Bende de 1 cm sarkma vardı doktorum dikleştirmeye gerek yok protezle toparlayacak dedi 300 cc protez takıldı sarkma gitti ama bu seferde çok büyük oldu ilerde sarkma olmasından korkuyorum sonuçta göğüs derim küçük memeye uyumlu olarak derisi ince. Bende 27 yaşındayım 1.62 boyunda 49 kiloyum bu meme önümde iki füze var gibi hissettiriyor şu an 10. Gündeyim o kadar büyük ki eşimle konuştum ikinci ameliyatı düşünüyorum sil baştan göğsüm bu büyük silikona alışmadan halletmeliyim diye düşünüyorum. Tekrar deforme olmasın diye. Siz kaç cc koydurmuştunuz ilk ameliyatta çok mu büyüktü 1 sene çok kısa bir zaman bu kadar çabuk sarkması normal miSüreç gerçekten zorlayıcı 2 sene önce meme büyütme ameliyatı oldum 1 cm sarkmam olduğu için dr. silikon koyunca toparlayacaktır dedi ve dikleştirme yapmadı . 1 sene sonra silikon ağırlığı ile memem dahada sarktı. Şimdi ise dikleştirme ile birlikte protez ameliyatı oldum. Süreç dahada zor daha 1 hafta oldu. Ama yaşadığım tecrübeye dayanaraktan korse yada duruş ile alakalı değil bu durmunuz. 3 ay sonra meme başınız yukarı kalkacak silikon cebe oturup aşağı inecek ama iki meme arasında farklılık olacaktır. İnşallah istediğiniz gb olur. Çektiğiniz acılara değer![]()