Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliyesi'nden mazbatasını aldı.
5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliye Sarayında düzenlenen törenle mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Kayanın elinden aldı.
Büyük bir yarışın yaşandığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinden galip çıkan ve 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Melih Gökçek, mazbatasını aldı. Ankara Adliye Sarayında düzenlenen mazbata töreninde konuşan Gökçek, Cenabı Allah 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını lütfetti. Özellikle oy veren bütün Ankaralılara şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Buraya kadar zahmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olan var olun dedi.
Yaptığı kısa açıklamanın ardından Gökçek, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Kayanın elinden aldı. Gökçekin mazbatasını almasının ardından salonda bulunan vatandaşlar Gökçeki ayakta alkışladı. Mazbata ile birlikte poz veren Gökçek, Kayaya çiçek takdim etti. Gökçek daha sonra Ankara Adliye Sarayını önünde kendisini bekleyen binlerce vatandaşa hitap etti.
Kaynak.İHA
alsın bakalım daha yasal süreç bitmedi önümüzde anayasa mahkemesi var o da yoksa yukarda Allah var
elhamdülillah oylarımız karşılığını buldu.
Anayasada artık tayyipten soruluo tatlim.melihte tayyibin adami.bence tayyip amcam melihi aklar emekler boşa gider bizimde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elhamdülillah oylarımız karşılığını buldu.
ben ankarada değilim ama çok sevindim akp nin almasına
çok şükür :)
hadi hayırlı uğurlu olsun
melih başkan ankaraya çok şey katacak inşallah
merak etme hayatta alamazlardı zaten boşuna heveslendirdiler kendilerini
ben zaten biliyordum İstanbul ve ankarayı alamayacaklarını
rüyalarında görürler ancak
zaten ankarayı adam yaptı dahada yapacak inşallah :)))
valla bende anlamadım ankaralılara sorsan ankara en güzel şehir herşey çok güzel
seçimlerede gelincede ankara şöyle ankara böyle oldu şaşırdım yani :26:
melih başkan hiç bişey yapmadı diyorlar :))
bi sürü ödülü var adamın.denizimiz yok ama çok şükür parklarımız piknik alanlarımız adam gbi gezilecek avm lerimiz var dahada sayardımda mesai bitti gidimde eşimle bunu kutlim hadi eyvallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?