- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Buse Melisa Kılıç yazın ve okuyacaklarınıza kendinizi hazırlayın...Melisa kim anlamadim ama sana ozelden yazamadim bana mesaj atar mısın
Babası yüzünden intihar eden 15 yaşında bir çocuk :;(Melisa kim anlamadim ama sana ozelden yazamadim bana mesaj atar mısın
Babası yüzünden değil, babası tarafından koşullanma ile gün be gün öldürülen bir çocuk, intihar değil onun adı!Babası yüzünden intihar eden 15 yaşında bir çocuk :;(
Görüşmeyin.
Size verdikleri hasarı biliyorsunuz ve neden devam ediyorsunuz buna?
Ne güzel bir yuva kurmuşsunuz, ne diye mutluluğa çomak sokuyorsunuz!
Aile silinmez falan filanı geçin, öyle de bir silinir, öyle bir yok gibi yaşanır ki!
Görmedikçe mutluluğunuz artacak ve hastalıklarınız gerileyecektir.
Yapmayın bu eziyeti kendinize, sizi dünyaya getirdiler diye hayatınızı mahvetme haklarını ellerinden alın.
Melisa konusunda ise, sanırım hayatımda duyduğum en büyük trajedi, vahşet ve kusursuz bir cinayet planı bu!!!
O anne baba olacak mahlukatlar yanmaya buradan başlarlar umarım...
Annenizin kurtarılmak istenmediğini hiç düşündünüz mü?Şöyle izah edeyim onu da denedim yaptım ama annem perişan oldu, bir sürü hastalık yaşadı. Şu an birden bire iletişimi kessem yine anneme olacak olan, benim sorunum %80 babamla. Yani annemi de suçlayamıyorum aslında çünkü bıktı, yıldı 42 senedir. Babamla bir saat geçirseniz anlarsınız ne demek istediğimi. Babamın ölmesini öyle çok istiyorum anlatamam, babasız kızlar ne olur kızmasın bana. Annemi de kendimi de kurtarmak istiyorum O’ndan.
Sadece anneniz ile görüşün. Ebeveynleriniz sizi birlikte yaptı diye siz de onları birlikte kabul etmek zorunda değilsiniz. Önemli olan kendiniz.Şöyle izah edeyim onu da denedim yaptım ama annem perişan oldu, bir sürü hastalık yaşadı. Şu an birden bire iletişimi kessem yine anneme olacak olan, benim sorunum %80 babamla. Yani annemi de suçlayamıyorum aslında çünkü bıktı, yıldı 42 senedir. Babamla bir saat geçirseniz anlarsınız ne demek istediğimi. Babamın ölmesini öyle çok istiyorum anlatamam, babasız kızlar ne olur kızmasın bana. Annemi de kendimi de kurtarmak istiyorum O’ndan.
Annenizin kurtarılmak istenmediğini hiç düşündünüz mü?
Psikiyatri doktoru demişsiniz, sanırım rahatsız olsa kendini kurtarırdı.
Kusura bakmayın ama ben burada annenizi kurban olarak göremiyorum, bazı insanlar böyledir.
Bu sebeple kendinize bakacaksınız.
İnsanın ilk önceliği evladını korumaktır ki anneniz bunu yapmak bir kenara, babanıza öncelik vermiş.
Evet size hayat veren onlar ama hayatınızı mahvedenler de yine onlar.
Hastaydı şuydu buydu, biraz bencilliği haketmiyor musunuz?
Bakın, siz de hasta oldunuz onların yüzünden...
YouTube de video yayınlayan psikologlar var, alanlarında çok iyiler üstelik.
Size Psikolog Tülay KÖK ve Psikolog Beyhan BUDAK önerebilirim, videoları kendi kendinizi iyileştirmenize yardımcı olacaktır
O kendisini babanızla ayrılmaz bir bütün ilan etmiş ve siz dışarıda kalmışsınız.Bu noktada haklısınız evet. Eski evimiz annemlere 15 dakika uzaktı, eşim bir haftasonu iş eğitiminde olacaktı ve annem gelip kalmadı mesela bende. Baban kalamaz dedi. Neden kalmasın oysa? Babam yıkılmaz kurallar koydu aileye hep, annem de aman ağzımızın tadı kaçmasın diye pes etti bir noktada.
Buse Melisa Kılıç yazın ve okuyacaklarınıza kendinizi hazırlayın...
Babası yüzünden intihar eden 15 yaşında bir çocuk :;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?