MEME BÜYÜTME AMELİYATI OLANLAR PAYLAŞIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Gokyuzumunsiyah

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
32
14
34
Öncelikle merhabalar, iyi bayramlar. Benim göğüslerim neredeyse hiç yok. On yedi yaşından beri içmediğim çay, sürmediğim karışım, yapmadığım masaj kalmadı. 1 cm bile oynamadı, bunların bilimsellikten çok uzak ve işe yaramayacak şeyler olduğunu uzun zaman önce anlamıştım aslında. Ama bir umut insan başvuruyor işte.

Şimdilerde meme büyütme ameliyatı isteği geldi. Çalışmaya başladığımda para biriktirip yaptırmak istiyorum ancak ailem biraz sıkıntılı. Bu yüzden onlara haber vermeden yaptırmak istiyorum. Tecrübe etmiş kişilerin yanıtlarına çok ihtiyacım var.

Öncelikle genel anestezi almadan lokal anestezi altında ameliyat yaptırmak mümkün mü?

Aynı gün taburcu olmam gerekiyor, bir gece yatmak şart mı?

Yaptıran kişiler, fiyat olarak ne kadara yaptırdınız?

İstanbul için doktor önerileriniz var mıdır?

Yanıt veren olursa eğer şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Lokal anestezinin mümkün olduğunu sanmıyorum. İstersen aynı gün taburcu olursun ama ağrıdan kımıldayacağını zannetmiyorum o yüzden bence 1 gece mutlaka kal .
 
Korkuttunuz beni. :KK43: Ağrı çok fazla mı oluyor?
Korkutmak istemiyorum ama ne yaşayacağınızı bilip de olun ameliyatı. Benim izlediğim videolarda ameliyat olanlar kollarını rahatça kaldırıyorlardı doktorla birbirlerini kovalıyorlardı ameliyattan hemen sonra😂 bugün 10. günüm ama şu an bile onların yaptıklarını yapamıyorum. Benim çokkk ağrım oldu ne yalan söyleyeyim.. ilk iki gün kollarımı asla oynatamıyordum oynattığım gibi acıdan ağlıyordum, yemeği kendim yiyemiyordum, tuvalete kendim gidemiyordum.
 
X