- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi yellowclaw
-
Antibiyotik tedavim bitti enfeksiyonda yok zaten sadece iç doku gözüküyorEnfeksiyon kapmış gibi görünüyor antibiyotik kullanıyor musunuz?
Bende 20 şubatta oldum iki meme de de oldu iki hafta sonra açılma.her hafta gidiyorum kendi kendine kapanır diyor doktor.birinde 25 kuruş kadar diğerinde 50 kuruş kadar dedi her hafta gidiyorum ama geç iyileşiyor diyor en son böyle olmayacak diyip Zımba yaptı iki hafta oluyor bir meme kapandı diğer yine kapanmadı.antibiyotik başladık dün bakalım inşallah kapanır zor bir süreç bazen pişman olmuyorum değilimDikiş açılması durumunu yaşayan varmı önce dikiş açtı krem sürünce hafif genişledi krem sürmeyi kesip baticonla kuruttum suan kabuk bağladı ama sanki içe doğru bağladı minik akıntıda var nasıl olacak bilgisi olan varmı ilk hali ve şuanki halini ekliyorum
Banada geçecek diyor sizin böyle kabul bağladımı yoksa ilk fotodaki gibi açıkmı duruyor birde antibiyotik hapmı kremi kullanıyorsunuzBende 20 şubatta oldum iki meme de de oldu iki hafta sonra açılma.her hafta gidiyorum kendi kendine kapanır diyor doktor.birinde 25 kuruş kadar diğerinde 50 kuruş kadar dedi her hafta gidiyorum ama geç iyileşiyor diyor en son böyle olmayacak diyip Zımba yaptı iki hafta oluyor bir meme kapandı diğer yine kapanmadı.antibiyotik başladık dün bakalım inşallah kapanır zor bir süreç bazen pişman olmuyorum değilim
Hap kullanıyorum benim yara bantlı hiç açık bırakmadı ben kendim de bakamıyorum zaten cesaret edemem bakmaya
kötü görünüyor. umarım bir an önce iyileşir. peki bu izler kalmayacak mı? belki yakın çekim olduğu içindir ama oldukça büyük görünüyor yara dokuları.Dikiş açılması durumunu yaşayan varmı önce dikiş açtı krem sürünce hafif genişledi krem sürmeyi kesip baticonla kuruttum suan kabuk bağladı ama sanki içe doğru bağladı minik akıntıda var nasıl olacak bilgisi olan varmı ilk hali ve şuanki halini ekliyorum
kötü görünüyor. umarım bir an önce iyileşir. peki bu izler kalmayacak mı? belki yakın çekim olduğu içindir ama oldukça büyük görünüyor yara dokuları.
Merhaba nasıl yaranız kapanma var mı ben yine gittim dün yine aynı şey pansuman yapıp gönderdi kötü değil çok yavaş iyileşiyor diyor yine kapanacak diyorMeme ameliyatlarında zaten iz kalıyor bilinçli olarak girdim 10 krş büyüklüğünde
Kabuk tuttu benimki krem sürmeyi kesince sizin nasıl olduMerhaba nasıl yaranız kapanma var mı ben yine gittim dün yine aynı şey pansuman yapıp gönderdi kötü değil çok yavaş iyileşiyor diyor yine kapanacak diyor
Kapanmış benim ki iki hafta sonra her ihtimale karşı yine gel dedi doktorKabuk tuttu benimki krem sürmeyi kesince sizin nasıl oldu
Deri birbirinemi yapıştı yoksa kabuk tutup daha sonramı kapandı ? Benimki hala kabuklu duruyorKapanmış benim ki iki hafta sonra her ihtimale karşı yine gel dedi doktor
Zımba yapmıştı bana zaten sonra telleri aldı kapandı dediDeri birbirinemi yapıştı yoksa kabuk tutup daha sonramı kapandı ? Benimki hala kabuklu duruyor
Bendede dikiş yerinde beyazlık var doktor normal dediDikiş açılması durumunu yaşayan varmı önce dikiş açtı krem sürünce hafif genişledi krem sürmeyi kesip baticonla kuruttum suan kabuk bağladı ama sanki içe doğru bağladı minik akıntı var bilgisi olan varmı
Bu şuanki halimi ilk halimiBendede dikiş yerinde beyazlık var doktor normal dedi
Meme başı yeniden mi konumlandı his durumu nasıl benim de küçültme oldu meme başı yeniden dikildi ama bir tanesinde pek his yok doktor gelir diyor bekliyorumBendede dikiş yerinde beyazlık var doktor normal dedi
His durumu var bende dikleştirme oldu küçültmeyle aynı dikişler sanırımMeme başı yeniden mi konumlandı his durumu nasıl benim de küçültme oldu meme başı yeniden dikildi ama bir tanesinde pek his yok doktor gelir diyor bekliyorum
Ödem var şu anBu şuanki halimi ilk halimi