Meme ameliyatı dikiş açılması

yellowclaw

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
298
Dikiş açılması durumunu yaşayan varmı önce dikiş açtı krem sürünce hafif genişledi krem sürmeyi kesip baticonla kuruttum suan kabuk bağladı ama sanki içe doğru bağladı minik akıntı var bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
Enfeksiyon kapmış gibi görünüyor antibiyotik kullanıyor musunuz?

Bende 20 şubatta oldum iki meme de de oldu iki hafta sonra açılma.her hafta gidiyorum kendi kendine kapanır diyor doktor.birinde 25 kuruş kadar diğerinde 50 kuruş kadar dedi her hafta gidiyorum ama geç iyileşiyor diyor en son böyle olmayacak diyip Zımba yaptı iki hafta oluyor bir meme kapandı diğer yine kapanmadı.antibiyotik başladık dün bakalım inşallah kapanır zor bir süreç bazen pişman olmuyorum değilim

Banada geçecek diyor sizin böyle kabul bağladımı yoksa ilk fotodaki gibi açıkmı duruyor birde antibiyotik hapmı kremi kullanıyorsunuz

kötü görünüyor. umarım bir an önce iyileşir. peki bu izler kalmayacak mı? belki yakın çekim olduğu içindir ama oldukça büyük görünüyor yara dokuları.

Meme ameliyatlarında zaten iz kalıyor bilinçli olarak girdim 10 krş büyüklüğünde
Merhaba nasıl yaranız kapanma var mı ben yine gittim dün yine aynı şey pansuman yapıp gönderdi kötü değil çok yavaş iyileşiyor diyor yine kapanacak diyor

Bendede dikiş yerinde beyazlık var doktor normal dedi

Eklentiler

• IMG_3420.webp
    20 KB · Görüntüleme: 132
Bendede dikiş yerinde beyazlık var doktor normal dedi
Meme başı yeniden mi konumlandı his durumu nasıl benim de küçültme oldu meme başı yeniden dikildi ama bir tanesinde pek his yok doktor gelir diyor bekliyorum

Meme başı yeniden mi konumlandı his durumu nasıl benim de küçültme oldu meme başı yeniden dikildi ama bir tanesinde pek his yok doktor gelir diyor bekliyorum
His durumu var bende dikleştirme oldu küçültmeyle aynı dikişler sanırım

`