NE yaptiysam almiyor memeyi hic istemiyor napicagimi şaşirdimAslında emse gelicek sütünüz süt var ama bir sekilde zorla memeyi tutturmanız lazım
DOgum yaptigim andan beri neler yiyorm neler deniyorm ama iste ni emme sorunu var acaba sütüm gelince memeyi alirmi yada hala emmek istemezmikiBizim memeyi sıkıp süt çıkarma şeklimiz ile bebisin damağıyla memeyi emme şekli cok farklı o yüzden sütüm yok diye düşünmeyin bol bol ceviz kuru kayısı hurma fındık yiyin bol su için
Uykuluyken denedin miNE yaptiysam almiyor memeyi hic istemiyor napicagimi şaşirdim
Sen vazgecme her seferinde teklif et bi baktın aldı olabilir bu da benim bebiste 4. Ay da bi an da emmek istemedi sonra emmek istedi insallah emer gönlünü ferah tutDOgum yaptigim andan beri neler yiyorm neler deniyorm ama iste ni emme sorunu var acaba sütüm gelince memeyi alirmi yada hala emmek istemezmiki
Denedim hem uykuluyken hem uyanikken ebeylede gorustum mamayi kasikla vererek cok iyi yapiyosn dedi sutun gelicektr dedi ama iste hic emmiyor sorun orda ,emse memeyi uyarack daha cabuk gelicekUykuluyken denedin mi
Insalh cok tesekkur ederimSen vazgecme her seferinde teklif et bi baktın aldı olabilir bu da benim bebiste 4. Ay da bi an da emmek istemedi sonra emmek istedi insallah emer gönlünü ferah tut
Yanına uzanıpta emzirmeyi dene eğer denemediysenDenedim hem uykuluyken hem uyanikken ebeylede gorustum mamayi kasikla vererek cok iyi yapiyosn dedi sutun gelicektr dedi ama iste hic emmiyor sorun orda ,emse memeyi uyarack daha cabuk gelicek
Onuda denedimYanına uzanıpta emzirmeyi dene eğer denemediysen
Alıcak insallah ama almazsada sakın kötü düsünme sağlıklı olsunda bebisOnuda denedim
Insalh cok tesekkur ederimAlıcak insallah ama almazsada sakın kötü düsünme sağlıklı olsunda bebis
Emzirmeye çalış ilk 2..3 gün böyle olmasi normal vazgeçmeMerhaba kızlar
7 aralıkta dogum yaptım sütüm hala 1 damla bile gelmedi , mecbur mamaya başladik kaşıkla veriyorm ama onu bile iştahsız yiyor hatta yemek istemiyor ,ama mama vermeden önce mutlaka memeyi vermeye calisiyorm emsin diye asla emmiyor , napicagimi şaşırdım sütüm gelmiyor bebek hic emmiyor kizlar , bi fikri olan varmi
COk saolun ,evt denedim ama hic 1 damla bile cikmadiÖncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Sütünüzü sagmayi denediniz mi? Çok az bile olsa gelirse emzirme pozisyonunda memeden ağzına akıtın. Aynısı mamayla da denenebilir belki. Tat alırsa emer belki. Emse sütünüz gelir zaten. Doğumu özelde mi yaptiniz devlette mi? Özelde bu süreçle çok ilgileniyorlar aslında. Ben tam anlamıyla düzgün emzirene kadar hastaneden bile cikarmamislardi.
VAzgecmedim her mamadan önce deniyormEmzirmeye çalış ilk 2..3 gün böyle olmasi normal vazgeçme
Cok tesekkur ederim saolunİlk günler vücudunuz yorgun olduğu için normal, şuan beyniniz sizi onarmakla meşgul. Emziremeseniz bile sürekli bebeğinize bakın ellerini tutup içinizden onunla ilgili şeyler düşünün, psikolojik olarak çok etkiliyor süt gelmesi. Aceleye gerek yok gelir. Hem mama verip hem emziren çok kişi var bende dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?