Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence son koyuğu videoda çok belli kötü duruyorMerhabalar. Kadınlar kulübüne ben de katıldım. Sizlerden bir konuda yardım istiyorum. Melis buse betyakan ın yeni burnunu çok beğendim. Acaba hangi doktora yaptırdı bileniniz var mı? İnternetten çok araştırdım ama bulamıyorum.Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler. ..
Merhabalar. Kadınlar kulübüne ben de katıldım. Sizlerden bir konuda yardım istiyorum. Melis buse betyakan ın yeni burnunu çok beğendim. Acaba hangi doktora yaptırdı bileniniz var mı? İnternetten çok araştırdım ama bulamıyorum.Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler. ..
Ali Murat Akkuş
Ben de Ali Bey'e ameliyat olacağım. Merak ettiklerinizi özelden sorabilirsiniz.Çok teşekkür ederim. Fiyatı hakkında bir bilginiz var mı acaba? Ben de burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum da doktor araştırıyorum. Kararsızım doktor konusunda. Melis in burnunu ćok beğendim
atma fatih dağdelen yapmış burnunu hatta adnanın da yaptıAli Murat Akkuş
atma fatih dağdelen yapmış burnunu hatta adnanın da yaptı
kusura bakma bana da takipçisi Fatih demişti bugün kendi paylaşmış ama bence şarkıcı Ceylan'a benzemiş kötü burnu yüzüne olmamış
Ali Murat Akkus doktoru sitede adını aratirsaniz doktor hakkinda bilgi cikar 8bin tl galiba ameliyati 200 tl muayene ucreti diye okumustum
dogrudur bende sayfasina denk gelip görmüştüm ama eski fiyatini gördüm demekkiHayir 8 degil simdi 13 bin tl