yürekli insanları bu topikte bir araya getirmiş.
Kilona gelince; sakın acele etme.En kısa zamanda sağlıkla verirsin kilolarını.Meleklerin senin birer mucizen.Öpüyorum hepinizi.Sağlıkla kalın.

Geçen haftaki kilo :65,000 gr
Bu hafta kilo :65,300 gr
Fark : +300 gr (regl başlangıç seviyesindeyim )
Fark yüzdesi :+ %0,461
Toplam fark :-15.000gr
Spor: 6. kata merdivenle inip çıkma ( günde enaz 3 kere )süperman hareketlerinde bulunma
Beden : Galiba 40 bedenim(halen beden durumumu çözemedim de :44:)

Son düzenleme:
Geçen haftaki kilo :65,300gr
Bu hafta kilo :65,300 gr
Fark : 0
Fark yüzdesi :% 0
Toplam fark :-15 kg
Spor: 6. kata merdivenle inip çıkma , bu hafta (arabasızlıktan)oldukça fazla yol yürüme
Beden : Galiba 40 bedenim(halen beden durumumu çözemedim de )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…