MELİKEYLE ZAYIFLAMAK İSTEYEN GELSİN.YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR....

benim 2 aydır durdu ne veriyorum ne de alıyorum deli gibi spor yapıyorum
bu aralar tatlı çörek börek olsada muhakkak bi tane yiyorum ilk başladığım zaman.lar gibi kismyrm

canım öncelikle başarılar diliyorum ,sabrın ,azmin bol olsun :KK68: bende eşlik etmek iterimm

hiim zor bir soru ilk 89 ken ekmek ve şekeri hamur işlerini tamamen kistim 70lere kadar öyle devam ettim sadece kendim uyguladm diyetisyne gitmedim. yediklrm 1200 kalori olurken ayda 4
kilo veriyordum ama şimdi 900 kaloriyle ayda sadece 2 kilo vermeye başladım yani kilom indikce vermem yavaşladı ve günlük kalori miktarımda azaldi su an 1000 kaloriyi geçmemsne dikkat ediyorum o kadar
maşallah sen daha azimlisin ben belki sen kadar kısamam ama az da olsa vermey e devam edeceğimve zaman ayırıp cevapladığın içinde teşekkür ederim ben hamur işlerini yemiyorum desem yeri var ama ekmeği kesemedim çünkü onun yerine az yemege bazende kaldırmaya özen gösteriyorum ama diyetisyen bana 5 dilim ekmek hakkı verdi çok açıkıyorum ekmek olmazsa bazen deli gibi yemek arıyorum o isteği yok edemedim.....

maşallah sen daha azimlisin ben belki sen kadar kısamam ama az da olsa vermey e devam edeceğimve zaman ayırıp cevapladığın içinde teşekkür ederim ben hamur işlerini yemiyorum desem yeri var ama ekmeği kesemedim çünkü onun yerine az yemege bazende kaldırmaya özen gösteriyorum ama diyetisyen bana 5 dilim ekmek hakkı verdi çok açıkıyorum ekmek olmazsa bazen deli gibi yemek arıyorum o isteği yok edemedim.....
rica ederim
bende ekmek konusunda öyleyim malesef çok seviyorum bundan bi kaç yıl önce diyetisyene gittigimde günde 8 dilim ekmek vermişti bu makarna ve pilav yada baklaglr de dahil.ama o zaman ki metabolizma ile şimdiki aynı değil o yüzden ne kadar az yesem o kadar iyi olur çünkü bana kilo aldıran ekmektr çok yemek yemem

rica ederim
bende ekmek konusunda öyleyim malesef çok seviyorum bundan bi kaç yıl önce diyetisyene gittigimde günde 8 dilim ekmek vermişti bu makarna ve pilav yada baklaglr de dahil.ama o zaman ki metabolizma ile şimdiki aynı değil o yüzden ne kadar az yesem o kadar iyi olur çünkü bana kilo aldıran ekmektr çok yemek yemem
haklısın canım bende azaltmaya çalışsam dogru olacak demekki bende şunu anlayamadım bir sene önce yediğimle şimdi aynı ama malesef kilo veremiyorum hatam bu olabilir hareket aynı yeme aynı metabolizma alıştı demekki ozaman nasılda hızlı veriyordum benide bir lokmada olsa bişeyleri agzıma atıyorum bu huyum olmuş birde ekmek olmazsa sanki doymuyacagız bize bu verilmiş ...

slm herkese ben bayramda biraz kendimi kaybettimama toparlayacağım.yarın itibariyle zumbayada başlıyorum.

Back
X