Melis Buse Betyakan burnunu hangi doktora yaptırdı yardımm?

Rossamina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
4
0
1
Merhabalar. Kadınlar kulübüne ben de katıldım. Sizlerden bir konuda yardım istiyorum. Melis buse betyakan ın yeni burnunu çok beğendim. Acaba hangi doktora yaptırdı bileniniz var mı? İnternetten çok araştırdım ama bulamıyorum. :110:Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler. ..

Merhabalar. Kadınlar kulübüne ben de katıldım. Sizlerden bir konuda yardım istiyorum. Melis buse betyakan ın yeni burnunu çok beğendim. Acaba hangi doktora yaptırdı bileniniz var mı? İnternetten çok araştırdım ama bulamıyorum. :110:Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler. ..
bence son koyuğu videoda çok belli kötü duruyor

Ali Murat Akkuş

Çok teşekkür ederim. Fiyatı hakkında bir bilginiz var mı acaba? Ben de burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum da doktor araştırıyorum. Kararsızım doktor konusunda. Melis in burnunu ćok beğendim
Ben de Ali Bey'e ameliyat olacağım. Merak ettiklerinizi özelden sorabilirsiniz.

O kadının geldiği son hal beni korkutuyor Başka biri olmuş ama iyide görünüyor Garip

ben de merak ediyorum, korkunç görünmesi bence dudak yanak ve burun yapmasıyla alakalı, burnu kalın derili olduğu için hala çok şiş

atma fatih dağdelen yapmış burnunu hatta adnanın da yaptı
upload_2017-5-11_11-59-0.webp

kalın derili bir burna sahip olduğu halde gayet başarılı olmuş,şişliği kilo almasından olsa gerek :dondurma:

sadece burun degil birşeylerde yaptırmış ve kilo almış garip birine dönüşmüş :D

Ali Murat Akkus doktoru sitede adını aratirsaniz doktor hakkinda bilgi cikar 8bin tl galiba ameliyati 200 tl muayene ucreti diye okumustum

fiyatı 13 bin tl ama bence fulya teras doktorları resmen cebimize işkence ediyor bi ameliyatın gideri vardır doktor alacağı kazanç vardır ekibinin alacağı kazanç vardır bunları toplasak 10 bin tlyi geçmemeli diye düşünüyorum

Back
X