Meltem Hastanesi Hakkinda Bilginiz Varmi?

slm canım ben gkce yaklasık 15 ay once meltem hstanesınde dogum yaptım cok guzel tavsıye ederım ama sadece gecelerı orada olan ayten hanıma super bır doktor

bende 9 ay önce emine hanımda doğum yaptım sezeryan memnun kaldım ama ayrılmış benden sonra diğer doktorları bilmiyorumn

Kızlar merhaba ben Meltemde neşe hanıma başladım biraz soğuk geldi ama iyi bir insan hakkını yiyemem.Sonra nejla hanımda karar kıldım güleç yüzlü insanı rahatlatan bir yapısı var.ancak burada okuduklarımdan sonra kafam çok karıştı Zaten hastanenin girişi falan dar basık ..ferahlık benim için çok önemli JFK da içime sinmedi daha önce zorunlu kürtaj için randevu almıştık pazar günü gittik hastane tıngır mıngır doktor yok konferansa gitmiş siz randevuyu yanlış almışsınızdır diye bide üste çıktılar zaten moralmen çökmüşüm eşim sinirden ortalığı ayağa kaldırdı bukadar ciddiyetsizlik görmedim anlıyacağınız...........Bilmiyorum daha doğuma çok var allah yardımcımız olsun

ARKADAŞLAR BEN 34 HAFTALIK HAMİLEYİM. MELTEM DOĞUM HASTANESİ HAKKINDA Bİ BİLGİNİZ VARMI? DOĞUM İÇİN ORAYI DÜŞÜÜYORUM BEN. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM. SAĞOLUN ŞİMDİDEN.
BERBAT BİR YER BEN MART 2015 DE DOĞUM YAPTIM ENFEKSİYON KAPTIRDILAR 18 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDIM.ÖLÜYORDUM NERDEYSE!! DAVA AÇTIM HASTANEYE VE DOKTORLARA DEVAM EDİYOR ŞU AN

merhaba kızlar..

ben gebe olduğumu öğrendiğimden beri özel meltem hastahanesi Fatma Altınel'e muayene oluyorum.. çok ilgili ve bilgili bir doktor fakat geçen hafta gittiğimde bebeğimin basında su toplandıgını ama zamanla gececeğini söyledi takıp etmemız lazım dedi.. e haliyle korktuk ilk bebek ve bu konularda tecrubesızız.. bende dün aksam tekrar hastahneye gıttım kontrole fatma hoca yoktu emıne hanım var dediler..odanın kapısında Nuray Günay yazıyordu.. hocanın adınıda sormadım ama bizimle cok ıyı ılgılendıı Fatma hocadan daha ıyı ılgılendı.. neyse bugun hocanın adını sormak ıcın hastahaneyı aradıgımda Emine dediler.. soyadını sordum neden soruyorsunuz dediler????!!!

ilgilendiği için dedim fakat Nuray GUNAY dediler benim muayene oldugum doktor ıle Nuray hanımın benzerlik bakımından uzaktan yakından alakası yok..!! resmen kandırıyorlar..

bana dogru bılgı verın dedım tekrar aradım Başhekim ne hikmetse hastahanede değil Başhekim yardımcılarıda sureklı toplantıda bir bilgi gelmedi bakalım bilgi bekliyoruz... Meltem Hastahanesinin kaybettiği bir hastayım artık....

selinn26
bende onlara gıdıyorum Bebeğimin basında su oldugunu soyledı
bence başka bir hastanede mutlaka muayene ol ondan sonra karar ver. çünkü bana da bebeğin hipoglisemi krizi geçiriyor demiş ve acil sezeryana almışlardı 38 haftalıkken. ancak öyle bir sorun da yokmuş bebeğimde. para almak için çok yalan konuşuyorlar. mahkemeye bile yalan beyanda bulundular. tabi delillerimiz olduğu için mahkemede kaybettiler.

Ben bugün nagehan hanıma gittim kesemizi gördük gayet tatlı bir bayandı başka bi hastaneye gidecekken vazgeçtim bilmiyorum inşallah rahat geçer herşey.

selinn26

bence başka bir hastanede mutlaka muayene ol ondan sonra karar ver. çünkü bana da bebeğin hipoglisemi krizi geçiriyor demiş ve acil sezeryana almışlardı 38 haftalıkken. ancak öyle bir sorun da yokmuş bebeğimde. para almak için çok yalan konuşuyorlar. mahkemeye bile yalan beyanda bulundular. tabi delillerimiz olduğu için mahkemede kaybettiler.
yuh ya nasıl hstahaneymıs orası oyle canım cok hstahaneye gıttım artık bunaldım.

zeynep kamil son carem bakalım nolacak

Back
X