Doğuma Hazırlık meltem mobilya bebek odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

napolyanna

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
126
3
316
şöyle bi baktığımda bir tek meltem mobilyadaki bebek odalarını beğendim. ama int. sitelerinde fiyatla alakalı birşey bulamadım. hem fiyatla ilgili herhangi bir bilgisi olan hemde kullanan arkadaşlar varsa kullanışlı, dayanıklı olup olmadıklarıyla ilgili bilgi verebilirlermi?

meltem ürünlerinde her ne kadar koku olmuyor deselerde arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile kokusu geçmiyor diyorlar. bide 2 kalite malzemeler kullanıyorlar sanırım. karıştırıyorlar tek kalite malzeme yok. Ben moby'den mdf mobilya aldım 10 yıl garantili. bir de moby tasarım'a bakmanı tavsiye ederim :anneadayı:

Meltem mobilyası ben begenmemistim cnm ağır kokusu oluyo caplomba diye bi marka var çok güzel seçenekleri var bide kokusu hiç yoktu ben çok memnunum ilerde genç odasına olabiliyor yatağına büyük yapmışlar sadece cekmecelerini kaldırıyorsun büyük yatağı cikiyo diğerlerinin yatakları hep küçüktü oglumla ikimiz yapabiliyoruz o kadar geniş beşiği bakmanı tavsiye ederim

Back
X