Melike Güner Anne Oldu

.ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
209
93
7668_9.jpg
doktorlar-dizisinin-zenani-bakin-ne-halde.png

İkiz Bebek Sahibi Olmanın 6 Yolu Tıklayınız
index.php
4

Melike Güner ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Ece Vahapoğlu instagram hesabından paylaştı.
01.jpg

Melike Güner, anne oldu. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO’su Ali Haydar Bozkurt’la iki yıldır evli olan oyuncu, önceki gün ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Biri kız biri erkek olan bebeklerin sağlık durumları iyi.

Ben anlayamıyorum bu ünlüler nasıl hepsi ikiz doğuruyor :) ne yiyip ne iciyolarsa söyleşiler bizde yiyip icelim:) o kadar dua ettim ikiz olsun diye hala da umudum var :)))

Allah anali babali buyutsun.valla iyi fikirmis b seferde kurttuluyolar cocukvdogurmakdan.cinsiyetide ayarliyolarbustelik pes valla

Allah analı babalı büyümelerini nasip eylesin. :KK66:

Allah ım hayalim bir kız bir erkek ikiz...Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Allah size de nasip eder inşallah hayırlısıyla... :KK66:
Ben anlayamıyorum bu ünlüler nasıl hepsi ikiz doğuruyor :) ne yiyip ne iciyolarsa söyleşiler bizde yiyip icelim:) o kadar dua ettim ikiz olsun diye hala da umudum var :)))
Maalesef birçoğu tedaviyle canım. :KK43: Yediklerimizden içtiklerimizden herkes bebek sahibi olamıyor. Çoğu tedavi ve ikiz tabii ki!
Parayı bastırıp Kıbrıs'ta yapıyorlar canım
Kıbrıs'a gerek yok. Evli bunlar, tedaviyle burada da yaptırmış olabilirler. (şayet tedaviyle olduysa...)

Hey gidi Zenan be,
Doktorlar dizisinde o kadar çok hamile gezdin ki. İkizleri de kapmış valla

Benl de ikizlerimi bekliorum canim. oyle ozel olarak bisey yiyip icmedim de. Rabbim vercek olduktan sonra veriyor. 6 sene sonra hasretlerime kavusacagim insaAllah. Rabbime hamdolsun.
Ama ikiz gebelik gercekten zor. 15. Haftma gekdim hala kusuyorum. Kac kez serum aldim bilmem... Surekli yatmak istiyorum. Asiri halsiz ve yorgunum. Yarim saat yurumeye mecalim yok.
Ama olsun onlar icin deger.
Rabbim sana da hayirlisini vesin insaAllah...

Ahahaha tatlım bu reklamı görunce bakym dedm bide ne göruym buda ikiz ciddn unluler ndn ikiz doguruoki ben 10 aydr clşym daha teke hamile kalamadim :))) tuba buyukustn beren saat willa bide bu kadn masallah ne diyelm darısı bize

X