Melisa ve ben...Geçmişim.

Çok teşekkür ederim sevgili Mune, bunları duymaya çok ihtiyacım vardı. Bugün annem kahvaltıya çağırmıştı ama bir bahane bulup gitmedim, içim o kadar kalktı ki görmek istemedim.

Bu arada evi annem geçindirir, babamın katkısı %30 falandır maksimum. Babam birikim yapar deli gibi be bankaya atar. Ben hiç babamdan para isteyemedim, annemle hallettim hep. Annem de babamdan istemez yani bu da çok saçma gelir bana senelerdir. O paralarla dünya turu yapıcam babam ölünce, o ne kadar hayattan zevk almadan iki çıkıp gezmeden biriktirdiyse ben de tam aksine yiyeceğim çok kıymetli paralarını.

Çok teşekkür ederim sevgili Mune, bunları duymaya çok ihtiyacım vardı. Bugün annem kahvaltıya çağırmıştı ama bir bahane bulup gitmedim, içim o kadar kalktı ki görmek istemedim.
Rica ederim vivelamour, belki derdine tümden derman olamayız, geçmişini de silmemiz mümkün değil ama bil ki biz burada bir aileyiz, kavga ederiz didişiriz ama ihtiyaç olduğunda da ağlayacak omuz olmasını biliriz.

Sen değerlisin lütfen bunu hiiiiç unutma ve ne kadar istiyorsan o kadar zaman ver kendine, görüşmek istemiyorsan görüşmek için kendini zorlama

Annenize daha çok kızdım konuda
Bilinçli üstelik psikoloji okumuş bir kadının eşine böyle sağlıksızca bağlanması üstelik sizde açtığı yaraları görmezden gelmesi
Bende annemle dünya kadar sorun yaşadım ama annem durumdan pişman olunca ve hatalarını kabul edince bir rahatlama oldu

Dün konunu okurken bir iki şimşek çaktı bende
annem babamla hep kilo konusunda kavga ettim
Şuan hala diyet yapamıyorum.

Sanki yemek elimden alınınca hayatta mutluluk veren bir iki şeydende oluyorum gibime geliyor
Belki büyük sıkıntılar çekmedim ama durum bu

Son düzenleme:
Melisayı tanımak istedim çok üzüldüm, çok içim acıdı. Keşke arkadaş olsaydım ablası olsaydım, kendi canına kıyacak kadar ne yaşadı kim bilir. Size arkadaş olmak isterim özelden yazın istediğiniz kadar dinlerim yalnız olmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…