Meme ameliyatı dikiş açılması

Merhaba kızlar Eskişehirdeyim. Meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum özel veya şehir hast farketmez lütfen yardımcı olabilir misiniz? Yakup karabağlı ve Abdulkadir Calavul arasındayım. eskişehire yakın ankara veya istanbulda da kesinlikle önerdiğiniz doktor varsa o da olur. artık çok yoruldum yıllardır araştırıyorum ama güveneceğim doktor bulamadım.

Acıdı mı zımba

Meme başı yeniden mi konumlandı his durumu nasıl benim de küçültme oldu meme başı yeniden dikildi ama bir tanesinde pek his yok doktor gelir diyor bekliyorum
His geldi mi? Benim ameliyatımın üzerinden 4 ay geçti hala bir tanesinde his yok

His geldi mi? Benim ameliyatımın üzerinden 4 ay geçti hala bir tanesinde his yok
Ben ilk ameliyatimi 9 yıl önce oldum slikonla diklestirme sol gogsumde his yoktu,ikinci ameliyatimi 2 ay önce oldum yine diklestirme ve silikon yine o gogsumde his yok dr hatası bence o durum benimkini ilk ameliyatta halletmiş

Ben ilk ameliyatimi 9 yıl önce oldum slikonla diklestirme sol gogsumde his yoktu,ikinci ameliyatimi 2 ay önce oldum yine diklestirme ve silikon yine o gogsumde his yok dr hatası bence o durum benimkini
Nasıl yani meme başında mı komple his yok yoksa uç kısmımı

`