Meme büyüklüğüyle orantılı özgüvensizlik 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz surda derdini yazmis arkadaslar gömüp durmussunuz mesela bende ayni dertten muzdaribim evet uye esttik yaptrablir ama benm saglik sorunum var. Estetik olamam. Rahatsizim diye belki buyuse kendimi iyi hissedeblirm. Hafif dokunuslarla botoks bile aynalardan ayrilamamma yetti bayildim resmen. Mesela baze masaj teknikleri veya aktardan bazi urunlerle buyuten az da olsa uyeler yazsaa daha yardimci olunur bence
Üyeye tepki göstermelerinin nedeni bu konu değil, fake fake konular açması. Daha önce banlanan ve yeniden gelen saçma sapan konular açan fake üye yani.

Üyeye tepki göstermelerinin nedeni bu konu değil, fake fake konular açması. Daha önce banlanan ve yeniden gelen saçma sapan konular açan fake üye yani.
Allah allah manyakmi bul millet yahu fake acip meme tartismasini ypapinca ne oluyo acaba valla hic o acidan bakmadim ama hepiniz ayni seyi dedigininze gore haklisiniz ozman

Cinsel hayatın var mı?
Bence küçük memenin ozguvensizlik yaratacak bir durumu yok, ben de küçük memeli bir kadınım ama hayatındaki insanlar seksi bulurlar bu durumu. Üstelik braletler vs inanilmaz yakışır.
Bence gerçekten küçük değilse,yani A kup falan takmiyorsan ciddi ciddi bir şeyler yaşayana kadar bekle. Belki çitipitikadın+kucukmemesever insanlara denk gelirsin 😅

Estetik yaptırcan başka bir yolu yok

Kiz surda derdini yazmis arkadaslar gömüp durmussunuz mesela bende ayni dertten muzdaribim evet uye esttik yaptrablir ama benm saglik sorunum var. Estetik olamam. Rahatsizim diye belki buyuse kendimi iyi hissedeblirm. Hafif dokunuslarla botoks bile aynalardan ayrilamamma yetti bayildim resmen. Mesela baze masaj teknikleri veya aktardan bazi urunlerle buyuten az da olsa uyeler yazsaa daha yardimci olunur bence
Herkes sizin gibi düşünemiyor maalesef 😏 çok teşekkür ederim

İyi de bunla ilgili kategoriler var zaten dilerseniz bulabilirsiniz. Bunların yeri bdv değil.
Bdv için açmamın sebebi konunun memeden çok özgüvenle olan ilgisi eğer burada doktor tavsiyesi sorsaydım haklıydınız evet

Bdv için açmamın sebebi konunun memeden çok özgüvenle olan ilgisi eğer burada doktor tavsiyesi sorsaydım haklıydınız evet
O mesajım size değil. Tavsiye isteyen diğer arkadaşaydı. Size daha üstlerde yazmıştım ben.

Biraz tuhaf bir başlık oldu farkındayım 😂 kızlar lütfen bana akıl verim göğüslerim küçük ve özgüvenimi etkiliyor 😏 cinsel açıdan yetersiz hissediyorum kendimi 🙃 sizden akıl almaya ihtiyacım var ...
ben başlığı okuyunca meme ölçünüz normalden büyük ve o yüzden özgüven problemi yaşıyorsunuz sandım örneğin, neden, çünkü ben böyleyim. küçük olan da dert ediyor büyük olan da. hiçbir şey için de yetersiz değilsiniz.

Biraz tuhaf bir başlık oldu farkındayım 😂 kızlar lütfen bana akıl verim göğüslerim küçük ve özgüvenimi etkiliyor 😏 cinsel açıdan yetersiz hissediyorum kendimi 🙃 sizden akıl almaya ihtiyacım var ...
Ne tatli bir baslik :)

eger sizin icin onemliyse taktirin silikon devam edin.

bol destekli sutyenler car. Sutyen icine konan silikon destekler var. var da var :)

aktardan bazi urunlerle buyuten az da olsa
ben bu tip seylere cok karsiyim cunku olay meme olunca etkileyen sey hormon. Aktardan ne kullaniliyor bilmiyorum ama o bitki hormonlari etkileyip o memeyi buyutuyor ve asla meme buyutmek gibi vir neden icin hormonlari manupule etmek dogru degil.

Hazır olun size hiç yardımcı olmayacak bir şey söyleyeceğim 😂 Büyüttürmeyin, büyük meme istemeyin... Büyük meme beladır. Zayıf olsanız bile memelerden kilolu gözükürsünüz, sırt ağrınız olur, normal bir tişört ya da bluz giyseniz bile sizde açık durur çünkü memeleriniz kocamandır. Benim aşırı büyük değil ortalama ama şimdi emziriyorum diye çok büyük oluyor ve hayattan soğuyorum 🥴
Ceketlerin içine askılı bluz giyiyorlar ya, hastasıyım, ne güzel duruyor. Asla giyemiyorum, yakası en kapalı askılı bluzlarda bile benden önce cicikler el sallıyor herkese :KK70:
Askılı değil kollu bluz giy diyecekler için, kolluların yakası öyle dümdüz durmuyor🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X