ben niye korkayım,istenen her yerde oylar sayılsın. akp liyim ama vicdansız,namuzsuz,hak yiyen biri değilim çok şükür.kim hak ediyorsa o başkan olsun. ben gökçek akp li diye kazansın isterim,yoksa ne ankaradayım,ne ankaralıyım,ne mansuru tanırım (mansur ismini çok severim),ne yapılandan hizmetten,ne ankaralının çektiği çileden haberim yok.ama bu demek değil ki usulsüzlük olsun, hak etmediği bir koltuğa otursun m.gökçek. "er kişi kendinden bilir her işi" diye bir atasözü geldi aklıma şimdi nedensiz
Gökçek'in nasıl yaygara kopardığını, "CHP'ye nasıl oy verirsin, hakkımı helal etmem" diye ağladığını biliyoruzBunları diyen ve kendini o koltuğa yapışmış gibi gören ve peşinde de bu zihniyetli insanların her türlü şaibeye açık olduğunu düşünüyorum. Neden saydırsınlar ki foyaları çıkar meydana...
Valla ben de Melih Gökçek'in kazanmasına çok sevindim.ben izmir de oturuyorum. Keşke burda da akp alsaydı da izmir imiz de gelişseydi biraz.chp sayesinde sonradan gorme oldu tum izmir. Çok sanslisiniz ankaralilar kiymetini bilin.inanin izmir de kaldirim disinda bişey yapilmiyo.chp inadına calismiyor. Yani inanin chp mantigini çözemedim. Neden çalışıyorlar aklim almıyor. Bi tutturmuslar Ataturkcuyuz diye başka bişey yok.biz de Ataturkcuyuz.Atamiz değişime ilerlemeye açik bi insandi.zaten bu devrimlerinden de belli.ama şu anki chp degisime ilerlemeye karşı. Kesinlikle istemiyorlar. Yani şunu diyorum o kadar takmislarki partiye Ataturk bile çıkıp gelse akp den adaylığını koysa bu chp liler yine de chp ye oy verir.bu mantiktalar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
madem böyle düşünüyosunuz neden bana sataşma gereği duydunuz onu anlamadım bende hadi önceden tartışmamız falan olsa anlıycamda ben sizin nickinizi bile ilk defa görüyorum
Valla ben de Melih Gökçek'in kazanmasına çok sevindim.ben izmir de oturuyorum. Keşke burda da akp alsaydı da izmir imiz de gelişseydi biraz.chp sayesinde sonradan gorme oldu tum izmir. Çok sanslisiniz ankaralilar kiymetini bilin.inanin izmir de kaldirim disinda bişey yapilmiyo.chp inadına calismiyor. Yani inanin chp mantigini çözemedim. Neden çalışıyorlar aklim almıyor. Bi tutturmuslar Ataturkcuyuz diye başka bişey yok.biz de Ataturkcuyuz.Atamiz değişime ilerlemeye açik bi insandi.zaten bu devrimlerinden de belli.ama şu anki chp degisime ilerlemeye karşı. Kesinlikle istemiyorlar. Yani şunu diyorum o kadar takmislarki partiye Ataturk bile çıkıp gelse akp den adaylığını koysa bu chp liler yine de chp ye oy verir.bu mantiktalar.
sataşmak değil niyetim, yorumlarınızı görünce aklıma geldi. hatırlamamanız gayet normal o akşam bin kişiye laf yetiştirmeye çalışıyordunuz.
Valla ben de şöyle düşünüyorum. Apn nin en cok istediği yer Izmir di.egerki secimlerde hile yapma gibi bi lüksü olsaydı emin olun ki bunu en başta izmir de yapardiBinali yildirim gibi bi bakan harcandi Izmir de.egerki sayimlarda öyle kafasina gore istediğini galip cikarabiliyosa akp bunu en başta izmir de yapardı.
Kim neye istiyorsa oyunu vermiş, verdiği partide kazanmış, neyin vicdanını yapacak bu kişiler anlamadım,
vicdanları rahat mı diye soruluyorda her konuda.
İnsanlar haklarını kullanınca, sizin istediğiniz kişi seçilmeyince, başkaları vicdan azabından ölecek mi?
Hayırlı olsun Ankara için inş.
ne söylediysem lafımın arkasındayım madem bu kadar araştırmacısınız şu sorularımada mantıklı cevaplar verin eyvallah diycem;
1-neden o gece aradaki oy farkı cok azken sadece yenimahalle ve cankayanın oyları kalmışken sayım 1 saat boyunca durdu ve bı anda melih gökçek aradaki oy farkını açtı bana bunu açıklayabılırmısınız?sizde gayet iyi biliyosunuz ki çankaya ve yenimahalle Ankara nın İzmiri gibidir yani oradan melih gökçeğe oy gelmeyecegi bellidir..
2-seyranbağlarında çöp arabasından çıkan tutanaklar hakkındada konuşalım o konudaki düşüncenizizde alalım?
3-madem bu kadar güveniyosunuz kendınıze biz zaten kazanıcaktık işte biz kazandık diyosunuz madem öyle oyların yeniden sayılmasından neden bu kadar korkuyosunuz?
4-son olarakta şu resmi paylaşmak istiyorum Eki Görüntüle 1054225 buyrunuz
ben o kadar ümitsiz değilim sonuçta kendi adamları olsaydı twitter ve youtube açılmazdı kim açtı onları?anayasa mahkemesi açtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?