Melezler gibi alın..

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Merhaba kizlar alnim cok geride ve dumduz.Istiyorum ki şişik öne doğru tabiri caizse melezlerin alinlari gibi mesela oyle alın yaptirmak istiyorum.Hic yaptiran var mi?Yapildiysa hangi doktor ve ne kadar ucreti?Memnun kalindi mi?Yardimci un en buyuk istegim bu yaa

cnm ya sonunda benimle aynı kafadan biri :KK50: benim de aynı sorunum var, bana göre sorun, kime desem büyük yuvarlak alın istiyorum diye, saçmalama çok çirkin diyorlar :D bi de benim kaş kemiklerim hafif öne doğru çıkık yani bombeli bir alnım var, küçükken hep alnımın üstüne yatmışım heralde :D neyse ben bunu çok araştırdımm ve bu yüz iskeleti restorasyonu olarak geçiyor google da "alın kemiği düzeltme/büyütme" şeklinde arattım, magicplast diye çıktı ama bilmiyorum doktoru fln yaptıran oldu mu vs.. şimdi onunla ilgili bi konu açıcam ben de

:KK36::KK200:
cnm ya sonunda benimle aynı kafadan biri :KK50: benim de aynı sorunum var, bana göre sorun, kime desem büyük yuvarlak alın istiyorum diye, saçmalama çok çirkin diyorlar :KK70: bi de benim kaş kemiklerim hafif öne doğru çıkık yani bombeli bir alnım var, küçükken hep alnımın üstüne yatmışım heralde :KK70: neyse ben bunu çok araştırdımm ve bu yüz iskeleti restorasyonu olarak geçiyor google da "alın kemiği düzeltme/büyütme" şeklinde arattım, magicplast diye çıktı ama bilmiyorum doktoru fln yaptıran oldu mu vs.. şimdi onunla ilgili bi konu açıcam ben de
Al bendende o kadar alnim burnuma ve ceneme kiyasla cok geride.basik bi alnim var.onden hicbir problem yok cok guzel duruyor fakat yandan geri de duruyor.Burun cene onde alin geri de cok moralim bozuluyor.Hele melez alni gibi olan kizlar ekstra daha guzel oluyolar bundan eminim hatta alinlari oyle olmasa o kadar guzel olmayacaklarina da eminim.Ben biraz arastirdim cogu estetik merkeziyle konustum.Cogu yapmiyor hatta birisi alin dolgusunun saglik acisindan yapilmasini dogru bulmadiklari icin yapmiyoruz demisti.En son care Baris Cakir'a sordum.Alin dolgusu yaptigini soyledi.

:KK200:
Al bendende o kadar alnim burnuma ve ceneme kiyasla cok geride.basik bi alnim var.onden hicbir problem yok cok guzel duruyor fakat yandan geri de duruyor.Burun cene onde alin geri de cok moralim bozuluyor.Hele melez alni gibi olan kizlar ekstra daha guzel oluyolar bundan eminim hatta alinlari oyle olmasa o kadar guzel olmayacaklarina da eminim.Ben biraz arastirdim cogu estetik merkeziyle konustum.Cogu yapmiyor hatta birisi alin dolgusunun saglik acisindan yapilmasini dogru bulmadiklari icin yapmiyoruz demisti.En son care Baris Cakir'a sordum.Alin dolgusu yaptigini soyledi.
aynen benim de o şekilde önden hiçbir problem yok ama yandan :( ben dolgu geçicidir diye düşünüyorum ve görüntüyü pek değiştirceğini sanmıyorum açıkçası ... sen bu magicplast olayina baktin mi acaba? alın, çene, elmacık kemiklerini aynı doğrultuda yapıyorlarmıs, bi de barış bey kaça yapıyomuş dolguyu? :KK36:

aynen benim de o şekilde önden hiçbir problem yok ama yandan :KK43: ben dolgu geçicidir diye düşünüyorum ve görüntüyü pek değiştirceğini sanmıyorum açıkçası ... sen bu magicplast olayina baktin mi acaba? alın, çene, elmacık kemiklerini aynı doğrultuda yapıyorlarmıs, bi de barış bey kaça yapıyomuş dolguyu? :KK36:
Ucrete cevap alamadim baris beyden :( sanirim bizzat muayene ederek ucrete karar veriyor.Yaptiklari dolgu 12 ile 14 aya kadar kalici onu biliyorum eminim :) Hic bakmadim canim biraz bakip arastirayim:)

Kızlar bence önden ve profilden fotolarınızı atın,siteyi takip eden plastik cerrahlar var,fikir beyan edenler olabilir.

alın dolgusu yaptıran yok heralde..bende bulamadım. alnımın ortası çukur..ne yapsam bilmiyorum..

Merhaba, benim ablam yaptırdı. Ameliyat ile yapıldı onunki, kendi yağ dokunuzdan alip alniniza enjekte ediliyo.3 ayri yerden ufak dikisler atiliyo ve sargili dolasiyosunuz. Ablam kış aylarında yaptirdigi icin bere takip gezebiliyodu gozlerinin uzeri ve yuzu çok şişti. yaptirdigina degmiyo malesef o dolgunun hepsi eridi, doktoru da tekrar yaptirmasini soyledi.varsa başka sorunuz cvpliyabilirim.sevgiler :KK5:@Gul receli

çok teşekkür ederim..burun ameliyatı olcam..o esnada alnıma yağ enjeksiyonı yapılcaktı..ama kararsız kaldım..doktorum önerdi..iyi olur dedi.ablanızın alnının ilk ve son hali resmi varmı..çeektinizmi

evet var ama siteye yüklememe izin vermez sanırım yine de sizin için soracağım. Doktoru da kabul etti zaten eski haline döndüğünü.o istedigimiz sekle gelmesi icin o ameliyati 3 kez yaptirmak gerekiyomus tabi doktoru bunu basta soylemedi.Umarim yardimci olabilmisimdir :)

vazgeçtim gibi...nerdeyse çoğunluk memnun değil..üç kez dayanamam..parada dayanmaz zaten.konu hakkında bilgim yoktu..burdaki yorumları okuyana kadar.doktorum % 50 kalır demişti bana..ama sanırım bu işe giriştimi arkası gelcek

Back
X