canim nasilsin kusura bakma uzun zamandir ugrayamadim...malum zaman nasil geciyor anlamiyorum.neyse cok sukur sagligimiz yerinde..kayinvalidem yanimda.mumkum oldukca disari cikiyoruz.bu arada maalesef 5 kilo almisim...
canim hedefine az kalmis ins.cabuk ulasirsin.ins.moralinde keyfinde yerindedir...bir suredir sende gozukmuyorsun galiba ara ara okuyorum ama giris yapmadan cikiyorum...
kendine iyi bak canim .opuyorum....
Merhaba ,yaşım 36 .Karataya başlamakla en iyi tüyoyu kapmışsın zatenHayran kaldım verdiğin kiloya yaşınızıda öğrenebilirmiyim
Bende 1 haftadır imkanlar ölçüsünde karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum 80 kiloyum 40 yaşındayım su içme özrüm var deve misali günlerce su içmeden yaşayabiliyorum
Bana vereceğiniz tiyolar varsa dinlemeye hazırım
Ramaskam , naılsın canım?Ben iyiyim.3 haftadır siteye giremedim.Hem işim yoğundu,hemde eve yerleşme çabaları içineydim.Sizleri çok özledim.Kızlar yeni topik açmışlar.Sana özelden yazamışlardır.Kızların nasıl?Herşey yolundadır umarım.Ben tekrar kadığım yerden devam edeceğim.Birdyle yüzyüze tanıştım.Sık sık görüşeeğiz inşallah.Telefonlaşıyoruz.Sersumla da dün ilkkez telefonlaştık.Çok mutlu oldum.Tanışmak istediklerim arasında bir sen kaldın.Bende yazı bekliyorum.Senin yerin apayrı bende.Senin içtenliğini buradan bile hissediyorum.Kızlarını ve seni öpüyorum.Tanışacağımız günü dört gözle bekliyorumAyrıca o 5 kilo için üzülme.Sen bir melek dünyaya getirdin.O kilolar gidecek.Allah meleğine sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?